işte bende o yüzden dedim. senin t.ö hiç yardımcı olmuyor. halbuki temsilci olarak t.ö ne herşeyi sorma hakkın var her istediğinde arayabilirsin. ama ben hep diyorum t.ö leri şimdilerde afedersiniz yamyam gibiler üye yapana kadar insanın ağzından girer burnundan çıkarlar. sonrada hiç yardımcı olmazlar. çok şükür hiç bir temsilcimin benden bir şikayeti yok. telefonda olsun face den olsun sürekli irtibat halindeyiz. elimden gelen yardımı yaparım diye en baştan söz vermiştim ve yapıyorumda. mesela sana bir şey daha söyliyim kolilerden çıkan numune rujlar varya k3 de satışta olanlar. t.ö lerine temsilcilerine dağıtmak üzere o rujlardan koli dolusu verdiler. t.ö ne söyle sana o ruj numunelerinden versin. sende standın önünden geçenlere onlardan dağıt numune dağıtarak üyelik teklif etmek her zaman seni bir adım önde tutar. . her kampanya başlangıcında t.ö lerine bi koli numune verilir alın bunları temsilcilerinize dağıtın , bu numuneleri dağıtarak kendilerine üye bulsunlar diye. sen aklına takılan herşeyi bana sor. benim temsilcim değilsin ama olsun şurda kk da kaç kişiyiz zaten aklına takılan şeyleri sor burdan. kk ya girdikçe ben yanıtlarım arkadaşım. inşallah kendine temsilciler bulursunda bir an önce sende T.ö olursun.