AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

pazartesi ya da salı faturalanır carsamba ya da persembe gelir canım siparisindekji fiyatlar katalogl fiyatı.. fiyatlar faturalandıktan sonra değişiyo..

saol cnm peki pnoramadn werdiğim siparişlerimin hepsi gözüküo bu kesin gelcek demek mi yoksa stokta kalırsa mı gelck

gözüküyorsa gelir canım yani benim geliyordu:1:

Son düzenleme:
evet canım benimde sorum olacak konu açmak istiyorum nerden ekleyebilirim salı günü kargom gelecek yeni kataloğu eklemek istiyorum danasıl yapacağımı bilmiyorum daha ilk benim için:79:

canım ben yönetimden izinli olarak her kampanya açıyorum zaten editör olduğum için herhangi bir problemde istediğim gibi silip değiştrebildiğimden dolayı yönetim her kampanya katalog geldiği gibi açmama izin verdi bana da salı gelecek o yüzden tekrar konu açmakta yasak bilgilendireyim dedim canımcım ok
yeni üye olduğun için konuda herhangi bir problem olursa resimle tam olarak eklenmezse link olarak gözükürse falan sen sonradan değiştremezsin o yüzden salı ben geldiğinde akşam 5te falan yükleyeceğim yeni katalogu

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bu fırsat köşesindeki mineralli ruj var ya cranberry rengindeki o ruj katalogda yok mu ben bi türlü bulamadım. Varsa da hangi sayfadaki ruj bi bilgilendirebilir misiniz beni ? çok beğendim siparişimi eklicem de bi de ordan bakmak istiyorum ne kadarmış fiyatı.

O rujlar birkaç kampanya önce satıştan kalktı.
Cranberry biraz kırmızıya bakan bi renk nette araştırdım bunları buldum.

Makeup Jungle: Avon Lipstick Haul: Smooth Minerals Lipstick Line

Beautynomics – The Economics of Vanity » Blog Archive » Beautynomics Review : Avon Smooth Minerals Lipstick

bilmiyordum canım kusura bakma daha burayada yeni kayıt oldum tamam sabırsızlıkla bekliyorum panaroma sayfalarını biraz fazla koyma ihtimalin var mı?

bilmiyordum canım kusura bakma daha burayada yeni kayıt oldum tamam sabırsızlıkla bekliyorum panaroma sayfalarını biraz fazla koyma ihtimalin var mı?

canım o kataloğu bir kaç gün öncesinden bu konu içinde tamamını paylaşmıştık o yüzden bu kampanya bazı önemli sayfaları ekledim o konuya geçmiş sayfalarda tamamı mevcut arkadşm k-5 i bulmuş sanırım akşama ekleyebiliriz onunla birlikte

canım o kataloğu bir kaç gün öncesinden bu konu içinde tamamını paylaşmıştık o yüzden bu kampanya bazı önemli sayfaları ekledim o konuya geçmiş sayfalarda tamamı mevcut arkadşm k-5 i bulmuş sanırım akşama ekleyebiliriz onunla birlikte

vayy süper olur valla çok makbule geçer.
k5te indirim broşürü falan var mı acaba merak ettim.:31:

siparişlerim faturalanmıııııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yupppiiiiiiiii

kızlar bişi sorcam bu temsilcii geliştirme kapsamı siparş sayısına göre mi yoksa aya göre mi yan ilk ay göz makyajı temizleyici 2. ay rimelmi yoksa ilk sipariş temizleyici aynı aydaki 2. sipariş belli fiyatı geçersen rimel mi bide temsilci geliştirme programı bitnce hediye yokmu:44:

Son düzenleme:
Benim siparişlerimde faturalanmış sevkayata hazırlanıyor yazıyorsalıya kadar gelir mi acaba ? ÇArşamba şehir dışına çıkıyorum umarım yetişir salıya kadar

benimde faturalanmış sevkiyata hazırlanıyor... Geçenki siparşlerimde sevkiyata hazırlanıyor diyodu şaşırdım kolim eve geldi. :) inş. buda yarın gelir.

hayret! benimkide faturalanmış hatta sevkiyata hazırlanıyor hemde pazar günü:53:

Son düzenleme:
arkadaslar incandessence sipariş veripte gönderilen var mı acaba ya şahsen ben 4 tane sipariş verdim ve stok sorunu olmasın diye ilk anda girdim kabulde etti fakat sipariş detayımda gönderilemeyen ürünlerin içinde offff simdi kimbilir kaçıncı siparişte gelir

Son düzenleme:
ben 10 tane parfüm seti girdim geliyo inş satabilirim 10 tanede fransız leylağı girdim elimde patlamassa iyii:1::1:

Back
X