AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aa ne güzel geliyosa yaa benimkiler sahipliydi o yüzdende sorun yaptım simdi gelmeyince müşteriler benden biliyo benle hiç alakası yok aslında ama gel de anlat

beni daha faturalanmamış yaaa :43:
incandessence lerden 4 tane sipariş verdim ve sipariş listesinde var görünüyor faturalanınca birden yok olmsa bari :18:

ben 10 tane parfüm seti girdim geliyo inş satabilirim 10 tanede fransız leylağı girdim elimde patlamassa iyii:1::1:

sen burda pek övünce 2 tanede ben aldım fıransız leylağı kokulu banyo köpüğünden ama satmak için deyil kendim için:37:ürünlerim eksiksiz geliyormuş pek sevindim:51:

arkadaslar incandessence sipariş veripte gönderilen var mı acaba ya şahsen ben 4 tane sipariş verdim ve stok sorunu olmasın diye ilk anda girdim kabulde etti fakat sipariş detayımda gönderilemeyen ürünlerin içinde offff simdi kimbilir kaçıncı siparişte gelir

canım zaten stoklarla sınırlı olarak belirtilmiş gelmez yani eklenmez diğer siparişlerine..

arkadaslar incandessence sipariş veripte gönderilen var mı acaba ya şahsen ben 4 tane sipariş verdim ve stok sorunu olmasın diye ilk anda girdim kabulde etti fakat sipariş detayımda gönderilemeyen ürünlerin içinde offff simdi kimbilir kaçıncı siparişte gelir

evet malesef indirim broşurundakiler kaçırdığın an birdaha gelmez sadece katologtaki ürünler daha sonra geliyor..

arkadaşlar bende bu siteyi yeni gördüm. yaklaşık dört aydır satmaya çalışıyorum ama pek bi başarılı olamıyorum.nasl şatış yapacam bana biraz yardımcı olun lütfen kimse almıyor.

285 liralık oldu siparisim henüz onaylamadım. son sayfadaki rujlardar 5 tane sattım bi arkasıda gelse süper olacak cumartesi gününe kadarda ürünleri istiyorlar yaf hemen olsun istiyorlar :)

824-910-home.jpg

Arkadaşlar bu üründen çileklisini kullanan, bilen varmı? Kokusu, rengi nasıl ?

Back
X