AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ekledim kızlar ben herzaman örneğin 25+ bir bayana 35+ krem öneririm 35+ bayana da 45+

ben sormuştum cnm madem güzel bende sipariş vereyim o zaman ..teşekkür ederim..:71:

cnm anew'i ne zaman yükleyebilirsin bi yakınıma alıcaz o yüzden merak ediyorum..
Birde kızlar bu bahsettiğim yakınım 36 yaşında yanaklarında ve gıdısında sarkmalar var ancak göz çevresi çok kırışık ve göz altları çukur..acaba +35 anew reversalist mi yoksa daha etkili kırışık ve cilt bakımı için ANEW Ultimate 45+ mı kullanmalı ?
sankı anew ultimate daha etkili gibi duruyor ancak 36 yaşında kırışıklıkları ve sarkmaları olan biri için +45 kullanmak doğru olur mu? :26:
önemli olan cilt yaşıdır cildine bakınca sen kaç yaşında dersin?? ona göre istersen +55 de verebilirsin çok çökmüş ve kırışıklıklar derin ise..

ekledim kızlar ben herzaman örneğin 25+ bir bayana 35+ krem öneririm 35+ bayana da 45+

teşekkürler cnm ellerine sağlık..

önemli olan cilt yaşıdır cildine bakınca sen kaç yaşında dersin?? ona göre istersen +55 de verebilirsin çok çökmüş ve kırışıklıklar derin ise..

40 gibi hatta daha fazla bile duruyor cnm ..ben bir sakıncası olurmu diye sormak istedim..yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar gönül rahatlığı ile alabilirim o zaman ...:71::71:

Son düzenleme:
kızlar yaa orflamede stokta olmayıp gönderilmeyen ürününde parasını ekliolarmış faturaya onuda ödüyormşsn sonra stoğa girince gönderiolarmış şok oldum:53::53::53:

kızlar k4 de acılıp kapanabilen göz kalemlerinden gri olanı indirmdemi nette baktım da pek fazla bellli olmuyor.. bi de nasıl güzel mi siyah olanını cok seviyorum ama gözlerim renkli gri si cok abartlı mı olurmu sizce??

kızlar yaa orflamede stokta olmayıp gönderilmeyen ürününde parasını ekliolarmış faturaya onuda ödüyormşsn sonra stoğa girince gönderiolarmış şok oldum:53::53::53:

aaaaaa :53:
ilksah ben panaromadan güneş kremlerinden sipariş vermiştim gelmeyen ürünler arasında
5 ci katalogta yeniden mi sipariş vermem gerekiyo stokta olan bir ürün olmadığı için kafam karıştı biraz :26:

Arkadaşlar aranızda bu ay ki panaromada olan ve k5'te satışa sunulacak olan yeni hacim veren maskaradan alan ve kullanan var mı???

aaaaaa :53:
ilksah ben panaromadan güneş kremlerinden sipariş vermiştim gelmeyen ürünler arasında
5 ci katalogta yeniden mi sipariş vermem gerekiyo stokta olan bir ürün olmadığı için kafam karıştı biraz :26:

yok cnm onlar sonra otomatk ekleyip gönderiolar

ben sormuştum cnm madem güzel bende sipariş vereyim o zaman ..teşekkür ederim..:71:

cnm anew'i ne zaman yükleyebilirsin bi yakınıma alıcaz o yüzden merak ediyorum..
Birde kızlar bu bahsettiğim yakınım 36 yaşında yanaklarında ve gıdısında sarkmalar var ancak göz çevresi çok kırışık ve göz altları çukur..acaba +35 anew reversalist mi yoksa daha etkili kırışık ve cilt bakımı için ANEW Ultimate 45+ mı kullanmalı ?
sankı anew ultimate daha etkili gibi duruyor ancak 36 yaşında kırışıklıkları ve sarkmaları olan biri için +45 kullanmak doğru olur mu? :26:

yalnız bu ikili allık ışıltılı ve çok yoğun renk vermiyor bronz bir hava veriyor cnm yani tam benim istediğim gibi inş sende beğenirsin:16:

acil cevap ben anew plantumdan sipariş verdim onu iade etsem katalog 5 de sipariş versem olurmu yarı yarıya kar anneme alacağım için gece gündüz alana temizleyici ve bakım kremi hediye katalog 5 de serum ne kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
ilkşahcım avonda böyle yapıyordu eskiden:1:

ayyh iyiki ben zamanıma denk gelmemiş hiç çekemezdm valla
acil cevap ben anew plantumdan sipariş verdim onu iade etsem katalog 5 de sipariş versem olurmu yarı yarıya kar anneme alacağım için gece gündüz alana temizleyici ve bakım kremi hediye katalog 5 de serum ne kadar

olur cnm yapabilirsin

Ya demin baktım selen_86 rosy glow takı setini eklemiş almayı düşündüğüm bi takı setiydi peki aranızda bu takı setinin saatini alan var mı??

Bi de Selen'cim felicia kolye pek ufak bişeye benzemiyor sanırım yani ucu küçük değil gibi yaklaşık 3 parmak büyüklüğünde falan var mıdır??

Back
X