kızlar panoromada ki ılima bileklik ve küpeden alan varsa rica etsem resimlerini ekleyebilir mi
bunu bende çok merak ediyorum kızlar alan varsa paylaşabilirmi acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar panoromada ki ılima bileklik ve küpeden alan varsa rica etsem resimlerini ekleyebilir mi
Ya demin baktım selen_86 rosy glow takı setini eklemiş almayı düşündüğüm bi takı setiydi peki aranızda bu takı setinin saatini alan var mı??
Bi de Selen'cim felicia kolye pek ufak bişeye benzemiyor sanırım yani ucu küçük değil gibi yaklaşık 3 parmak büyüklüğünde falan var mıdır??
canım dedgn gbi ölçtüm 3 parmak büyüklüğündeben çok beğendim özellikler de taşları 3 renkli küpeleri de küçük dğl normal
rosy glow takı setide toz pembe zarif duruyor
kızlar trend serisinin fondeteninde en açık ıvory beige peki bunun bir ton koyusu hangisi bilen varmı katologta pek anlaşılmıyor light beige mi acaba?
ayyh iyiki ben zamanıma denk gelmemiş hiç çekemezdm valla
olur cnm yapabilirsin
kayıt ucretı bır lıramı oldu bu kampanya ıcın
ptesi verdiğim siparişim faturalanmış ama kargoya verilmemiş şirketi aradım yoğunluktan dolayı bugün kargoya verilcekmişşşş
kızlar buqün kargom gelebilir
ve benim iadem var...
faturayı doldurdum. suretini mi göndericem aslını mı?
birde kağıdı ve göndermek istediğim ürünü bir poşetin içine mi koyucam?
poşetin üzerine avonun adresini ve temsilci numaramı da yazıyorum?
aslınıda gönderebilirsin suretinide cnm ikiside oluyor..kızlar buqün kargom gelebilir
ve benim iadem var...
faturayı doldurdum. suretini mi göndericem aslını mı?
birde kağıdı ve göndermek istediğim ürünü bir poşetin içine mi koyucam?
poşetin üzerine avonun adresini ve temsilci numaramı da yazıyorum?
cnm her ay çıkıyorda indirimler farklı oluyor herkesin beklediği sevdiği ürünler var onlarda ara ara indirim oluyor birde her ay yeni ürünler çıkıyor bizim sabırsızlığımız işte bundan ibaretarkadaşlar ben anlayamıyorumm k-4 k-3 k-5 diyosunuzya her ay çıkmıyormu kataloklar mart nisan mayısss niye k-3 k-4 diyosunuz bana açıklarmısınızzz![]()
oluyor cnm evet ikiside ben ikisinide gönderiyorum ..ben aslını gönderiyorum acaba suret de gönderiliyormu merak ettim..ürünü ve kağıdı poşete koy siparişi getiren kargo görevlisine teslim et o sana fiş yazıyor fiş sende kalıyor bukadar..
aslınıda gönderebilirsin suretinide cnm ikiside oluyor..
cnm her ay çıkıyorda indirimler farklı oluyor herkesin beklediği sevdiği ürünler var onlarda ara ara indirim oluyor birde her ay yeni ürünler çıkıyor bizim sabırsızlığımız işte bundan ibaret
oluyor cnm evet ikiside ben ikisinide gönderiyorum ..
mesaj geldi perşembe yada cuma gelcekmiş siparişlerim yoğunluk varmış![]()