AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar aranızda bu ay ki panaromada olan ve k5'te satışa sunulacak olan yeni hacim veren maskaradan alan ve kullanan var mı???

Bende çok merak ediyorum o maskarayı :79:

Aldım ama henüz kullanmadım. Ablam kullanmış bugün sordum nasıl diye güzel bence dedi. Kirpiklerimi güzel kaldırdı falan dedi.

kızlar buqün kargom gelebilir
ve benim iadem var...
faturayı doldurdum. suretini mi göndericem aslını mı?
birde kağıdı ve göndermek istediğim ürünü bir poşetin içine mi koyucam?
poşetin üzerine avonun adresini ve temsilci numaramı da yazıyorum?

Aslını gönderiyorum canım ben düşüyolar. Her ikisi de oluyomuş sanırım ama ben sölim dedim nası yaptımı. ben avon poşetinin içine koydum ürünleri de kağıdı da hatta kargocudan katrgo poşeti istedim öyle aldı gitti gerek yok falan dedi. Poşetin üstüne hiçbi şey yazmana gerek yok canım sadece faturanın altına imza at en önemlisi o.

sagol ilksah cım.ayrıca uğrasıp ekledğin k5 için de tesekkürler..k5 te mi gönderilir benim serum ve aynı indirimli fiyattan gelir dimi? ayy cok sordum gene :):71:

Sen ne zaman siparişini verdiysen o zamanın fiyatından gelir canım. Geç gelmesi önemli değil sipariş verdiğin kampanya önemli.

kızlar siparişlerm faturalnmış ama -01433 A P/W.LIQ.E/L.BLACK - die iki ürün war ama baktım baktım çözeedm ne bu yardım

we sevkiyata hazırlanıomuş ürünlerm yarn gelmezmi

we we katalogtaki gönderilemick ürünler bi sonraki aya geliomu

Son düzenleme:
evet canım bizim bss ve bi kaç lptö felan da gitti o kutlamaya bu sabah çıkıcaklardı sanırım onlar eğlencekkk biz beklicez burdaa :2::2::1:

goldenleydcim kargon geldi mi beğendin mi fransız leylağı kokulu duş köpüğünü merak ettim canım :54::54:

geldi cnm kullandım bile kokusuna bayıldım tavsiyen için çok teşşekür ederim ürün kalkmadan denemiş oldum sayende :1:

Avonda 15 ml'lik parfümler oluyor kalem şeklinde. Onların boyu nasıl arkadaşlar? kaç cm ? Merak ediyorum gerçekteki görüntüsünü, boyutunu falan...

ben sassy swirls vanilla bean odunsu kokulu kalem parfüm aldım örnek ürünlerden pekte küçük deyil boyu 15 cm falan cnm genişliği parmaktan kalın kokusu harika bir iki güne kadar mor olanıda gelecek bakalım onun kokusu nasıl:12:
(boyunu ölçtüm canım 12 cm imiş :))

Son düzenleme:
kızlar siparişlerm faturalnmış ama -01433 A P/W.LIQ.E/L.BLACK - die iki ürün war ama baktım baktım çözeedm ne bu yardım

we sevkiyata hazırlanıomuş ürünlerm yarn gelmezmi

we we katalogtaki gönderilemick ürünler bi sonraki aya geliomu
acaba o ürün perfect wear eyeliner black mı sanki ona benziyor:44:

Anladım canım almaya değer mi sence ben pek fazla inci sevmem ama bunun tarzı hoşuma gittiydi eğer biraz basit gibiyse almasam mı:31:

Ya bence bu ay Avon 125. yıldönümüne özel temsilcilerine hediye vermesi lazım ayrıyettende gün hediyesi olmalı diye düşünüyorum.
Üst düzey yöneticiler eğlensin geri kalan binlerce temsilciye limit tutturursan al sana baskül bi de epilasyon aleti olmaz yani yarım elma gönül alma durumu bence olmalı.:21:

O kolye benim değildi canım fikir olması için yükledim müşterime göndermeden . Ama sen bilirsin istersen al sonra olmadı geri gönderirsin :1::1: Artık ne gün hediyesi kaldı ne başka bişi allahtan bu ay selutions kremlerin yeni çıkanlarından göndeermişler bir tane oda olmasa artık hiç bişi göndermicekler . Bende gitçem eğlenceye bizimde hakkımız yaa :5: yada temsilcilere özel bişiler yapsınlar bölge bölge :5::5::22:

p_renses bana msn adresını yazar mısın?ozel msj atamıorum cunku burdan.kızlar ya da rıca etsem bırınız p_renses e msj atabılır mı bana msn adresını yazsın.tsk ederım..

Bende çok kararsız kaldım :68:

az önce ben de kullandım öyle pek hacim verdiği söylenemez :9: ama benim kirpiklerim çok beter ben adam edemiyorum ondandır belki de. Bence kullanışlı ya ben de harikalar beklemiyodum zaten :93:

:50:kızlar bana avondan msj geldi cilt tipinize uygun ürün paketi k4 ilk siparişinizle gönderilecektir diye,iyi de ben artık temsilci değilim ki.bunu bildileri halde niye böyle bi msj gönderdiler ki anlamadım.

Sen ne zaman siparişini verdiysen o zamanın fiyatından gelir canım. Geç gelmesi önemli değil sipariş verdiğin kampanya önemli.[/QUOTE]

tesekkür ederim katre cim ..:71:

:50:kızlar bana avondan msj geldi cilt tipinize uygun ürün paketi k4 ilk siparişinizle gönderilecektir diye,iyi de ben artık temsilci değilim ki.bunu bildileri halde niye böyle bi msj gönderdiler ki anlamadım.

temsilciliğe dönmen için hediye koymuşlar herhalde

uff ya bu limitler çok yuksek değilmi kızlar sizcede bi kahve makınası için 780 TL mi olurmuş hiç. sinir oluyorum 405 TL'lik siprş verdm şimdi gene 150 kadar siprşm var ama hiç sanmıyorum 780e tamamlarım diye. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelipte ulaşamayınca limitlere hevesim kaçıyor:30:

temsilciliğe dönmen için hediye koymuşlar herhalde

avon sitesindeki anketen kazandıysan eğer temsilci olman şart deyilki ben siteye temsilci numaramla girmeden ankete katılmıştım temsilci olmak şart deyil galiba ..

Back
X