- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
hadıya bu pürüzsüz uygulanan eyeliner diye geçiyo adı acaba sen benım dedğimden kullandığına emınmısın ki?
accolade göz kalemini bulamadım katalogta:131:
tatlım ben yanlış okumuşum sen kalem demişsin pardon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadıya bu pürüzsüz uygulanan eyeliner diye geçiyo adı acaba sen benım dedğimden kullandığına emınmısın ki?
accolade göz kalemini bulamadım katalogta:131:
38871 cnm mavi tonlu lcy lagoon
tatlım ben yanlış okumuşum sen kalem demişsin pardon![]()
:) :) olur boyle vakalar :)
kızlar ben ayın 10unda siparişimi girdim o işlenmiş hala sevkiyata hazırlanıyor diyor yarın gelmez mi kaç gün olacak ya
birde gönderilemeyen ürünler var örnegin full speed roll on birde kalpli kolye sipariş etmiştim ne olacak of arkadaşıma hediye edecektim doğum günü için kaldı çok üzüldüm![]()
![]()
selam kızlarr
taze avoncu siyah_inci de geldi aranıza![]()
selam kızlar bişi sormak istiyorum
siparişim faturalandı..baktım siteden faturada ürün dışı bedeller kısmında 2.76 diye bir ücret eklemişler.bunun hakkında bilgisi olan varMı?[/QUOT
Bİ ÖNCEKİ FATURANI GEÇ YATIRDIYSAN ONUN FAİZİ CANIM
kızlar sipariş verdim sevkiyata hazırlanıyor fatura numarına tıklıyorum açılmıyormerak ediyorum hediyeler gelicekmi diye
acaba siteden mi kaynaklanıyor ki sorun ?
bana 2 tane anket hediyesi saat gönderdiler :92::92:
bende hiç ses etmedim belliki yanlışlıkla göndermişler![]()
Merhaba arkadaşlar. Bazı şeyleri merak ediyorum ona göre Avon'a geçeceğim. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Kayıt ücreti 8,5 TL mi? Oriflame bir kaç ayda bir Kayıt 2 TL kampanyası yapıyor. Avon da buna benzer bir şey yapıyorsa bekleyeyim mi?
Kargo ne kadar, kargo ödememek için ne kadar sipariş vermek gerekiyor? Oriflame'da Ücret sıfırlama ürünü diye bir şey var, ekleyince kargo ödenmiyor, onun yerine bir ürün gönderiliyor, buna benzer bir uygulama Avon'da da var mı?
Üyeliğin devamı için hangi aralıklarla sipariş verilmesi gerek? Sipariş vermek için bir alt tutar var mı? Kayıt yenileme ücreti var mı? Varsa ne kadar? Ve hangi aralıklarla ödenmesi gerekiyor?
Oriflame'daki gibi puanlama sistemi var mı? Ya da buna benzer bir sistem?
Satış fiyatıyla danışmanın alış fiyatı arasındaki oran aşağı yukarı yüzde kaçtır?
Katalog fiyatı nedir? Oriflame'da sadece bir adet alırsanız bedava, sonrası ücretli. Avon'da da böyle bir şey var mı?
Alt üye olayları nasıl oluyor?
Numuneler tek tek mi satılıyor? Set halinde mi? Ya da isteğe mi bağlı? Her ürünün numunesi var mı?
İadelerde kargo ücreti danışmana mı ait?
Şimdilik bu kadar . Bilgilendirecek olanlara şimdiden teşekkür ederim. İyi satışlar dilerim.
valla ben bu kadr biliyorum bilenler veya eksiğimi tamamlayanlar olcaktır:)Merhaba arkadaşlar. Bazı şeyleri merak ediyorum ona göre Avon'a geçeceğim. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Kayıt ücreti 8,5 TL mi? Oriflame bir kaç ayda bir Kayıt 2 TL kampanyası yapıyor. Avon da buna benzer bir şey yapıyorsa bekleyeyim mi?
(avon da kayıt ücreti 1 tl idi ama hala devam ediyor mu bilemicem bi baksana facedeki sayfasına)
Kargo ne kadar, kargo ödememek için ne kadar sipariş vermek gerekiyor? Oriflame'da Ücret sıfırlama ürünü diye bir şey var, ekleyince kargo ödenmiyor, onun yerine bir ürün gönderiliyor, buna benzer bir uygulama Avon'da da var mı?
(kargo ücreti 8,5 tl ; 85 tl sipariş verilirse eğer bu ücret ödenmiyor.)
Üyeliğin devamı için hangi aralıklarla sipariş verilmesi gerek? Sipariş vermek için bir alt tutar var mı? Kayıt yenileme ücreti var mı? Varsa ne kadar? Ve hangi aralıklarla ödenmesi gerekiyor?
(3 ay sipariş verilmezse üyelik düşüyor. alt tutar yok 5 tllik bi ürün de alabilirsin ama kargo ödersin ödememek için de 85 tl lik ürün girmen gerek. kayıt yenileme derken ne kastettin bilmiyorum sanırım üyelik düşerse diye yazdın ama benim üyeliğim hiç düşmedi o nedenle bilemicem. bi kez kaydoldum öyle devam ediyorum ben)
Oriflame'daki gibi puanlama sistemi var mı? Ya da buna benzer bir sistem?
(puanlama yok ancak belli bi sipariş limitine ulaştığında hediyeler gönderiliyor mesela geçen ay pasta seti bu ay çatal bıçak seti çay makinesi gibi şeyler... ayrıca hediyeler de gönderiliyor)
Satış fiyatıyla danışmanın alış fiyatı arasındaki oran aşağı yukarı yüzde kaçtır?
(%33)
Katalog fiyatı nedir? Oriflame'da sadece bir adet alırsanız bedava, sonrası ücretli. Avon'da da böyle bir şey var mı?
(katalog ilk siparişinde bir tane ücretsiz gönderiliyor sonra istersen tek tek ya da 5li onlu yirmili setler halinde alabiliyosun tanesi ne kadar hatırlamıyorum 1 küsurdu sanırım fiyatı ben onlu alıyorum 9 tlye.)
Alt üye olayları nasıl oluyor?
(cnm alt üyeyi takım öncüleri yapıyor ben sadece temsilciyim)
Numuneler tek tek mi satılıyor? Set halinde mi? Ya da isteğe mi bağlı? Her ürünün numunesi var mı?
(istersen tek tek alabilirsin veya sadece makyaj ürünleri seti olarak ya da sadece parfüm seti olrak alabileceğin gibi küçük bailangıç seti ya da büyük başlangıç seti de alabilirsin yüzük ölçüsü belirleyici cilt tipi testi gibi yardımcı ürünler de var)
İadelerde kargo ücreti danışmana mı ait?
(iadeler konusunda kolaylık sağlanmış, kargon geldiğinde iade edeceğin ürünü hazır bulundurursan direk gönderebiliyorsun hiçbir ücret de ödemiyorsun ama gidip de kargoya gönderirsen ücret sana ait oluyor ama ona gerek yok zaten kargocular sorunsuz şekilde iadeleri götürüyor)
Şimdilik bu kadar . Bilgilendirecek olanlara şimdiden teşekkür ederim. İyi satışlar dilerim.