cnm ben duymadım bence sadece bir söylentidirkızlar avon iadeleri kalkacakmı yoksa bir yerde okudum kargo elemanları kampanya başlatmış avon iadeleri kalksın diye böyle bişey varmı ?:44:
ben de sana katılıyorum avonu farklı kılan şey iadelerdeki koaylığı zten diğer network sistemlerinde böyle kolay değil ama düşünsenize her ürünün numunesi yok üstelik takı vb ürünlerde sadece kataloga bakarak ürün alıp satıyorsunuz beğenmeme durumu tabii ki olacak bu da temsilcinin suçu dğeil parfüm unumeleri su gibi gerçek kokularla alakası bile yok her parfümn rujun da numunesi mevcut değil çantalar takılar aksesuarlar tamamen şans işi ha eğer avon böyle iadelerle ilgili radikal bir karar değişikliğine giderse bence baya bi temsilci kaybeder. çünkü elinde kalan ürünleri temsilci napsın?Valla hiç öyle birşey duymadım canım ama öyle kalkma gibi bir durum olabilceğinide zannetmiyorum..
Merhaba kızlar ,
açıkçası bende böyle bişey duymadım.Ancak kalkacağını da sanmıyorum.Çünkü avon un sitesinde müşteriler imzalatın dedikleri sözleşmede müşteri 7 gün içinde ürünü teslim alsa da cayma hakkını kullanabilir iade edebilir diyor.Biz sattık 7 gün içinde müşteri geri verdi.Temsilcilerin bunu karşılaması mümkün olmayacaktır.Ki benimde anlamadığım nokta parfüm renkli kozmetik vb de ürün açılmışsa avon a iade gönderemiyoruz.Bu durumda biz ne yapıcaz?Bilen var mı:)
yoo açmadan memnun kalıp kalmadığını bilemez ki ben gönderiyorum bi sorun olmuyor tatlım...
ruju açıp dudağına sürmden ne bilecek müneccim mi o zaman hiç iade olmaz.