AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar avon iadeleri kalkacakmı yoksa bir yerde okudum kargo elemanları kampanya başlatmış avon iadeleri kalksın diye böyle bişey varmı ?:44:
cnm ben duymadım bence sadece bir söylentidir
Valla hiç öyle birşey duymadım canım ama öyle kalkma gibi bir durum olabilceğinide zannetmiyorum..
ben de sana katılıyorum avonu farklı kılan şey iadelerdeki koaylığı zten diğer network sistemlerinde böyle kolay değil ama düşünsenize her ürünün numunesi yok üstelik takı vb ürünlerde sadece kataloga bakarak ürün alıp satıyorsunuz beğenmeme durumu tabii ki olacak bu da temsilcinin suçu dğeil parfüm unumeleri su gibi gerçek kokularla alakası bile yok her parfümn rujun da numunesi mevcut değil çantalar takılar aksesuarlar tamamen şans işi ha eğer avon böyle iadelerle ilgili radikal bir karar değişikliğine giderse bence baya bi temsilci kaybeder. çünkü elinde kalan ürünleri temsilci napsın?
Merhaba kızlar ,
açıkçası bende böyle bişey duymadım.Ancak kalkacağını da sanmıyorum.Çünkü avon un sitesinde müşteriler imzalatın dedikleri sözleşmede müşteri 7 gün içinde ürünü teslim alsa da cayma hakkını kullanabilir iade edebilir diyor.Biz sattık 7 gün içinde müşteri geri verdi.Temsilcilerin bunu karşılaması mümkün olmayacaktır.Ki benimde anlamadığım nokta parfüm renkli kozmetik vb de ürün açılmışsa avon a iade gönderemiyoruz.Bu durumda biz ne yapıcaz?Bilen var mı:)

yoo açmadan memnun kalıp kalmadığını bilemez ki ben gönderiyorum bi sorun olmuyor tatlım...
ruju açıp dudağına sürmden ne bilecek müneccim mi o zaman hiç iade olmaz.

Merhaba kızlar ,
açıkçası bende böyle bişey duymadım.Ancak kalkacağını da sanmıyorum.Çünkü avon un sitesinde müşteriler imzalatın dedikleri sözleşmede müşteri 7 gün içinde ürünü teslim alsa da cayma hakkını kullanabilir iade edebilir diyor.Biz sattık 7 gün içinde müşteri geri verdi.Temsilcilerin bunu karşılaması mümkün olmayacaktır.Ki benimde anlamadığım nokta parfüm renkli kozmetik vb de ürün açılmışsa avon a iade gönderemiyoruz.Bu durumda biz ne yapıcaz?Bilen var mı:)

yok yahu açılmış kullanılmış hatta yarım olmuş her ürünün iadesi var rahatlıkla gönderebilirsin..

iğreennnççççççç ürünlerin toplandığı,kalitesiz kozmetik topluluğu=avon

Demek ki hepsini kullanmışsınız madem bu kadar nefret ediosunuz ne diye ürünlerini kullandınız anlayamadım:44:
Ayrıca burası Avon ürünleri şikayet topiği değil yanlış yerdesiniz bunu da forumda yeni olduğunuza veriyorum:34:

Son düzenleme:
arkadaşımı kırmamak adına aldıgım birkaç ürün sonrası bu şekilde net bir yorum yapabiliyorum..shısedıo ve mac kullanan bırı olarak tamamen faciaydı ! yine de tercih sizin elbette :)

arkadaşımı kırmamak adına aldıgım birkaç ürün sonrası bu şekilde net bir yorum yapabiliyorum..shısedıo ve mac kullanan bırı olarak tamamen faciaydı ! yine de tercih sizin elbette :)

Bikaç ürün kullanıp böyle bi genelleme yapmanız biraz saçma olmuş.
Avon ortalama bi markadır kimse bunu inkar etmio çok büyük markalar tabiki var bir tek siz kullanmıosunuz yani o markaları emin olun :34:
Ama cildinize uymayan yanlış ürün seçerseniz en iyi markanın ürünü bile size iyi gelmez.
Ayrıca dediğim gibi şikayet topiği değildir,temsilci ve müşteri topiğidir burası.
Tekrarlıyorum yanlış konudasınız.
İyi geceler.

Son düzenleme:

iğreennnççççççç ürünlerin toplandığı,kalitesiz kozmetik topluluğu=avon

hayatım avonun ürünlerini tektek saysam 300ü geçer sanırım çeşit olarak ve bu kadar ürün içinde 3 tane ürün alıp beğenmeyip bu yorumu yazmak çok saçma olmuş şöyle diyebilirdin avonun şu rimelini bu farını şu rujunu kullandım beğenmedm ama diğer ürünlerle ilgili bilgi sahibi değilim diğerlerini bilmiyorum diyebilirdin

valla ben yıllardır kullanıorum eve başka marka girmiyor hiç şikayet etmedim bizmi çok bilinçliyiz yoksa memnun kalmayanlarmı ne aldıklarını bilmiyorlar çözemedim dünyada en çok satışta ilk sıralarda oynuyor avon bu kadar satıyorsa memnun kalan çok demekki ki hala yasaklanmadı kapatılmadı Türkiyede 400.000 okuyamayanlara yazı ile yazayım dörtyüzbin temsilcisi var bu temsilcilerin herbirinin 5 müşterisi olsa ki bu çok az benm şahsen aylık 100ü geçiyor 5 desek 2 milyon kullanıcıdan sadece şikayetvar.coma yazan 300 kişi var 2 milyonda 300 devede kulak bile değil canlarım

Son düzenleme:
kızlar çekemeyenler çatlasın ben avonu ortaokuldan beri kullanıyorum gayet memnunum bir rimeli 200 TL ye satan markalar da var fiyatlarına göre avon çok kaliteli bence.
bugün k7 den siparişim geldi. glazewear sundance çok güzel öyle koyu bir renk değil tam yazlık yapış yapış da olmuyor almayı düşünenlere şiddetle tavsiyemdir.

slm ben saç boyası siparişi verdim takvim geleceğini biliyorumda boyanın aysınından bedavamı geliyor yada ne gönderiyorlar hediye olarak

İl dışındaydım salıdan bu yana ve geldim ürünlerim gelmiş hepsi çok ciciler herşeyi çok beğendim kolilerimi boşalttım poşetledim :)) düdüklü çaydanlıga bayıldım çok cici yaaa. Geçen ayda kıng'ın kırmızı serisini düzmüştüm oda onlara çok uydu. :46:

Kızlar bakın ne soracağım k8 sayfa 94 te model üzerindeki ruj ne kadar güzel görünüo öyle bayıldım.
Personified Plum'mış adı kullanan var mı?
Aynı resimdeki gibi mi görünümü ve rengi çok hoş

Back
X