AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aman tanrım avona 11 kuruş borcum varmış.. oysa ben faturadaki fiyattan daha fazlasın vermiştim bankaya... var mı böyle bir sey basına gelen

-0,11 mi yazıo cnm eğer öyleyse fazla çekmişler avonun sana borcu var

-0,11 mi yazıo cnm eğer öyleyse fazla çekmişler avonun sana borcu var

yok tatlım yha eksi falan değil.. siteye girer girmez gecikmiş borcunuz 11 kuruş dedi.. hayır 11 kuruşta çok az bi miktar yani onunda borcu mu olurmuş demeden edemedim:1::1:

bir de for away dreams var onun kokusu nasl cnm bilio musn.. ayrıca su solutions serisinden gece ve gündüz kremi almayı düüsnüodum kullandığın ve memnun olduğun bi ürün var mı tatlım

far away dreams hiç kullanmadım tatlım solutions değilde anewin 25 yaş üstünü kullandım tekrar aldım şimdilik duruyor birde bize ait fırsat köşesinde anewin kaz ayağı bölgeleri için ürünü var onu da tavsiye ederim şu an katalogta satılmıyor ama fırsat köşesinde satılıyor fiyatıda çok uygun bir bak istersen canım

2 hafta önce ödeme yaptın ama 11 kuruş borcun varmış hımm sen bi dekontunu kontrol et tatlım

Son düzenleme:
2 hafta önce falan yaptım cnm... bi de ben berrak görünüm veren serum kullanmıstım o da cok güzeldi.. bende san aonu tavsiyede ederim hayatım

bankaya gidip eldenmi ödeme yapıyorsun canım yoksa kart ile mi ödüyorsun eğer elden ödediysen bankacı 0,11 kuruş eksik ödeme almışsa o yüzden olabilir dekontuna bir bak istersen tatlım

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum qalpsiz nereye kayboldun tam hoş geldin tatlım yazdım bir baktım yoksun değiştirdim yazımı ben çıktım artık görüşürüz kızlar iyi geceler

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum qalpsiz nereye kayboldun tam hoş geldin tatlım yazdım bir baktım yoksun değiştirdim yazımı ben çıktım artık görüşürüz kızlar iyi geceler

Daha yeni girebildim tatlım ama yinede sağol :48:

Umarım bu cuma vereceğimiz siparişler geçen ay ki gibi bizi çıldırtmaz yaa.. Panorama'dan kaçırmamam gerek ürünler var.. Arkadaşlar lütfen şimdiden söylüyorum; Siparişi verenler direk cıksınlar avon sitesinden. Sitede durup fazlalık yapmasınlar site çökmeye zaten meyilli :25: :20:

Umarım bu cuma vereceğimiz siparişler geçen ay ki gibi bizi çıldırtmaz yaa.. Panorama'dan kaçırmamam gerek ürünler var.. Arkadaşlar lütfen şimdiden söylüyorum; Siparişi verenler direk cıksınlar avon sitesinden. Sitede durup fazlalık yapmasınlar site çökmeye zaten meyilli :25: :20:

aynen canım öyle her an herşey olabiliyor cuma günleri alıştık artık yeni kataloğuda çok merak ediyorum hem bu ay indirim broşürüde var:66:

Panorama'da ki Little Black Dress Vücut Sprey'ini eğer geçen ay gibi bu ayda kaçırırsam ben bu işi bırakıyorum arkadaş !:19: :52: Valla kafayı yerim yaa.

Bu arada kızlar bu ürün kalktımı ? Ve en son ne zaman katalogtaydı bilen varmı ?

prod_1004451-155x180.jpg

Son düzenleme:
kızlar stokların tükendiğini bildiğiniz herhangi bir ürün var varsa acil yazın

geçen ay indirim kataloğundan 50 tllik siparişim vardı ama stoklarda ürünler tükendi die hiç birini siparis edemedim.. oysaki kampanyanın hemen basladığı gün vermistim siparisleri.. su indirim kataloğuna güvenmiorum artık:63::63:

geçen ay indirim kataloğundan 50 tllik siparişim vardı ama stoklarda ürünler tükendi die hiç birini siparis edemedim.. oysaki kampanyanın hemen basladığı gün vermistim siparisleri.. su indirim kataloğuna güvenmiorum artık:63::63:

katılıyorum canım.hatta hatırlarmısınız bilmem incandessence hediye paketini panoramaya koymuşlardı seri sonu fırsatlarına.sipariş ettim.sonra kolim geldi üzgünüz artık üretmiyoruz yazıyordu.benim çevremde pek alan da kalmadı maalesef.heryer de kozmetikte kampanya var görerek alıyoruz vb diye.soranlara bie göstermiyordum indirim broşürünü artık.sonra yok gelmedi demek yerine.

Back
X