aman tanrım avona 11 kuruş borcum varmış.. oysa ben faturadaki fiyattan daha fazlasın vermiştim bankaya... var mı böyle bir sey basına gelen
-0,11 mi yazıo cnm eğer öyleyse fazla çekmişler avonun sana borcu var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman tanrım avona 11 kuruş borcum varmış.. oysa ben faturadaki fiyattan daha fazlasın vermiştim bankaya... var mı böyle bir sey basına gelen
-0,11 mi yazıo cnm eğer öyleyse fazla çekmişler avonun sana borcu var
bir de for away dreams var onun kokusu nasl cnm bilio musn.. ayrıca su solutions serisinden gece ve gündüz kremi almayı düüsnüodum kullandığın ve memnun olduğun bi ürün var mı tatlım
yok tatlım yha eksi falan değil.. siteye girer girmez gecikmiş borcunuz 11 kuruş dedi.. hayır 11 kuruşta çok az bi miktar yani onunda borcu mu olurmuş demeden edemedim![]()
ödemeni en son ne zaman yaptın tatlım
2 hafta önce falan yaptım cnm... bi de ben berrak görünüm veren serum kullanmıstım o da cok güzeldi.. bende san aonu tavsiyede ederim hayatım
2 hafta önce falan yaptım cnm... bi de ben berrak görünüm veren serum kullanmıstım o da cok güzeldi.. bende san aonu tavsiyede ederim hayatım
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum qalpsiz nereye kayboldun tam hoş geldin tatlım yazdım bir baktım yoksun değiştirdim yazımı ben çıktım artık görüşürüz kızlar iyi geceler
Umarım bu cuma vereceğimiz siparişler geçen ay ki gibi bizi çıldırtmaz yaa.. Panorama'dan kaçırmamam gerek ürünler var.. Arkadaşlar lütfen şimdiden söylüyorum; Siparişi verenler direk cıksınlar avon sitesinden. Sitede durup fazlalık yapmasınlar site çökmeye zaten meyilli![]()
![]()
kızlar stokların tükendiğini bildiğiniz herhangi bir ürün var varsa acil yazın
geçen ay indirim kataloğundan 50 tllik siparişim vardı ama stoklarda ürünler tükendi die hiç birini siparis edemedim.. oysaki kampanyanın hemen basladığı gün vermistim siparisleri.. su indirim kataloğuna güvenmiorum artık![]()