AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

iyiyim canım siparişlerle boğuşuyorum benim isteklerim bitermi bunuda alayım yok bunuda alayım yok yok şunuda alayım diye sipariş yazıp duruyorum sanki hiç yok gibi ev doldu benim gözüm doymadı:1::59:

çok haklısın cnmm :1: bu gidişle biz batıcaz avon znegin olucak.. hoş zaten zengin ya:1::1:

özel yaz paketinde o pembe çanta nedir şimdi zaten genelde kendime alıyorum ben o çantayı nerde kullanayım hay allahım onun yerine ruj koysaydın ya off olmuyor avon olmuyor böyle ama :84: :24:

o çantayı bende hiç beğenmedim şekerim ya

canlarım 2 gündür oriflameyi takip ediorum neticede rakiplerimizi iyi tanımamız lazım ama di mi :69::69: birincisi katalogları çok soğuk geldi bana avonunki ne güzel cıvıl cıvıl :69: ayrıyetten fiyatlar daha yüksek sadece isveçte üretilmesinden kaynaklanıyor galiba... bir de avonda signature die bi parfüm var oriflemede de signature die bi parfüm var.. kim kimden kopya cekti bilmem ama normalde 85 tllik siparis verince kargo parasını avon ödüo oriflamede ise 150 tllik siparis verirsen oriflame kargo parasını ödüo.. bir de bi arkadasımda oriflamenin numunelerini gördüm parfüm numuneleri sadece kokulu sayfa seklindeydi... bu bilgileri öğrendikten sonra avon daha çok hosuma gitmeye başladı şirketimizin değerini bilelim kızlar :69::69:

Arkadaslar selardis ozon yagı kullanana varmı kremı ben bulamadım akne ve sivilcelere çok iyi geliyomuş. Ozon yagı kremı hakkında bilgisi olan arkadasların yorumlarını bekliyorum.

ayy arkadaşlar avonu bırakacağım için k8den kendime parfümlerden stok yapmayı düşünüyorum :50: uzun süre parfüm sıkıntısı çekmem herhalde . . önerilerinizi bekliyorum hangi parfümlerden alsam? hawaiian shores alcam ama o kesin:62:

ayy arkadaşlar avonu bırakacağım için k8den kendime parfümlerden stok yapmayı düşünüyorum :50: uzun süre parfüm sıkıntısı çekmem herhalde . . önerilerinizi bekliyorum hangi parfümlerden alsam? hawaiian shores alcam ama o kesin:62:

ben hawaiian edt yi beğenmedim kişisel fikrimce tatlım ama nemlendirici vücut spreylerinden stok yapabilirsin canım yeni katalogta pek stoklancak parfüm yok yeni çıkanlar var onlar stoklanabilir edt olarak onların kokusunuda bilmiyorum :16:

ben hawaiian edt yi beğenmedim kişisel fikrimce tatlım ama nemlendirici vücut spreylerinden stok yapabilirsin canım yeni katalogta pek stoklancak parfüm yok yeni çıkanlar var onlar stoklanabilir edt olarak onların kokusunuda bilmiyorum :16:

güzel değil mi ooo :50: hawaiianın vücut spreyini almıştım beğeniyorum ama parfümüde ona benzemiyor mu ki:50:

bide bişey sorcam, timeless diye bir parfüm var o nasıl?. . yengem sipariş verdi ama kokusunu ne o nede ben bilmiyoruz. niye verdi hala anlamadım inşallah çikiiin değildir :1:

güzel değil mi ooo :50: hawaiianın vücut spreyini almıştım beğeniyorum ama parfümüde ona benzemiyor mu ki:50:

bir tane edt sinden 3 tane de vücut spreylerinden müşterilerim almıştı bilmem ki canım benim başımı ağrıttı yaz kokusu olarak çıkartmış avon ama bence yaz kokusu denilecek kadar hafif bir koku değil ağır geldi ama sen beğendiysen al tatlım yüzde 55 indirimde var fiyatıda uygun ama bana ağır geldi :19:

bir tane edt sinden 3 tane de vücut spreylerinden müşterilerim almıştı bilmem ki canım benim başımı ağrıttı yaz kokusu olarak çıkartmış avon ama bence yaz kokusu denilecek kadar hafif bir koku değil ağır geldi ama sen beğendiysen al tatlım yüzde 55 indirimde var fiyatıda uygun ama bana ağır geldi :19:

kokusu ağırsa kesinlikle almam ağır kokulardan nefret ediyorum. çok saol canım :71: wındscape'in numunesi var oda çok hoşuma gidiyor onuda istiyorum ama inşallah numune beni yanıltmaz :50:

bide bişey sorcam, timeless diye bir parfüm var o nasıl?. . yengem sipariş verdi ama kokusunu ne o nede ben bilmiyoruz. niye verdi hala anlamadım inşallah çikiiin değildir :1:

o koku hakkında bilgim yok tatlım kullanmadım testırlarıma bakıyorum şimdi varsa bi koklayayım kokusunu :16:

Canım öncelikle panorama'da olan vücut spreylerinden bi al derim. Banyo sonrası, deniz sonrası falan kullanmak için. Onun dışında parfüm olarak, katalogtada uygunluk açısından:

Windscape EDT - güzel bi kokusu var ablam kullanıyor ve tam yazın kullanmak için ideal.. 5 saate kadar kalıcılığı var. Sonra yavaş yavaş azalıp uçuyor ki zaten avonun parfümleri pek kalıcı değildir bilirsin. 15 TL

Celebre EDT - hoş bi kokusu var. Benim hoşuma gidiyor. 25 TL

Bunlar fiyatı uygun oldukları için önerdiklerim.. Asıl beğendiklerime gelirsek:

Little Black Dress :16:
Incandessence
Perceive
Pur Blanca

Back
X