iyiyim canım siparişlerle boğuşuyorum benim isteklerim bitermi bunuda alayım yok bunuda alayım yok yok şunuda alayım diye sipariş yazıp duruyorum sanki hiç yok gibi ev doldu benim gözüm doymadı![]()
çok haklısın cnmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım siparişlerle boğuşuyorum benim isteklerim bitermi bunuda alayım yok bunuda alayım yok yok şunuda alayım diye sipariş yazıp duruyorum sanki hiç yok gibi ev doldu benim gözüm doymadı![]()
özel yaz paketinde o pembe çanta nedir şimdi zaten genelde kendime alıyorum ben o çantayı nerde kullanayım hay allahım onun yerine ruj koysaydın ya off olmuyor avon olmuyor böyle ama :84:![]()
selammmmmm k 8 saat kaçta açılır bilgisi olan varmı:26:
ayy arkadaşlar avonu bırakacağım için k8den kendime parfümlerden stok yapmayı düşünüyorumuzun süre parfüm sıkıntısı çekmem herhalde . . önerilerinizi bekliyorum hangi parfümlerden alsam? hawaiian shores alcam ama o kesin
![]()
ben hawaiian edt yi beğenmedim kişisel fikrimce tatlım ama nemlendirici vücut spreylerinden stok yapabilirsin canım yeni katalogta pek stoklancak parfüm yok yeni çıkanlar var onlar stoklanabilir edt olarak onların kokusunuda bilmiyorum![]()
güzel değil mi ooohawaiianın vücut spreyini almıştım beğeniyorum ama parfümüde ona benzemiyor mu ki
![]()
bir tane edt sinden 3 tane de vücut spreylerinden müşterilerim almıştı bilmem ki canım benim başımı ağrıttı yaz kokusu olarak çıkartmış avon ama bence yaz kokusu denilecek kadar hafif bir koku değil ağır geldi ama sen beğendiysen al tatlım yüzde 55 indirimde var fiyatıda uygun ama bana ağır geldi![]()
bide bişey sorcam, timeless diye bir parfüm var o nasıl?. . yengem sipariş verdi ama kokusunu ne o nede ben bilmiyoruz. niye verdi hala anlamadım inşallah çikiiin değildir![]()
o koku hakkında bilgim yok tatlım kullanmadım testırlarıma bakıyorum şimdi varsa bi koklayayım kokusunu![]()
kokusu ağırsa kesinlikle almam ağır kokulardan nefret ediyorum. çok saol canımwındscape'in numunesi var oda çok hoşuma gidiyor onuda istiyorum ama inşallah numune beni yanıltmaz
![]()
ayyy testırlarıma bakarken elimi bi attım canım timeles geldi dur bakayım![]()
ayy arkadaşlar avonu bırakacağım için k8den kendime parfümlerden stok yapmayı düşünüyorumuzun süre parfüm sıkıntısı çekmem herhalde . . önerilerinizi bekliyorum hangi parfümlerden alsam? hawaiian shores alcam ama o kesin
![]()