AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba canım,
geçmiş sayfalara bakma fırsatın olduysa benim takım öncümde benden habersiz sipariş yollamıştı.ben avon müşteri hizmetlerini aradığımda sistemden kontrol edin bu siparişi ben girmedim ancak takım öncüm kendi sayfasından girmiş olabilir dedi.ve kontrol ettiklerinde evet giriş takım öncünüzden yapılmış gözüküyor dediler.ben görüşme anında onay verseydim şikayet kaydı açıp sonunu yasal takibe kadar götürebileceklerini belirttiler.bi defaya mahsus direk bu boyuta getirmedim olayı ancak böyle bir durumda benim yerime sipariş verirse iicra takibine bana gelmeyecekmisiniz diye sorduğumda evet doğru dediler.sonrasında böyle bir durumda benim hakkım nasıl korunacak diye sordum.müşteri temsilcisi de bunun takibini yapabileceklerini söyledi.
bence senin almadığın bi malın ödemesini yapmadan önce sakince yarın avon müşteri hizmetlerini ara.geçmiş sistem kayıtları sistemlerinde saklanmak zorunda.ve ilk kişi değilsin.internette senin durumuna düşmüş en az 3 kişinin şikayet kayıtlarını farklı sitelerden okudum.sistem kayıtlarından senin temsilci sayfandan mı takım öncünün sayfasından mı raporlanıyor.ayrıca takım öncüm her defasında manuel alternatif adres girmiştir o da sipariş takbinden çıkacaktır.ara araştırılmasını talep et.mağduriyetini anlat borcun malı çekene devrini kaydının temizlenmesini ve mağduriyetinin giderilmesini talep et.yoksa haksız kazanç ve habersiz borçlandırma yaptıkları için dava açacağını tüketici hakem heyetine gideceğini belirt...naçizane benim önerilerim bu yönde.umarım tez zamanda sonuçlanır.aynı zamanda internetteki şikayet sitelerinden de durumu sakince anlatan dilekçe benzeri şikayet kayıtlarını aç canım..

canım teşekkür ederim önerilerin için ama yarım saat dil döktüm eski kayıtları bulamadıklarını iddia ettiler. avukatım tebligat gelmeden sana bişi yapamaz rahat ol diyor. bilmiyorum bekleyip görecez. en azından sadece ana parayı ödemek için mücadele edicem.

Kızlar bu ytgp hediyelerinden 180 tlye ulaşınca cilt canlandırıcı krem ve 10adet ruj numunesi veriyor ya 360 yapınca 2 tane mi geliyo:44:

canım teşekkür ederim önerilerin için ama yarım saat dil döktüm eski kayıtları bulamadıklarını iddia ettiler. avukatım tebligat gelmeden sana bişi yapamaz rahat ol diyor. bilmiyorum bekleyip görecez. en azından sadece ana parayı ödemek için mücadele edicem.

canım bu kadar büyük ve uluslararası bi şirkette kayıtların bulunmama ihtimali olamaz diye düşünüyorum.sadece arşivden talep edecekler 15-20 güne kaydı çıkacak diye düşünüyorum devir teknoloji devri sonuçta.bence bi yandan da sen şikayet sitelerine detaylı dilekçe gibi yaz.şirketler onlara dönüş yapıyor çünkü.kargo teslimatları da saklanıyor olabilir.denemekten bi zarar gelmez.
umarım hallolur da almadığın birşeyin bedelini ödemek durumunda kalmazsın.

yaa ben avonun sarı gölge yapıcı solüsyonunu arıyırum lütfenn ama lütfenn bana yardmcı olunn :(( elinde kalan falan varsa lütfen bana ulaşınn :( saçlarıma hiç boya kullanmadm kullanmak istemiyorum lütfen yardımcı olun banaa :(( :kkk:

merhaba kızlar.bende avon temsilcisi olmak istiyorum.fakat bi kaç sorum olacak. şimdi üye olsam ne kadar kayıt ücreti vercem? her ay aşmam gereken ücret ne kadar? ve memnun kalmadım diyelim,ya da beceremedimhemen bırakabilirmiyim,yani üyeliğimi hemen iptal ettirebilir miyim?cevaplarınızı bekliyorum

merhaba kızlar.bende avon temsilcisi olmak istiyorum.fakat bi kaç sorum olacak. şimdi üye olsam ne kadar kayıt ücreti vercem? her ay aşmam gereken ücret ne kadar? ve memnun kalmadım diyelim,ya da beceremedimhemen bırakabilirmiyim,yani üyeliğimi hemen iptal ettirebilir miyim?cevaplarınızı bekliyorum

101.açıklamam olacak bu :14::9:
8.5tl kayıt ücreti alınıo ama 11 temmuz -5 ağustos arası üye olursan 1 tl.
Her ay 85 tl ve üzeri alışverişinde kargo ödemiosun ama 85 altı verirsen 8.5tl kargo ücreti ödersin.
Ama bu limit yaz aylarında 50tlye düşüo.
Hemen arayıp bırakabilirsin,ya da 3 ay sipariş vermezsen üyeliğin düşer.
Tamamen iptal ettirebilirsin tabi.
Başka sorun olursa sorabilirsin.
Ama önceki sayfaları okursan her türlü sorunun cevabını bu topikte bulabilirsin...

Son düzenleme:
alt ekibimden bi kişi ile yaşadıgım sorun nedeni ile bu işten nefret eder oldum .. umarım herşey düzelir meltemmm

alt ekibimden bi kişi ile yaşadıgım sorun nedeni ile bu işten nefret eder oldum .. umarım herşey düzelir meltemmm

canım avonla hiç bi sorunum yok. ve çok seviyorum ama artık yasaklılar listesindeyim:( sanırım hiç bi zaman yeniden temsilci olamayacağım. avonun tek kötü yanı kontrol mekanizmasının olmaması, olanında taraflı olması. benim sorunlarım hiç bitmedi. sen bu topiğin eskilerindensin az çok biliyosun. tö ile bss ile çok sorun yaşadım. bu son sorun tuzu biberi oldu. ha sorarsan avondan nefret ediyo muyum? aptallıktan mı bilmiyorum ama hala çok seviyorum:) sanırım ben tımarhanelik bir mazoşistim :)bende umarım düzelir. çok sıkıntı yapmıyorum. en azından şuna seviniyorum ki bu borç 4 senelik bi borçmuş ve ben 4 yıldır işsizdim. tam olarak bu dönemde ortaya çıkması şu açıdan iyi ki ben yeni atandım. artık kimseye yük olmadan ödeyebilirim:) ilk maaşın yarısı gidecek ama buna şükür. daha geç farkedilebilirdi. çok mu polyanna oldum :)

canım avonla hiç bi sorunum yok. ve çok seviyorum ama artık yasaklılar listesindeyim:( sanırım hiç bi zaman yeniden temsilci olamayacağım. avonun tek kötü yanı kontrol mekanizmasının olmaması, olanında taraflı olması. benim sorunlarım hiç bitmedi. sen bu topiğin eskilerindensin az çok biliyosun. tö ile bss ile çok sorun yaşadım. bu son sorun tuzu biberi oldu. ha sorarsan avondan nefret ediyo muyum? aptallıktan mı bilmiyorum ama hala çok seviyorum:) sanırım ben tımarhanelik bir mazoşistim :)bende umarım düzelir. çok sıkıntı yapmıyorum. en azından şuna seviniyorum ki bu borç 4 senelik bi borçmuş ve ben 4 yıldır işsizdim. tam olarak bu dönemde ortaya çıkması şu açıdan iyi ki ben yeni atandım. artık kimseye yük olmadan ödeyebilirim:) ilk maaşın yarısı gidecek ama buna şükür. daha geç farkedilebilirdi. çok mu polyanna oldum :)

Valla cnm ne kadar sakinsin olanlar karşısında hoş sn de haklısın bu saatten snra ama yine arkdşların önerilerini kulak ardı etme bulunur belki bi yolu yordamı. Ama bn snn yerinde olsam bu kdr iyiniyetli sakin davranamazdım sanırım :52: Allah işini rast getirsin hep cnm:54: Üzülme yeniden olursun bnce borcun fln ödenince öyle bi kural mı varmış ki:44:

valla ben senin kadar sağlam olamadım bi kaç karaktersiz yüzünden ekibimi bırakıyorum dengemi bozdu kişiliksiz insanlar daha fazla ugraşamayacagım o yüzden topikede giresim gelmiyor moralim bozuluyor .. evet sen epey sorunlar yaşadın ve hiçte bırakmadın :) kesinlikle tönün temsialci üzerinden sipariş girmesi olayı kalkmalı yada temsilcinin tlfuna onay kodu gitmeli ve o onay kodunu tö girer ise sipariş gönderebilmeli iş garantili olur bu tip sorunlar yaşanmaz..

Avon artık bu güvenlik açığını kapatmalı.
Takım öncülerinin temsilci sayfasına girmesi ne saçma bişeydir ya o zaman şifre denen bişey de olmasın temsilci numarasını bi biz bi de takım öncüsü bilio zaten takım öncüsü de şifresiz bizim sayfamıza giriosa şifrenin anlamı ne?

Ben ilk siparişimi sepette bekletiodum bikaç şey daha alacaktım bi de ablam bişeyler alacaktı geldiğinde kataloğa bakacaktı o yüzden bekliodu sepetimde,ablam geldi istediklerini gireyim siparişi vereyim diye girdim sayfama bi baktım sipariş girilmiş kargolanmış bile.
Şoka girdim aradım takım öncümü aa neden ki senin elin çarpmıştır kendin yanlışlıkla girmişsindir dedi.
Ben de inandım direkt sipariş gönderilio sandım daha önce sipariş girmemiştim hiç yeni temsilciydim,2.girişimde anladım ki siparişi verme sayfasından önce bi sürü sayfa çıkıo önüne fırsatlar bilmemne hepsine mi elim çarptı da devama tıkladım.
O zaman anladım zaten benim adıma sipariş girdiğini,bikaç kere aradı açmadım bidaha beni aramıo ben de onu aramıyorum alakam yok şuan takım öncümle

ama şifremizi değiştirme şansımız yokmu canım ?yani bunlar her istedgnde girebilip adımıza sipariş verebilirlermi böyle ..

Kızlar
Sipariş vermediğiniz ay , sonraki ayın kataloglarını nasıl temin ediyorsunuz ?
Ben k8 de sipariş vermedim, k9 katalloğuna nasıl ulaşcam ? yoksa kargo parası verıp katalog mu istemek zorundayımm :97:

Kızlar
Ben k8 de sipariş vermedim, k9 katalloğuna nasıl ulaşcam ? yoksa kargo parası verıp katalog mu istemek zorundayımm :97:

forumda k9 yuklenmıs zaten cnm birde avon un kendı sıtesınde olur bikaç zaman sora ordan kodlarını gorursun .. yada arkadaslarından falan elıne gecenlerden bak onun dısında tekrar kargo parası verıp de getıreblrsn sanırm ama ona gerek var mı:) bende yenıyım 1 ay oldu uye olalı pek blmıyorm:)

forumda k9 yuklenmıs zaten cnm birde avon un kendı sıtesınde olur bikaç zaman sora ordan kodlarını gorursun .. yada arkadaslarından falan elıne gecenlerden bak onun dısında tekrar kargo parası verıp de getıreblrsn sanırm ama ona gerek var mı:) bende yenıyım 1 ay oldu uye olalı pek blmıyorm:)[/QUOTE]

canım öyle düşündüm evet ama peki müşterilerime nasıl göstercem :50: bir kaç kişiden katalog mu araklasam :52: kimden bulacam ama yaaa

Kızlar

Evet kızlarrr siz nasıl temin ettiniz, yada diyorum yaz paketi var ya sitede onumu alsam hazır yanında katalog var :1: paket nasıl sizce fondöten nasıl kullanmadım

Back
X