- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
merhaba canım,
geçmiş sayfalara bakma fırsatın olduysa benim takım öncümde benden habersiz sipariş yollamıştı.ben avon müşteri hizmetlerini aradığımda sistemden kontrol edin bu siparişi ben girmedim ancak takım öncüm kendi sayfasından girmiş olabilir dedi.ve kontrol ettiklerinde evet giriş takım öncünüzden yapılmış gözüküyor dediler.ben görüşme anında onay verseydim şikayet kaydı açıp sonunu yasal takibe kadar götürebileceklerini belirttiler.bi defaya mahsus direk bu boyuta getirmedim olayı ancak böyle bir durumda benim yerime sipariş verirse iicra takibine bana gelmeyecekmisiniz diye sorduğumda evet doğru dediler.sonrasında böyle bir durumda benim hakkım nasıl korunacak diye sordum.müşteri temsilcisi de bunun takibini yapabileceklerini söyledi.
bence senin almadığın bi malın ödemesini yapmadan önce sakince yarın avon müşteri hizmetlerini ara.geçmiş sistem kayıtları sistemlerinde saklanmak zorunda.ve ilk kişi değilsin.internette senin durumuna düşmüş en az 3 kişinin şikayet kayıtlarını farklı sitelerden okudum.sistem kayıtlarından senin temsilci sayfandan mı takım öncünün sayfasından mı raporlanıyor.ayrıca takım öncüm her defasında manuel alternatif adres girmiştir o da sipariş takbinden çıkacaktır.ara araştırılmasını talep et.mağduriyetini anlat borcun malı çekene devrini kaydının temizlenmesini ve mağduriyetinin giderilmesini talep et.yoksa haksız kazanç ve habersiz borçlandırma yaptıkları için dava açacağını tüketici hakem heyetine gideceğini belirt...naçizane benim önerilerim bu yönde.umarım tez zamanda sonuçlanır.aynı zamanda internetteki şikayet sitelerinden de durumu sakince anlatan dilekçe benzeri şikayet kayıtlarını aç canım..
canım teşekkür ederim önerilerin için ama yarım saat dil döktüm eski kayıtları bulamadıklarını iddia ettiler. avukatım tebligat gelmeden sana bişi yapamaz rahat ol diyor. bilmiyorum bekleyip görecez. en azından sadece ana parayı ödemek için mücadele edicem.