AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Merhaba Kızlar

Ben yeni temsilci oldum bişey danışmak istiyorum.arkadaşıma aldığım ruj kırık çıkmış 1-2 defa rengine bakmak içinde sürmüş bunu iade edebiliyormuyum? Nasıl iade göndermem gerekiyor aynısının yenisimini sonraki siparişimde göndericekler? Bilgileriniz için şimdiden teşkkürler....

Merhaba Kızlar

Ben yeni temsilci oldum bişey danışmak istiyorum.arkadaşıma aldığım ruj kırık çıkmış 1-2 defa rengine bakmak içinde sürmüş bunu iade edebiliyormuyum? Nasıl iade göndermem gerekiyor aynısının yenisimini sonraki siparişimde göndericekler? Bilgileriniz için şimdiden teşkkürler....

Yine burda okumuştum,iade edilebilio denenmiş ürünler
Diğer siparişin geldiğinde kargocuya iade formuyla birlikle verirsen kargo ücreti ödemeden iade edebilirsin
Ama kendin kargo şirketine gidip iade verirsen kargo ödersin
Değişim yapılmıo diye biliyorum,sadece iade edersin faturandan düşer diğer siparişinde yenisini getirtirsin.

Merhaba Kızlar

cnm aynısının yenisini istiyorsan iade değil değişim kutucuğunu işaretlemen gerekiyo ilk gelen kargoyla gönderirsen bidaki ilk kargonla gelir ürünün

belki indirime girer cnm://ben pur blanca alıcam perceivenin kokusunu begenmedm ..bide little black dress alıyım dıyorm bilmiyorm kokusunu surprz olck..bide celebre guzel ama hediyesi olan maskara nası blmyrm alsammı..pembe gozluk war ondada kararszm yuvarlak yuzluym yakısırmı bbılmem..

perceive bnm ilk kullandığım parfmdü snra bıraktım annem almayınca annem de beğenmiyo artk ama bn seviyorum özledm kokusunu ondan snraki parfümüm de little black dress oldu en çok kullandığm yani ama bütün parfümleri denedim nerdeyse. little black dress güzel kalıcı da biraz edp olduğndan. celebre nin kokusu da çok gzel ama yanındaki maskarayı napıcam b,lemedim almıcam o yzden ev parfm doldu ztn ilerleyen zmnlarda alırım önce onları elden çıkarsam iyi olucak koycak yer kalmadı çnkü. al bi dene cnm denemeden bilemezsin ki gör beğenmiyosan iade edeblrsin gayet kolay iade yöntemi çnkü.

off kızlar bn çıldırıcam artık hala giremiyorum yine bloke olmuşmmm müşteri hizmetleri de çalışma yapıyoruz demişler napçam bn ya offf:50::50::50::50::50::50::50:

evet cnm kataloğa para veriyoruz birsürü diye ben dedim hAdi madem paralı yapıcaksınız az indrin kağıt parçası yahu bi de arkdşlar ücretsiz birsürü geliyo sanmıyo mu sinir oluyorum açıklıyosun herkese tek tek ynlış bilmesnler diye çok kazanılıyo sanıyolr ben normalde katalog almıyorum almıcam da bi ilk ay aldım snrki ay almadm şmdi de 10lu katalog söyledim peşin peşin ama gel gör ki giremicem işte yrn girmem lazımdı siparişleri iyi halt etti yani akşam akşam iş çıkardı başımıza :47: katalog fiyatları da cnm kdv fiyatlrı da dahil olduğundan Türkiye giriş açısından yükseliyomuş normalde kendi ürettikleri yerde çok çok ucuza satılıyomuş yani o yüzden bşy diyemiycem vergi sistemi işte naparsın:97:

Ya bıraksınlar bu işleri cnm ya türkiyede matbaa yokmu üretemiyorlarmı insanları nasıl sömüreceklerini şaşırmışlar :)

snn yine kolin gelicekmiş bnm yrn girmem lazımdı herşeyi planlamıştım bu hafta içinde vermem lazımdı çarşambaya kdr 2 müşteriye :47: tmm cnm iyi geceler

hala gelmedi kolim canım.benimde senden farkım yok.ayın 11 inde sipariş verdim.bi sipariş girdim yarım saat sonra bi tane daha girdim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor.yeni sipariş versem daha çabuk gelirdi heralde.anlayamadım gitti :31::31::31:

Ben sisteme girebiliyorum herhangibir sorun yok aman olmasında zaten avonun sistemi çok vasat sen bukadar kendinle övünüyosun dünyaca ünlüyüm diye bi indirim broşürü oluyo site çöküyo bence ilk değişmesi gereken şey sistem yani bide önceki sayfalarda bir arkdaşa bahsetmiş kataloglara biton para veriyoruz altıüstü bir ay için olan birşeye ve her ay buda aşırı saçma ben senin ürünlerini satıyorum sen gene koskoca bir şirketsin göndere göndere 1 tane ücretsiz katalog gönderiyosun böyle satmalıkmı olur 5li katalogu senin ücretsiz göndermen gerekir ne saçmalık ve katalog fiyatlarıda makul fiyatlar değil bence sanki nedir bize kazandırdığı o kazanılanda kataloga gidiyor valla ben hiç kataloglara para vermiyorum ilkinde takım öncüm verdi siparişimi 5li katalog nisanda artık ben girmeye başladım ondan sonra 1 katalog giriyorum 2 katalofla hallediyorum bir ayı hemde yeri geliyo bir ay güzel satış yapıyorum kafi geliyo ben bırakıcam zaten bu katalog olayı yüzünden takım öncüm ararsada söylerim zaten çok sinir oluyorum çnkü o konuda akşam akşam başınızı şişirdim ama haklıyım yani :)

haklısın canım.o kadar aydır hesaplıyorum ne karım oldu kimi ay satış iyi gitmiş 6lı fincan takımı için 10 lu katalog almışım zaten fincanın ederi de katalog kadardır Allah bilir.hadi boşa gitmesin o kadar siparişim varmış alıyım diyoruz.düşününce bazen bu kadar zaman harcadığıma değiyormu diyor insan.bende senin gibi derin düşüncelere daldım artık.katalog geldikçe sipraiş verdikçe illa alacak bişey buluyor insan kendine de.ama yokmu sanki evim tamtakır kuru bakır mı? hayır değil.fazlasını almışım eksiği yok.sabah akşam düzenli kullansam 6 ayda bitmez bile.
şu kargo bekleme bile başlı başına eziyet oldu.

Selam canım.. daha önceden de böyle bir mesaj gördüm.. Takım öncüsünün sipariş girdiği ile ilgili..
Sepete atılan ürünlerin 5 gün içerisinde siparişe döndüğünü biliyor muydunuz ?

canım öyle bir uygulama yok.hem zaten olsa da avon sepete kendiliğinden bikaç adet katalogta atmazdı.ben müşteri hizmetlerinden 2 defasında da kimin gönderdiğini teyit ettim.birinci de fatura çıkmıştı direk ipta ettiremedim. ikinci de fatura çıkmamıştı yollanmadan iptal ettim.benim yerime başkasının karar vermesine çok kızıyorum.sanki ben sepete atmayı akıl etmişimde yollamayı edememişim gibi..

haklısın canım.o kadar aydır hesaplıyorum ne karım oldu kimi ay satış iyi gitmiş 6lı fincan takımı için 10 lu katalog almışım zaten fincanın ederi de katalog kadardır Allah bilir.hadi boşa gitmesin o kadar siparişim varmış alıyım diyoruz.düşününce bazen bu kadar zaman harcadığıma değiyormu diyor insan.bende senin gibi derin düşüncelere daldım artık.katalog geldikçe sipraiş verdikçe illa alacak bişey buluyor insan kendine de.ama yokmu sanki evim tamtakır kuru bakır mı? hayır değil.fazlasını almışım eksiği yok.sabah akşam düzenli kullansam 6 ayda bitmez bile.
şu kargo bekleme bile başlı başına eziyet oldu.

aynen canım getirisinden çok götürüsü var yok kargo yok iade yok kataloğ falan filan aslında şöyle düşündüğümüzde kendi elimizle kendimizi sıkıntıya sokuyoruz:96:özellikle hesap işleri çook yoruyo:37: inanın muhasebecileri geçtik artık :1:

Son düzenleme:
selam kızlar :3::3::3:
iyi akşamlar.nasılsınız ne var ne yok bakalım? okumadığım mesajlara daldım selam vermeden.kusuruma bakmayın.

canım öyle bir uygulama yok.hem zaten olsa da avon sepete kendiliğinden bikaç adet katalogta atmazdı.ben müşteri hizmetlerinden 2 defasında da kimin gönderdiğini teyit ettim.birinci de fatura çıkmıştı direk ipta ettiremedim. ikinci de fatura çıkmamıştı yollanmadan iptal ettim.benim yerime başkasının karar vermesine çok kızıyorum.sanki ben sepete atmayı akıl etmişimde yollamayı edememişim gibi..

Hem zaten olsa da dediğine göre sende tam bilmiyorsun sanırım...O halde bir müşteri temsilcilerine danışmak lazım.. Bunu bana söyleyen takım öncümdü.. 3-4 gün önce işten çıkarılmış zaten .. :59:

Kızlar merhaba sorum var sizlere,
kampanya 9da sayfa 13teki ışıltılı olan farlardan hangisi daha güzel?kullanan var mı?Cevabınız bekliyorum canlar:54:

Birde far awaymi incandessence mi?

Son düzenleme:
Hem zaten olsa da dediğine göre sende tam bilmiyorsun sanırım...O halde bir müşteri temsilcilerine danışmak lazım.. Bunu bana söyleyen takım öncümdü.. 3-4 gün önce işten çıkarılmış zaten .. :59:

merhaba canım,
senin söylediğine bağlı olarak olsa da bu yapılmazdı diye benim tö mün yaptığı davranışı aktarmıştım.avon un böyle bir uygulaması olmadığını kesin olarak biliyorum o konuda bir şüphem yok canım.avon müşteri hizmetlerini arayıp sende bizim gibi öğrenebilirsin.

Son düzenleme:
aynen canım getirisinden çok götürüsü var yok kargo yok iade yok kataloğ falan filan aslında şöyle düşündüğümüzde kendi elimizle kendimizi sıkıntıya sokuyoruz:96:özellikle hesap işleri çook yoruyo:37: inanın muhasebecileri geçtik artık :1:

haklısın canım.artık ürünlerin gelişlerini bile ezberlemişim farketmeden:1:.iadem vardı tutar eksik geldi hemen hesapladım aradım iade işlemi devam ediyor dediler.:31::31:

Back
X