AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlarya ben sipariş verirken k10 katalogunu seçiceğime k9 seçmişim varmı bunun bi hal çaresi

merhaba canım,
faturan çıkmadıysa siparişi avon müşteri hizmetlerinden arayıp fatura çıkmadan iptal edip yeniden girebilirsin doğru şekilde.şayet eline ulaştıysa iade edebilirsin.tekrar girilecek siparişin varsa k10kataloğu gir siparişinde,gelen kargoyla da k9 kataloğunu iade yollarsın :34::34:

kalemlerden mor olanla kahve rengı vardı en son sıyah kalmamıs ben aldım ama kullanmıcam sanırım ...

Niye canım güzel değilmi kalemler? Dün akşam denedim vücut spreyi,hızlı kuruyan kırmızı oje,kalemlerden gri ve kahverengi kalmamış siyah ve mor olan vardı yarın tekrar bakarım diye siparişi vermedim.

Niye canım güzel değilmi kalemler? Dün akşam denedim vücut spreyi,hızlı kuruyan kırmızı oje,kalemlerden gri ve kahverengi kalmamış siyah ve mor olan vardı yarın tekrar bakarım diye siparişi vermedim.

cnm sıyah yoktu eminmisin...

kızlar indirim broşüründeki ürünlerin kalıp kalmadığını nasılöğreniyosunuz bi yardımcı oluverin bana

Son düzenleme:
kızlar herkes nerde niye kimse girmiyo:43: çook sıkıcı burası kimsecikler yookkkk:59::58:

Son düzenleme:
acil yardıma ihtiyacım var k8 deki siparişlerimi aldıktan sonra bankaya gidip parayı yatrmıstım..ama bugün bana borcunuz var dediler ne yapmalıyım?

eternal magic parfümünün numunesi var bende kaldıkça güzelleşen parfüm.Sizde beğeniyormusunuz?Şişesini alsammı ki:61:

eternal magic parfümünün numunesi var bende kaldıkça güzelleşen parfüm.Sizde beğeniyormusunuz?Şişesini alsammı ki:61:

canım ben çanta boyundan almıştım hiçç beğenmedim tek kelime ile iğrenç:76: bi parfüm verdiğin paraya değmez o fiyata çok daha güzel parfümler var:16: bende kokulu sayfaya dayanarak almıştım ama bide ne göreyim bulaşık deterjanı gibi kokmasın mı:53: insanın başını ağrıtıyo kokusu tabi bu benim düşüncem:30: tatlım belki sen beğenirsin:97:

canım ben çanta boyundan almıştım hiçç beğenmedim tek kelime ile iğrenç:76: bi parfüm verdiğin paraya değmez o fiyata çok daha güzel parfümler var:16: bende kokulu sayfaya dayanarak almıştım ama bide ne göreyim bulaşık deterjanı gibi kokmasın mı:53: insanın başını ağrıtıyo kokusu tabi bu benim düşüncem:30: tatlım belki sen beğenirsin:97:

Bende çanta boyundan alıcam onun o yüzden sordum tatlım numunesi hoşuma gitmişti ama öyle diyosan almayayım.
İndancessneen diye yazılan var onadan alay8ım bari:1:

arkadaşlar merhaba avona yeni temsilci oldum sayılır. bugün spariş verdim sipariş tutarı 187.4 diyo. daha önceden de 88.61 lik bi siparişim vardı. temsilci hediyesini almak için 265 geçtim diye seviniyodum ama bugün girdiğim 187 lik siparise fatura tutarı 94.78 diyo. hediyem gelmiycek mi şimdi anlamadım.

arkadaşlar merhaba avona yeni temsilci oldum sayılır. bugün spariş verdim sipariş tutarı 187.4 diyo. daha önceden de 88.61 lik bi siparişim vardı. temsilci hediyesini almak için 265 geçtim diye seviniyodum ama bugün girdiğim 187 lik siparise fatura tutarı 94.78 diyo. hediyem gelmiycek mi şimdi anlamadım.

canım indirim broşüründen sipariş girdiysen stokta kalmayanlar vardır tutarın altına düştüysen hediye gelmez.

Bende çanta boyundan alıcam onun o yüzden sordum tatlım numunesi hoşuma gitmişti ama öyle diyosan almayayım.
İndancessneen diye yazılan var onadan alay8ım bari:1:

incandessence i tavsiye edrim canım k10 panaromada var 30 mlm lik ondan alıcam bende:16:o parfüme bayılıyorum:12:

canım indirim broşüründen sipariş girdiysen stokta kalmayanlar vardır tutarın altına düştüysen hediye gelmez.

öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım :) indirim kataloğundan siparis vermemistim ama individual blue siparisim vardı 5 tane aradım avonu anlattım stokta kalmamış parfüm. en kısa sürede gönderilir dediler parfümler olmadan gönderilmiş kargom ama hediyilerim de geliyo. faturamı sonunda gördüm kahvaltı seti yazıyodu iki güne gelir heralde. çok teşekkürler ilgilendiğin için

Back
X