AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar avonun k10 kataloğundaki son sayfalarda vücut spreyleri var onlar nasıl yazın çok rahat oluyor o spreyler..

Canım iadelerini annen yapabilir gelen kargonu da alabilir gerek yok ama sen her ihtimal kimliğini bırakabilirsin.
Kargon bugün gelebilir KARGO TAKİP tıklarsan akibetini öğrenebilirsin taşınama durumunda-şubede gibi bilgiler mevcut ayrıca kargonun telf bilgiside var arayıp sorabilirsin?

kargo araca yüklendi yazıyor nereyi arayabilirimki şuan ordaki kargo şirketinimi

Canım ben kredi kartı ile ödediğim için bu tip sorunlarla karşılaşmıyorum. Ama müşteri noyu dekonta yazmadıysa mutlaka ortak bir havuz hesapları vardır orda toplanmış olabilir. Avonu arayıp sorarsan daha iyi olur?

yanlış alıntı yapmışsın snrm :10: bn de kredi kartıyla ödeme yapıyorum yalnız anlamadığım şu var sn de iade yaptıysan blrsin ekstralar geldiğinde farklı rakamlar yazıyo ama hangi iadeyi nasıl çıakrdıklarını anlayamıyorum içlerinden:104::104::104::104:

Son düzenleme:
çıkış yeri kozmo varış yeri senin bölgen mi yazıyor tarihleri varmı? Sana gelmek için yüklenmiş olabilir veya bölgeye gelmesi için. Takip no ile her ikisinede sorabilirsin?

kargo numarasına tıklayıp baktğıma göre 2 defa araçtan inip yüklenmiş yani suan dağıtımda olması lazım. fakat çıkış yeri kozmo varış yeri ve tarihi daha boş.neyse artk beklicez

kızlarrr yardım edinn, şu an avon siparişimin onaylandığına dair mesaj geldi fakat ben sipariş falan onaylamadım. ne yapmam gerek iptal ettirmem içinnn

hemen müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirsin

teşekkür ederim, hemen arayıp iptal ettirdim.
ama bu nedir böyle yaa!!!!! kim hangi hakla benim sepetteki siparişimi gönderir???? sepette ekletip göndermemişsem beklediğim bir şey var demektir değil mi??? bu nasıl bir saygısızlık , terbiyesizliktir yaaaaa!!!!

ya ben dün sabah verdim siparişi akşam kargoya verildi yazıodu. bugün hala öyle diyor acaba bugün gelirmi :/ kargoya verildğinin ertesü günü geliordu normalde sabahtan :/ yarında evde yokum iadeler var acaba kimliğimi bıraksam annem bnm yerime verebilirmi iadeleri

bu ay avon herkese siparişleri geç gönderiyo sanırım bende cuma günü verdim pazartesi işlendi bugün gelmesi gerekirken hala yok o kadar da bekledim yani:43:

teşekkür ederim, hemen arayıp iptal ettirdim.
ama bu nedir böyle yaa!!!!! kim hangi hakla benim sepetteki siparişimi gönderir???? sepette ekletip göndermemişsem beklediğim bir şey var demektir değil mi??? bu nasıl bir saygısızlık , terbiyesizliktir yaaaaa!!!!

bağlı olduğun lider veya takım öncün yapmış olabilir çünkü şifren biliniyo onlar tarafından ama tabiki büyük bi terbiyesizlik!!! yine de günahlarını almayalım ama başka bişey de gelmiyo akla:50:

arkadaşlar sipariş vericem akşama lütfen ikri olanlar acil cevap verebilir mi k9 da sayfa 61 de mavi bi çanta var o nun zinciri uzun mu kısa mı çapraz takıla biliyor mu

ben sormadan veriyolar valla her seferinde kargo fişini dolduruyolar doldurma işi biraz uzun sürüyo snrm uğraşmk istemiyolar her seferinde iste sen yine de nolur nolmaz de bn 3.iademi ypmştm snrm o zmn bi söylendi aa ama ... hanım olmuyo böyle diye yaazmıştım buraya bi ara çok boazulmştm şakayla karışık demesine karşın o yüzden şmdi bekletiyolar iadem fln olduğunda diğer kampanyayla birlikte göndereyim diyorum 2 poşetli bi koli işlerini yapsınlar çok kouşmasınlar Allah Allah:kkk:

stoğa eklenrse ürün gelir

iade edeblrsin geldiğinde hiçbirini açma diğer kısmını işaretle e harfiydi snrsam kapıya geldiğinde verirsen para ödemezsin şubeye kendin gidersen ödersin

çok teşekkürler aydınlattığın için arkadaşım:54:

arkadaşlar k9 kataloğunun 107. sayfasında yer alan silky göz farını kullanmış olanınız var mı?
yani kremsi bir göz farı mı renkleri nasıl sürünce bir süre sonra topaklanma yapıyor mu?

iade edeblrsin geldiğinde hiçbirini açma diğer kısmını işaretle e harfiydi snrsam kapıya geldiğinde verirsen para ödemezsin şubeye kendin gidersen ödersin[/QUOTE]

hiçbirini açma derken neyi kastettin canım sadece geri vereceğim ürünlerin paketlerinimi mesela kolye ve küpe paketlerinimi ???

iade edeblrsin geldiğinde hiçbirini açma diğer kısmını işaretle e harfiydi snrsam kapıya geldiğinde verirsen para ödemezsin şubeye kendin gidersen ödersin

hiçbirini açma derken neyi kastettin canım sadece geri vereceğim ürünlerin paketlerinimi mesela kolye ve küpe paketlerinimi ???[/QUOTE]

diğer kısmını işaretlersen iade ediceklerini açmamanın daha doğru olucağını düşündüm çnkü almıcakmış müşterin vaqzgeçmiş

Back
X