AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

günaydın kızlar!birşey soracaktım size avonda sivilce için önerebileceğiniz bi seri var mı acele cevap:74:pazartesi k9 siparişi vereceğimde son olarak lütfen yardım alan kullanan faydasını görenler yazsın lütfen:52:

Son düzenleme:
benim ondan haberim yok valla ama ben yeni üye oldum bana çanta verilmedi önceden veriliyomuş uygulamamı kalktı acaba ee senin dediğin 850 liralık sipariş tek katalogtamı toplancak o kadar sipariş

Yok cnm tek katalogta değil ama o uygulama bir seferlik miydi acaba bilemedim gelenler varsa yazsınlar buraya da öğrenelim:97:

kızlar sivilce için önerebileceğiniz bi maske veye bi seri falan var mı yardım lütfen ben gözenekler için termel maske var k10 114 de kızarıklık görünümü falan yazıyo bunu mu kullanmak gerkiyor acaba:26:

kızlar canta gelmıyo ben 2007de uye olmustum ozaman bıle parasıyla almıstım. anlıcanız parayı veren düdüğü çalıyo :3:

cuma gunu kaç tane akbanka gıttıysem odeme yapamadm kızlar abone numarası bulunamadıgı ıcın .. bnmle aynı sorunu yasayanlar warmı ya çıldırcm:(

kızlar bn amway ürünlerinin kaliteli olduğunu fln okumştm o yzden avonda bulamadığm bazı ürünleri ordan alırım diye düşünmüştüm ama üye olmak biraz çetrefilli bi iş galiba buna ve google a amway dosyası 3 yazıp yazıyı baştan sona okursanız ne demek istediğimi anlarsınız bnm gibi üye olmayı düşünenler fln :58:

kızlar bn amway ürünlerinin kaliteli olduğunu fln okumştm o yzden avonda bulamadığm bazı ürünleri ordan alırım diye düşünmüştüm ama üye olmak biraz çetrefilli bi iş galiba buna ve google a amway dosyası 3 yazıp yazıyı baştan sona okursanız ne demek istediğimi anlarsınız bnm gibi üye olmayı düşünenler fln :58:

hiç uğraşma bence kuzenim yapıodu bi ara belli sınır var satman icin mal veriolar elinde kalıo fln. istedğin ürünleri baskasından almanı öneririm sen bilirsin yinede

hiç uğraşma bence kuzenim yapıodu bi ara belli sınır var satman icin mal veriolar elinde kalıo fln. istedğin ürünleri baskasından almanı öneririm sen bilirsin yinede

vlla cnm alır mıyım bilmem ama o şirkete para kazandırmak içimden gelmedi gerçi diğer şirketler de nsl bilmiyoruz ama böyle bi yazı okuyunca geri adım attım

Şu ramazanda insanlarla uğraşmak hiçç çekilmiyor kızlar yaa. indirm broşrndeki incili takı setinden istedi bi müşteri geldi nyse ürünü kontr ettim ayrıca garantisni imzaladım saatinin öle teslim ettm şimdi saat puslu diıo saatte bişi olsa sana teslim etmezdm sende almazdn saati görnce bayıldın dıorum hala bana bahane buluyor su kaçrmş die şüphelenyrm. gtr dedm iade edicm bidaha sana ürün gtrtmıcem dedm eger su falan gerçktn kaçrmşsa tahmınıme göre iadesi kabl edlırmı kızlar azıcık bilgi verin bana.

edersin canım hasarlı akmış şıkkını sebep kodu olarak yazarsın bu tarz olaylar yüzünden müşteriyle tartışma tatlım kendini üzersin tamam ver de al saati bir daha da o müşterine bu şekilde saat falan satarken de çok zor durumda kaldım iade olmuyor ben zor durumda kalıyorum deyip uyarını yap :16:

Merhaba Kızlar

Ben yeni temsilci oldum bişey danışmak istiyorum.arkadaşıma aldığım ruj kırık çıkmış 1-2 defa rengine bakmak içinde sürmüş bunu iade edebiliyormuyum? Nasıl iade göndermem gerekiyor aynısının yenisimini sonraki siparişimde göndericekler? Bilgileriniz için şimdiden teşkkürler....

iade de edebilirsin değişim de yapabilirsin değişim yapıcaksan canım faturanın altına bu rujun kırık çıktığını belirt müşterinin bu durumdan hiç hoşnut olmadığını yaz değişim için yolladığın rujun kusursuz olarak kırık olmayan bir şekilde gönderimini istiyorum yazabilirsin

hani ya avon hergüne bi hediye koymuştu geçen ay.Bu ayda bekledim şu son haftayı koyar belki diye yok hiçbişeyler öff boşu boşuna beklemişim valla

Back
X