AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar neler kalmamış indirm broşüründen ben takı mücevher kutusu sıkılaştırıcı vücut şampuanı vs sipariş verdim bi ıncandessence kalmamış görünüyordu

Ohh rahat rahat verdim. 2 ürünü kaçırdım sadece herkes gibi. Onlarda İncandessance ve EyeLiner.

Kızlar bişey sorucam; ben şimdi sipariş verdim ya. Faturalandığında mesela gönderilmeyen ürünlerim oldu diyelimki. Faturamdan o gönderilemeyen ürünlerimin parası düşecekmi ?

Selam micra :3:
Sanırım 1tl değil onu bi süreliğine yapmışlardı şimdi 8.5 tl
Öyle bi şart yok avonda sadece 85 tl'nin altında sipariş verirsen 8.5tl kargo ödenio

selaaam:71: tüh kaçırdım demek ki o dönemi...bir ara rastlamıştım bir yerde üyelik 1 tl diye ama demek ki çok kısa sürmüş.neyse artık napalım...eğer hala devam etseydi üye olurdum, avonda beğendiğim ve almak istediğim ürünler vardı. tanıdığım bir avon temsilcisi de yok yakınlarımda...

Ohh rahat rahat verdim. 2 ürünü kaçırdım sadece herkes gibi. Onlarda İncandessance ve EyeLiner.

Kızlar bişey sorucam; ben şimdi sipariş verdim ya. Faturalandığında mesela gönderilmeyen ürünlerim oldu diyelimki. Faturamdan o gönderilemeyen ürünlerimin parası düşecekmi ?

evet onların ücreti fiyata dahil edilmez.bidahaki siparişine faturaya eklenir ve o siparişe eklenir ücreti.

selaaam:71: tüh kaçırdım demek ki o dönemi...bir ara rastlamıştım bir yerde üyelik 1 tl diye ama demek ki çok kısa sürmüş.neyse artık napalım...eğer hala devam etseydi üye olurdum, avonda beğendiğim ve almak istediğim ürünler vardı. tanıdığım bir avon temsilcisi de yok yakınlarımda...

avon'un sitesine girip müşteri olmak istiyorum'u tıklarsan sana yakındaki bi temsilciyi yönlendiriler canım.

İnternet sitesinden müşteri formu doldurursan seni en yakın satış temsilcisine yönlendirirler bu şekilde de alabilirsin istediğin ürünleri
Tabi kendin sipariş vermek ya da tanıdığın birine getirtmek daha iyi
Ama tanıdığın yoksa dediğim şekilde de sipariş verebilirsin

avon'un sitesine girip müşteri olmak istiyorum'u tıklarsan sana yakındaki bi temsilciyi yönlendiriler canım.

İnternet sitesinden müşteri formu doldurursan seni en yakın satış temsilcisine yönlendirirler bu şekilde de alabilirsin istediğin ürünleri
Tabi kendin sipariş vermek ya da tanıdığın birine getirtmek daha iyi
Ama tanıdığın yoksa dediğim şekilde de sipariş verebilirsin

hımm öyle bir seçenek de var mıymış? sağolun arkadaşlar.

selam serelim.nasılsın canım? :3:

selam tatlım iyiyim teşekkür ederim canım sen nasılsın yorgunum siparişlerimi giriyorum bu ay takı çoğunluklu veriyorum siparişlerimi indirim broşüründeki ring hearts yüzükten alan oldumu yüzük ölçerle ölçtüğümde 6 numara oluyor bana ama burda 6 numara çok minik görünüyor bilgisi olan varmı bu yüzük hakkında :16:

Son düzenleme:
indirim broşüründen di paso siparişim katolaktan 6 tane verdı 350lk grdm 4 ürünü yakalayamadım düştü 320 inşallah daha sonra gelcek siparişler var onları girince hedyeye ulaşırım artık

4 ürünün dışında tam geliyor bakalım gelmeyenler neydi hatırlamıyorum artık fatura kesilince belli olur yanlız bu ind. broş. oldugu ay sipariş grerken kalbim durcak gibi oluyor ah avon ahh yakında hastalıklar çıkacak sayende

kızlar slm bnm k10dan değişim için ürünleri yollamam lazım ama k10 bitti. ve değişim olcak ürün takı k11 dede yer almıyor değişim yapılırmı yollarlarmı k11 siparşmle brlkte birde iade değil sonçta değişim limitimde düşme olmaz değilmi hediyemi geri yollamam gerkmz. önerlrnizi bklyrm:18:

kızlar slm bnm k10dan değişim için ürünleri yollamam lazım ama k10 bitti. ve değişim olcak ürün takı k11 dede yer almıyor değişim yapılırmı yollarlarmı k11 siparşmle brlkte birde iade değil sonçta değişim limitimde düşme olmaz değilmi hediyemi geri yollamam gerkmz. önerlrnizi bklyrm:18:

ay canım neden kampanya 10 zamanında yollamadın :( biraz bekle 3 kampanya hakkın var belki tekrar kataloğa koyarlar senin ürünü

dert etme canım gönder değişim ürünlerini 3.kampanyada dahi yollasan gönderiyolar aynı üründen k11de olması gerekmiyo yani tabiki göndericekler. k11deki siparişinden limit düşücek ama hediyelerini yollaman gerekmiyo. bir sonraki siparişine eklencek düşen limit. öncden sadece iadelerde limit düşüyodu artık değişimde de düşücek. bi problem yok ama sende

bi sorum olucak bu panoramadaki 2 ürün alana makyaj temizleyeci ve çanta hediyesi için bişi seçmemize gerek var mıydı ya ben ürünleri seçtim sadece yeterli mi takip kısmında çıkmadı ama hediye ürünler bi yanlışlık yoktur umarım:S

hayır ayrıca bişey yazmana lüzum yok 2 ürün seçmen yeterli canım

Back
X