Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala sevkiyata hazırlanıyo dyo pztsiden beri acaba çıktıda oramı güncellenmediii
ya kızlar siparişlerim gelemedi bi türlü.Netten baktım kargo çıkış tarihine ve 2 günden beri gelemedi varış tarihi boş offff![]()
selam kızlar daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama avonun sitesine baktığımda yeni bi uygulama geldiğini gördüm.artık müşteri sözleşmesi doldurup sözleşmenin bir kopyasını avona göndericekmişiz ne kadar saçma bi uygulama bi de bununla mı uğraşıcaz zaten ne kadar kazancımız var ki hep gelişinden istiyo millet nerdeyse bedava verin dicek çok sinir oldum bu yeni uygulamaya
Nasıl yani
E ben satış yapmıyorum kendim için sipariş veriyorum sadece nasıl olacak?
Çok saçma olmuş bu
kızlar k 11 indirim broşürüsü sf 10 daki yasmine takı setini alan yada gören varmı acaba kabamı ki almak istiyorumda tabi kaldıysa fikri olan varsa cevap yazabilirmi lütfen![]()
Kızlar o sözleşmeyi yapmak zorunda değilsiniz herhangi bir problem olduğunda bütün ürünleri kendin alıyomuş gibi gösterirsin çünkü ben arkadaşlarıma katalog veriyorum onlar benim için satıyo ben o kişilere nasıl ulaşıcam yani :) he çok güvenemediğin kişiler için uygulamak iyi olur
avon benim kataogları iade olarak kabul etmiş yaşasın borcumdan düşürmüş yaşasınindirim broşürünü yollamamıştım kataloglarla birlikte neyseki iademi kabul etmiş
rumuzları special 35, tekgerçeğim ve serelim olan arkadaşlarım siz haklı çıktınız boşuna üzüldüm moral verdiğiniz için teşekkürler
![]()