AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selam kızlar..

ya size birşey soracağım, iade için 2 tane ürün göndermiştim bunlardan sadece bitanesini faturamdan düşmüşler :14: diğeri düşülmemiş. Müşterim vazgeçmöişti o yüzden geri göndermiştim birini diğeride hasarlıydı. HAsarlıyı kabul etmişler ama asıl iadeyi etmemişler :18: ya çok üzüldüm. Napabilrim acab ????​

eğer aldığın ürün 3 kampanyayı geçtiyse iade kabul olmuyor cnm ama geçmediyse bekle düşer daha birde o göndermiş olduğun ürünün yanında bir hediyesi varsa onuda göndermek zorundasın sanırım ozamanda iade olmuyor.

eğer aldığın ürün 3 kampanyayı geçtiyse iade kabul olmuyor cnm ama geçmediyse bekle düşer daha birde o göndermiş olduğun ürünün yanında bir hediyesi varsa onuda göndermek zorundasın sanırım ozamanda iade olmuyor.

canım ikiside aynı dönemin ürünüydü. hediyeside yoktu parfümdü zaten. Diğeride titreşimli göz altı kremiydi çalışmıyordu geri gönderdim onuda. PArfüm kabul edilmemiş şuan öyle gözüküyor :14:

slm kızlar color trend in yeni çıkan şu pırıltılı rimeli var ya panaromadan ondan alan kullanan var mı acaba merak ediyorum:74:

Son düzenleme:
bende sipariş giricm perceiveyi kaçırmayım dedm stok yapıcm kaç tane yakalarsam artık ama sitede yok herhangi bişi

Yihuuuu 12 tane girdim

04931 erkek perceive 18 tl
03626 bayan perceive 15.75 tl gelişleri bunlar

Son düzenleme:
çılgın salı bu kez gerçekten çılgın kızlar

canlarrrrr bi yardım elini uzatın hele :)
avonun temsilciliğine daha yeni başladım 3 kere farklı zamanlarda siparişler verdim K11den. ancak siparişlerim 3 tane olduğu için diğer ücretler hepsinde 8,5 lira yazıyor. fatura tutarımda da ödül satışla arasında 25,5 lira var.
bu 3 kere 8,5 yapar. düzelir mi bu??

canlarrrrr bi yardım elini uzatın hele :)
avonun temsilciliğine daha yeni başladım 3 kere farklı zamanlarda siparişler verdim K11den. ancak siparişlerim 3 tane olduğu için diğer ücretler hepsinde 8,5 lira yazıyor. fatura tutarımda da ödül satışla arasında 25,5 lira var.
bu 3 kere 8,5 yapar. düzelir mi bu??

siparişlerinin her biri 85tlnnin altndaysa 8.5 lira kargo parası tutar canım

ben çılgın salı üürnlerini göremiyorm:( biriniz ürünlerin ismi ve kodlarıyla buraya yazabilir mi rica etsem??

Back
X