AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım malesef havale ücreti oluyo. en iyi yol otomatik ödeme talimatı bence vaktinden 1 gün öncesi ben gidip hesabıma para yatırıyorum günü gelince çekiyo direk parayı. hiçbi sorun yaşamadım bu güne kadar hem gidip gişe de sıra da beklemiyorum gayet iyi yani. otomatik ödeme talimatın olmadan bankadan yatırabiliyo musun onu bilmiyorum canım:59: ama ptt.den yatırıldığını duymuştum ordan yatırabilirsin
sağol canım:71:
akbanktan havale ücreti olmadan yatırabiliyorsun tatlım bankaya avon ödememi yatıracağım dersin neyse faturan onu ödersin extra havale ücreti almıyor akbank tatlım :34:

ayy çook teşekkürler nasıl rahatlattın içimi anlatamam sağol tatlım:71::70:

merhaba arkadaşlar ben takım öncüsü olmayı düşünüyorum nasıl olunabildiği hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz? :69:

kızlar yüzüm bugün çok daha iyi geçti çok şükür anladımki sizlerede solutions serisinden dokunan olmuş demekki o seri benim cildime yaramadı ben yine sensitive botanicals serisine devam edicem şimdilik ondan memnunum çünkü...

size bir sorum olucak avonun sitesinde borcumu kredi kartıyla ödemek istiyorum ancak son kullanma tarihi yazan yeri bir türlü dolduramadım kartımın üzerinde 05/14 yazıyor aynısını yazıyorum 4 haneli rakama izin vermiyor yazdığım zaman 05/1 bu şekilde kalıyor.. sadece 2014 yazıyorum onuda kabul etmiyor kredi kartıyla ödemeyi siz nasıl yapıyorsunuz acaba..?

Son düzenleme:
kızlar yüzüm bugün çok daha iyi geçti çok şükür anladımki sizlerede solutions serisinden dokunan olmuş demekki o seri benim cildime yaramadı ben yine sensitive botanicals serisine devam edicem şimdilik ondan memnunum çünkü...

size bir sorum olucak avonun sitesinde borcumu kredi kartıyla ödemek istiyorum ancak son kullanma tarihi yazan yeri bir türlü dolduramadım kartımın üzerinde 05/14 yazıyor aynısını yazıyorum 4 haneli rakama izin vermiyor yazdığım zaman 05/1 bu şekilde kalıyor.. sadece 2014 yazıyorum onuda kabul etmiyor kredi kartıyla ödemeyi siz nasıl yapıyorsunuz acaba..?
bn de kredi kartı kullanıyorum bikere bnde de öyle yaptı ama çıkıp tkrar grnce düzeliyo

kızlar benım son odeme tarıhım dündü.ben bugun sabah yatrdım hala çekilmemiş acaba ne zaman cekilir.birde yatırdığım faturadan iptal parası da kesilmiş.ama ben iptal kesilmeden onceki parayı yatrmıstım.acaba kalan ücret diğer faturamdan mı kesilir:44:

0514 yaz ozaman kabul ediyor

0514 yaz ozaman kabul ediyor

kızlar benım son odeme tarıhım dündü.ben bugun sabah yatrdım hala çekilmemiş acaba ne zaman cekilir.birde yatırdığım faturadan iptal parası da kesilmiş.ama ben iptal kesilmeden onceki parayı yatrmıstım.acaba kalan ücret diğer faturamdan mı kesilir:44:

bişey olmaz canım alırlar bugün yarın parayı. benim de başıma geldi öyle bikaç kere unutmuşum ertesi gün yatırdım veya aynı gün içinde yatırdım 1-2 güne kadar çekmişlerdi ben tedbirliyim genelde tarih gelmeden önce yatırıyorum ama olabiliyo bazen böyle:61: kesilmişse faturandan iptal parası bankaya yatırdığın paranın tamamını almamışlardır iptal parası orda duruyodur yani. gelecek ay almazlar tatlım iade paran hesabındadır

little black dress tam kışlık boğucu bi kokusuda yok

evet katılıyorum little balck süper bi koku yazın bile kullandım ben çok ağır değil çünkü:61: ama jetfemme daha iyi yaz için. kış için başka önerebileceğim bu yeni çıkan christian mor ambalajlı olan çok iyi gider, rare goldlar iyi gider, bunun dışında faraway de kışlık koku canım

evet katılıyorum little balck süper bi koku yazın bile kullandım ben çok ağır değil çünkü:61: ama jetfemme daha iyi yaz için. kış için başka önerebileceğim bu yeni çıkan christian mor ambalajlı olan çok iyi gider, rare goldlar iyi gider, bunun dışında faraway de kışlık koku canım

far away çok ağır bence :/ arkadaşın yaşını bilmiyorm ama biraz orta yaşa göre sanki koku.little black en iyisi hemde k12de çok uygun fiyatı

far away çok ağır bence :/ arkadaşın yaşını bilmiyorm ama biraz orta yaşa göre sanki koku.little black en iyisi hemde k12de çok uygun fiyatı

evet haklısın çok seviyodum bende farawayi ama biraz ağır gelmeye başladı bana da:44: orta yaşa göre iyi bence de ama 16-20 arası kullananı da bayağı var. ama büyük yaşa göre tabiki daha iyi. evet şu kışlık paket çok iyimiş:69:

zevk meselesi herkesin zevki farklı bence far away süper bir koku genç bir insan olmama rağmen kokusunu çok beğeniyorum kremini de pudrasını da kullanıyorum memnunum

Back
X