anladım cnm ama birsürü soru sormuştum hiçbirine cvp alamayınca tepem attı ben herkese bildiğim kdryla cvp vermeye çalışıyorum ve ben sorduğumda cvp gelmeynce birkaç sefer böyle patladım açıkçası.canım ben sorunu görmemişim görsem cevaplardımdiğer arkadaşlarımız da ya görmedi ya da dalgınlıklarına geldi tatlım burda hepimiz soru soruyoruz biliyorsak cevaplıyoruz bilmiyorsak araştırırıp cevap vermeye çalışıyoruz sen yine kafana takılan sorular olursa sormaya devam et canım yanıt gelmez diye düşünme olurmu
tmm cnm yalnız ben bazen bazı arkdşların sdce soru sormak içn uğrdıklrını dşünüyorum yani soru soruyolr cvp da vermyolr bildikleri halde bunun gibi.cnm ben de bunların farkındayım fikirlerin için de teşekkür ederim
ama hediye vermek filan işe yaramz toplam 14 kişiyiz zaten, iki bayan ilgileniyor diğerleri ilgilenmiyor bile.
ben de mutlaka müşterilerime hediyeler veririm
alcam duş jellerinden AMA burda olmuyor o iş.
apartmandan bi ihtimal ama konuşma fırsatım bile doğmadı maalesef
bilemiyorum bi de görümcem de satıyor avon yani eşimin tarafına da satamam imkansız iyice kısıtlanıyor yani
eski işyerimde olsa ohooo;
ben de merak ederdim hep sorduğunu görmemişim cnm
ben her duş jelinden nerdyse alıcam kokuları hoş summer breeze hoşuma gidiyor:)
evet ya burası sıcak bir ortam arkadaşlar ya bilmedikleri için cvp vermemişlerdir ya da görmemişlerdir bnce ne merak ediyosak soralım:))
Bu arada k13 harika red dress parfümü panoramada. paket ürünler var yeni yeni ürünler ve takılar .rujlr indrmde.
Son düzenleme: