Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama cok saçma olurmu ole sey ya.mesela bana far gelmıstı hediye.iade ürünlerim var farın parasını mı alacaklar
çılgın salıda biten ürünler var mı arkadaşlar? yaa simple ve küpe setini istiyorum ama daha sipariş vermedim yarını beklemem lazım siparişlerini bildirmediler alacak olanlar onları bekliyorum![]()
cnm yeni kaydolanlar birinci siparişinde şu tutarı gecerse far hediye falan gibi bi kağıt vardı bende.o tutarı gectım ve far geldi.ve suan iadem var o zaman farın parasını mı alacaklar iade ettiğim ürünlerden sonra dedikleri tutarın altına düşüyo anladın cnm
iade edersen alırlar canım ya da biraz bekle 1_2 kampanya geçsin 3 kampanya ya kadar iade hakkın var belki bir umut arada kaynar![]()
serelimcim peki iade sebebine d mi e mi yazacam parfüm iadesi yapacam.
yabanmersini portakallı banyo köpüğü nasıl kızlar sizce*?
onu kullanmadım canım bilsem yardımcı olurum ama o kokuları seviyorsan güzel olabilir beğenmezsen iade edersin canım aklında kalacağına denemende fayda var diye düşünüyorum :44:
önceden greyfurtlu vardı o kadar şahaneydiki ama hangi akla hizmetse kaldırdılar belki ona benziyomudur ki![]()
kızlar napcaz sözleşme yapcazmı yapan varmı ben yapmıcam valla![]()
cnm yeni kaydolanlar birinci siparişinde şu tutarı gecerse far hediye falan gibi bi kağıt vardı bende.o tutarı gectım ve far geldi.ve suan iadem var o zaman farın parasını mı alacaklar iade ettiğim ürünlerden sonra dedikleri tutarın altına düşüyo anladın cnm
kızlar napcaz sözleşme yapcazmı yapan varmı ben yapmıcam valla![]()
ya bu sözleşme olayı çok saçma ben bu olayın iadeleri arttıracağına inanıyorum. çünkü hiçbi müşterim bugüne kadar sormadı iade etsem alırlar mı falan diye. şimdi böyle bi durumda onların iadesi bizim işimizi zorlaştırcak. tamam bilgi veririz yine ama ben yapmasak bişey olacağını sanmıyorum. sözleşme defteri bitince kargocuyla yolluyomuşuz avona ama açıp bakıcaklar mı ki şu ay alınanlara imza atttırılmış mı sözleşme yapılmış mı diye. ben de yapmamayı düşünüyorum canım bişey de olacağını sanmıyorum
sözleşme defteri bitince tekrar sipariş verebiliyoruz canım ücretsiz zaten sipariş defteri evet canım iadeleri arttırıyor bu olay![]()