AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cnm cok tsk ederm mesela battaniye kazandım sonra ürün iade ettim battaniyenın parasını mı alıolar cnm
evet aynen öyle ama pek de pahalı bşy değil onlar ama yne de ödemek istemez kmse işte belki serelimin dediği gibi kaynar arada
ama cok saçma olurmu ole sey ya.mesela bana far gelmıstı hediye.iade ürünlerim var farın parasını mı alacaklar

sn snrm ytgp hediyelerinden far aldın bn de geçen aylar üye olduğumda ilk hediyem maskaraydı onu da satmştm bi arkdşıma diğer katalogtan da almştm maskara isterlerse vereyim geri göndereyim diye ama istemediler yani ama 3 kampanya geçmişti iade vermem gerekiyodu üstelk 40tllik flndı 10tllik maskaradansa 40tllik iade yaparım memnun kalmadıım için snçta hala şansım var dedim ve arada kaynadı yani istemediler ama hediyeler için belki daha dikkatli davranablrler dediğim gibi ya da kaynayablr arada bilemyorum bn de merak ediyorum

bu ay battaniyeyi alıyorum tabiki yine kendi ihtiyaçlarım sayesinde :1: ama nevresim takımını alamıcam galiba ay sanki evde nevresim yok ya ama hediye insana nasıl cazip geliyor demi kızlar:1:

evet aynen öyle ama pek de pahalı bşy değil onlar ama yne de ödemek istemez kmse işte belki serelimin dediği gibi kaynar arada

sn snrm ytgp hediyelerinden far aldın bn de geçen aylar üye olduğumda ilk hediyem maskaraydı onu da satmştm bi arkdşıma diğer katalogtan da almştm maskara isterlerse vereyim geri göndereyim diye ama istemediler yani ama 3 kampanya geçmişti iade vermem gerekiyodu üstelk 40tllik flndı 10tllik maskaradansa 40tllik iade yaparım memnun kalmadıım için snçta hala şansım var dedim ve arada kaynadı yani istemediler ama hediyeler için belki daha dikkatli davranablrler dediğim gibi ya da kaynayablr arada bilemyorum bn de merak ediyorum

hıımm bak seninki arada kaynamış canım belki bu arkadaşın da kaynar ama ben ytgp için faturaya yansıtmazlar diyorum kendimce ama bi sormak lazım. panaromada kesin dikkat ederler bence

bu ay battaniyeyi alıyorum tabiki yine kendi ihtiyaçlarım sayesinde :1: ama nevresim takımını alamıcam galiba ay sanki evde nevresim yok ya ama hediye insana nasıl cazip geliyor demi kızlar:1:

yaa kesinlikle daha cazip geliyo canım :1: halbuki var ama insan ulaşmak için çabalıyo limite. ben ulaşamıcam sanırım halbuki çok istiyodum:43:

hıımm bak seninki arada kaynamış canım belki bu arkadaşın da kaynar ama ben ytgp için faturaya yansıtmazlar diyorum kendimce ama bi sormak lazım. panaromada kesin dikkat ederler bence

ytgp daha küçük bşy olduğundan bi de aradan zaman geçtiğinden . çnkü hiç iade etmeye niyetm yoktu ama mecbur kaldıım ve memnun kalmadıım şeyleri iade etmiştim ztn 40tllik bşydi iadem yani maskaranın da faturası gelmedi ama bidaha öyle iade yapmadım hediye fln kazandım bi ara yine yapmadım yani bilemyorum biraz da hedyleri beğendiğimden bazen dursun fln ddiğim oldu

evet haklısın 3 kuruşlk hediye koyuyolr o kdr limite ama yne de bakıyosun kmisine sevimli fln ulaşmak için çabalıyosun bn mesela mor kapları çok beğenmiştim gülü ve moru sevdiğim için snra umudum yoktu ama kendime sırf bşyler aldım belkide satarm dye ama kendim kullanıcam gibi görnyor şu an hepsini kaldıalr çnkü. battaniyeye de ulaşıcam galba incandessence 3 tane ve simply because 3 tane aldm bidahaki salıya da gzel bşy olursa bide sipariş gelrse kısmetse alıcam battaniyeyi yurtta iyi gider:1::1:

evet haklısın 3 kuruşlk hediye koyuyolr o kdr limite ama yne de bakıyosun kmisine sevimli fln ulaşmak için çabalıyosun bn mesela mor kapları çok beğenmiştim gülü ve moru sevdiğim için snra umudum yoktu ama kendime sırf bşyler aldım belkide satarm dye ama kendim kullanıcam gibi görnyor şu an hepsini kaldıalr çnkü. battaniyeye de ulaşıcam galba incandessence 3 tane ve simply because 3 tane aldm bidahaki salıya da gzel bşy olursa bide sipariş gelrse kısmetse alıcam battaniyeyi yurtta iyi gider:1::1:

kıyamam sana canım hadi bakalım inşallah alırsın :16:

yaa kesinlikle daha cazip geliyo canım :1: halbuki var ama insan ulaşmak için çabalıyo limite. ben ulaşamıcam sanırım halbuki çok istiyodum:43:

tatlım inşallah sende kazanırsın battaniyeyi hepimiz kazanalım bir de nevresim takımını kazansak fena olmaz da ilk önce bir battaniyeyi alalım :1:

Son düzenleme:
kızlar 11 tane Simply Becaue Bayan sipariş veriyorum bir tanesini çok sevdiğim bir müşterime hediye edicem diğerleri benim :1: 6 tane de Incandessence belki satarım satamazsam da hiç üzülmem ben kullanırım mis gibi :12:

Son düzenleme:
kızlar 11 tane Simply Becaue Bayan sipariş veriyorum bir tanesini çok sevdiğim bir müşterime hediye edicem diğerleri benim :1: 6 tane de Incandessence belki satarım satamazsam da hiç üzülmem ben kullanırım mis gibi :12:

=))) nevresimi alırsın o zmn şmdiden güle güle kullan:34:

Satanlar belki bilirler krem far true color silky eye shadow iki rengi hoşuma gitti somon olmasını istiyorum ikisinin fotoğrafını koyabilir misiniz mevcutsa? golden champagne ve first blush..ikisinden hangisi somona yakın...altın pırıltılı istemiyorum bu arada...:13:

yabanmersini portakallı banyo köpüğü nasıl kızlar sizce*?
süperr bayıldım kokusuna bugün geliyor kargom bakalım kokusu katologtaki gibimi.
tamam canım sağolasın. yaa bi de aklma şöyle bşy geldi içim rahat etmcek sabaha da okulum var iptal etmek için mail yollasam snra da sipariş girsem aynılarını nasıl olurr iptal olur mu iptal etmiş olan arkdşla var mı aramızda
ben geçen siparişimde yanlış kod girmişim hemen temsilci hizmetlerini aradım tamam iptal ettik şimdi isterseniz yenisinin girin dedi girdim oldu yalnız o siparişi iptal ettirdikten 2 saat sonra sistemde görünüyor aslında iptal oluyor ama siz sonra görüyorsunuz akşam girmişsen sabah erkenden ara eğer işlenmemişse iptal oluyor cnm.
arkadaslar ben cılgın salı ürünlerini göremiyorum ilk sayfada gösteriyo ama niye göremiyorum:50:
üzülme zaten ürünler tırt :9:yani öyle çılgın falan deyil.
kzlar yaa wish of love paketini iade edcemde iade sebebne D mi E mi diyecem
b yaz gitsin yani beklentimi karşılamadı.
kızlar bide bişe soracam hani 200 tl lik satıs yapana hediye falan diorlar ya mesela onu aldık daha sonra satamadıgım için bi kısmını iade etmek istiyorum hediyeyi geri almıyorlar değilmi yada iadeleri kabul ediyorlar değilmi
iadeyi kabul ediyorlar hediyeyi göndermessen parasınıda bir güzel faturalandırıyorlar:51:

Son düzenleme:
süperr bayıldım kokusuna bugün geliyor kargom bakalım kokusu katologtaki gibimi.

ben geçen siparişimde yanlış kod girmişim hemen temsilci hizmetlerini aradım tamam iptal ettik şimdi isterseniz yenisinin girin dedi girdim oldu yalnız o siparişi iptal ettirdikten 2 saat sonra sistemde görünüyor aslında iptal oluyor ama siz sonra görüyorsunuz akşam girmişsen sabah erkenden ara eğer işlenmemişse iptal oluyor cnm.

üzülme zaten ürünler tırt :9:yani öyle çılgın falan deyil.

b yaz gitsin yani beklentimi karşılamadı.

iadeyi kabul ediyorlar hediyeyi göndermessen parasınıda bir güzel faturalandırıyorlar:51:
gizli sevda arkadaş limitin altına düşünce hediyeyi de yollamalısını yoksa olmaz :(
bence de ürünler pek de normalden farklı değil fiyat bi simple because ucuzmuştu ben 11e aldım kardeşime üzüldüm valla kısmet artık yapcak bişe yok :(

tel.mesaj gelen yokmu siparişi erken girin kazananın filan diye ?

Kızlar Merhaba

Şu çılgın salı içindemi yine 80 tl sınır var kargo parası ödememek için. Ayrıca yeni sipariş giren varmı ürünler kaldımı acaba?

Back
X