Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan cnm gerçekten güzel görünüyor..kızlar battaniyemgeldi çok begendim ve kaliteli bundan 5yılöncede kazanmıştımçokkalitesizdi buda öyle sanmıştım ama bayıldım 2 taraflı biripembe bi tarafı turuncu
ben anlamadım cnm yani bugün babaannenize kargo teslim edilmişmi edilmiş ise sen şimdi yurtiçi kargoya iadelerini kendin götür böylede oluyor teslim aldığınız gün akşama kadar ücretsiz iade edebiliyorsun yada başka birgün iade edebilirsin ama biraz ücret alıyorlar çok fazla deyil avon iadesi olduğu için indirimli oluyormuş iade paketinin ebatına göre 2 yada 3 tl arası olduğunu söylemişlerdi bana..kızlar 2 hafta önce kolim geldi fakat eski oturduğumuz yere.Ama evler birbirine yakın yani babaannem göstermiş bizim evi kargocuda şimdi acelemiz var siz verin bi daha kine oraya getirirz demişler.Benim iadelerim var ve avondan çıkmayı dşünüyorum sipariş vermiycem.Sabah kargoyu aradım eve geleceklerdi iadeleri almak için ama gelmediler napıcam ben şimdi ayın 26 sında da ödemem var47:
![]()
Kızlar aranızda Yağsız Fondötenden kullanan varmı? Varsa yorumları alabilirmiyim. Buğday tenli biri için hangi rengini tavsiye edersiniz?
evet cnm ben biliyorum yağsız çok fazla kapatıcılığı olmayan yani orta düzeyse bir fondoten serinin çoğu rengi çok koyu ama yeni çıkan ivory beige çok güzel ben bu rengi bayağı esmer bir kıza getirdim kız memnun beğendi sanada olur tahminim ..
![]()
slm ben k13 katalogunu neden göremiyorum
![]()
kızlar benım iadem var herhangi bi poşete koysam olurmu parfüm ve krem iadem var yarın kargom gellecek
Kızlar aranızda Yağsız Fondötenden kullanan varmı? Varsa yorumları alabilirmiyim. Buğday tenli biri için hangi rengini tavsiye edersiniz?
![]()
cnm merak etme ellerinde kalmamıştır olunca siparişinle beraber gönderirler hakkın gitmedi yani:)arkadaşlar çoook cnm sıkıldııııı ya bugün sipariş girdim faturam çıkmış sevkiyata hazırlanıyomuş ve faturamda gönderilemeyen ürün yazıyor ve kazandığım battaniye
nedeeeeeeeen bi fikri olan varmı yaa onu almak için ne kadar uğraştım yaa![]()
merhaba kızlar benim arkadaşım avon satıo banada yapabileceğimi söyledi üye olmam içinse nufüs cüzdanı fotokopisini göndermem gerektini söyledi ben terettüd ettim bu işlem için mecburmu bana bilgi verirseniz sevinirim
merhaba kızlar..
acil birşey danışıcam size. Ya iadem var bugün vericem kargom gelince yalnız ürün takı ve kutusunu bulamamışlar, kutusuz versem bir sorun olur mu acaba ?? Lütfen yardım edin![]()
sanıyorum ki olmaz.takıyı avon poşetine koy.iade kagıdınıda onun içine koy ağzını bantla.kabul edilir tahminim![]()
merhaba kızlar..
acil birşey danışıcam size. Ya iadem var bugün vericem kargom gelince yalnız ürün takı ve kutusunu bulamamışlar, kutusuz versem bir sorun olur mu acaba ?? Lütfen yardım edin![]()
seçenek ne işaretledmin ? ben d diğer dedim olur demii?
birde parası hangi faturadan düşülür ..? aldığım kampanyadan mı gelecek olandan mı ??
kızlar benım iadem var herhangi bi poşete koysam olurmu parfüm ve krem iadem var yarın kargom gellecek
ben direk kargocunun eline veriyorum onlar arabada poşete koyuyolarmış öyle dedi. ama aslında bizlere önceden poşet verilse biz koysak daha iyi olur tabikaybolsa etse sorumluluk da kabul etmezler ama bu şekilde yapıyolar