AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar metalik rujlardan sparkling peach alan oldumu rengi güzelmi alıcamda karar veremedim

Son düzenleme:
kızlar metalik rujlardan sparkling peach alan oldumu rengi güzelmi alıcamda karar veremedim
ben o renkten hiç almadım ama benim kllandığım tonlar bende merak ediyorum doğrusu alırsan yorumlarını bizimle paylaşırmısın?
takım öncüsü nasıl olunuyor kızlar ya beni aydınlatırmısınız?
en az üç kişiyi üye yapıyorsun t.ö oluyorsun sonra onlar sipariş verdikçe sende pirim alıyorsun.

banka hesap numarası açtırmanıza gerek yok bankaya gidip sıra numarası aldıktan sonra sıra size gelince bankacıya avona ödeme yapıcam diceksiniz ödemenizi yapıcaksınız o kadar biraz detaylı anlatımda bulundum ama :1:

bu detaylı açıklaman için çok sevindim çünkü kafam karıştı napcağımı bilemedim iyi oldu baya bi teşekkür ederim böyle açıklamalar yapsalar çok iyi olur tabi :) atsyle atınca ücretsiz mi oluyormuş bide öyle bişeler okudum da ?

selam kızlar bu ay sipariş vermeyi düşünmüyorum ama bir sonraki ay yine devam edicem. katalok yollarmı avon bana yoksa k13 için sipariş vermem gerekiyormu:54:

selam kızlar bu ay sipariş vermeyi düşünmüyorum ama bir sonraki ay yine devam edicem. katalok yollarmı avon bana yoksa k13 için sipariş vermem gerekiyormu:54:

evet canım yollar yani ben öyle biliyorum hiç sipariş vermediğim olmadıda tam emin değilim o yüzden:24:

kızlar k12deki rose ribbons ve lilac ruj kullananlar var mı? tavsiye eder misiniz

Son düzenleme:
bu detaylı açıklaman için çok sevindim çünkü kafam karıştı napcağımı bilemedim iyi oldu baya bi teşekkür ederim böyle açıklamalar yapsalar çok iyi olur tabi :) atsyle atınca ücretsiz mi oluyormuş bide öyle bişeler okudum da ?

rica ederim tatlım atm ile avonun ödemesini inan bende yapmadım canım o konuda bir araştırmada yapmadım bilmiyorum ama bilen arkadaşlarımız vardır mutlaka onlar da cevap yazarlar canım sormuş olduğun soruya

kızlaaaarrr naber uzun zamandır katılamıyorum aranıza nasılsınız :)
artık avonu bırakınca buraya pek uğramıorum benimle görüşmeye devam etmk isteyenlerlede msnde görüşüoruz ama özledm sizleri yaw

Back
X