- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çokıyorum kızlar herkeze iyi geceler![]()
selam canım hoşgeldin nerelerdesin tatlım
ben o renkten hiç almadım ama benim kllandığım tonlar bende merak ediyorum doğrusu alırsan yorumlarını bizimle paylaşırmısın?kızlar metalik rujlardan sparkling peach alan oldumu rengi güzelmi alıcamda karar veremedim
en az üç kişiyi üye yapıyorsun t.ö oluyorsun sonra onlar sipariş verdikçe sende pirim alıyorsun.takım öncüsü nasıl olunuyor kızlar ya beni aydınlatırmısınız?
banka hesap numarası açtırmanıza gerek yok bankaya gidip sıra numarası aldıktan sonra sıra size gelince bankacıya avona ödeme yapıcam diceksiniz ödemenizi yapıcaksınız o kadar biraz detaylı anlatımda bulundum ama![]()
sitesinde yazmıyor hiçbirşey 1 tl olduğu zaman yazar mı acaba ? nsıl ödeme yaparım vs sitede bilgi bulamadım ya da ben bulamadım :/
selam kızlar bu ay sipariş vermeyi düşünmüyorum ama bir sonraki ay yine devam edicem. katalok yollarmı avon bana yoksa k13 için sipariş vermem gerekiyormu![]()
havale ücreti vs gibi ekstra ücret alıyorlar mı bankaya gidip yatırdığımızda
bu detaylı açıklaman için çok sevindim çünkü kafam karıştı napcağımı bilemedim iyi oldu baya bi teşekkür ederim böyle açıklamalar yapsalar çok iyi olur tabi :) atsyle atınca ücretsiz mi oluyormuş bide öyle bişeler okudum da ?
havale ücreti vs gibi ekstra ücret alıyorlar mı bankaya gidip yatırdığımızda
Avona üyelik ne kadar acaba bilgilendirir misiniz
avona üyelik 8.50 canım![]()
teşekkür ederim kargo parası var mı mesela uzun bir süre satış yapamadığın zaman herhangi bir ücret ödüyor musun![]()
kızlar k12deki rose ribbons ve lilac ruj kullananlar var mı? tavsiye eder misiniz