ben buraya eklemiştim resimlerini http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...endi-objektifimizden-resimli-anlatim-110.html
sağol canım tickled pink şeftalimsi bir renkmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben buraya eklemiştim resimlerini http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...endi-objektifimizden-resimli-anlatim-110.html
sağol canım tickled pink şeftalimsi bir renkmi
şeftalimsiyle pembe karışımı bişi :) ama ben çok beğendim güzel bi renk
evet cnm burada temsilciler dayanışması var burada hepimimz çok şey öğreniyoruz hoşgeldin aramızahoşbuldum canım saol gerçekten burası çok güzel bi ortam çooookkk şey öğrendim uzun zamandır takipteydim çünkü bende bir temsilci olaraktan artık üye olayım dedim yahu:)))
ben kullandım cnm şöyle söyliyim meyve kokularından hoşlanıyorsan eğer miss gibi portakal kokuyor kokusuda diğer köpüklerden daha etkili farklı koku denemek istediğinizde kulanın gerçekten çok eğlenceli kokusu var.ii akşamlar kızlar kızılcık ve portakal kokulu banyo köpüğünden kullanan var mı:26:nasıl güzel miyaban mersini ve portakal kokulu banyo köpüğü ile kapları aynı ilk başta aynı sanmıştım ama farklıymış
![]()
gelir merak etme bayrama kalmazPazartesi akşamı verdim siparişi bayramdan önce gelir mi?
öyle yazıyorsa büyük bir ihtimal kargon yarın elinde olur.Kargom hala sevkiyata hazırlanıyor yaane zaman gelecekkk
![]()
evet cnm burada temsilciler dayanışması var burada hepimimz çok şey öğreniyoruz hoşgeldin aramıza
ben kullandım cnm şöyle söyliyim meyve kokularından hoşlanıyorsan eğer miss gibi portakal kokuyor kokusuda diğer köpüklerden daha etkili farklı koku denemek istediğinizde kulanın gerçekten çok eğlenceli kokusu var.
gelir merak etme bayrama kalmaz
öyle yazıyorsa büyük bir ihtimal kargon yarın elinde olur.
evet okuldan fırsat bulduğum hariç bütün zamanımı burda sizin yazdıklrınızı okuyarak geçiriyodum baya faydasını gördüm tabiki çok sıcak bir ortam hiçbişey yapmayan birisi burda hevesten avon temsilcisi bile olur o derece yani:)))
Evet.ben geçen aylarda forumun bu kısmını bi şekilde google'dan buldum.okudukça ürünlerin fotoğraflarına baktıkça heveslenip temsilci oldum.![]()
arkadaşlar avona üyelik düşünürsenz yardımcı olabilirim elimde ürünler var çok uygun fiyattan veriyorum gönderebilrim istersenz
xxxxxxxxxx
evet cnm burada temsilciler dayanışması var burada hepimimz çok şey öğreniyoruz hoşgeldin aramıza
ben kullandım cnm şöyle söyliyim meyve kokularından hoşlanıyorsan eğer miss gibi portakal kokuyor kokusuda diğer köpüklerden daha etkili farklı koku denemek istediğinizde kulanın gerçekten çok eğlenceli kokusu var.
gelir merak etme bayrama kalmaz
öyle yazıyorsa büyük bir ihtimal kargon yarın elinde olur.
k13 siparişlerini ne zaman vereceksiniz kızlar herkes bayramdan sonra mı verecek![]()
ben cuma günü vercem canım çünkü indirim broşündekiler kalmıyor sonra![]()
Eki Görüntüle 283560
Kızlar bu çantalar nasıl ? Daha önce alan var mı ? Kullanışlı mı renkleri parlak mı ?
Eki Görüntüle 283560
Kızlar bu çantalar nasıl ? Daha önce alan var mı ? Kullanışlı mı renkleri parlak mı ?