AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar evet sparkling peach bendekiymiş (bu kelime gözüme garip göründü) türünün metalik olduğunu bilmiyordum.Bazı şeyleri gülesiniz diye yazıyorum ya da abartıyorum her şeyden anlam çıkarmayın.gösterdiğim resim hani şu eldeki tonlar doğruymuşşşşşş.

Katalog 13 şu an elimde indirimli olanlar şunlar fena değiller

eyeliner fırçası
Outspoken edt (ya bu parfümü çoktandır bekliyordum bravo bi sürü parfim aldım fiyatı düştü şansıma ...?)
perfect cotton edt (çok hafif bir parfim içerik olarakta yani bileşimi de hafifmiş.ben bunun meadow dewi kullanmıştım.çok tatlı bir koku ferah sade..)
Yakında avon bizim objektifimizden bi sürü resim koyacağımmm.Ürünleri ayrıntılı görürsünüz..Bilgi edinmek amacıyla bakarsınız bayağı ürün var dükkan açmayı düşünmüyorum..:26:Sözlerime yine bir şarkıyla evet ovvv demeyin şu an dinlediğim şarkıyla(modifikasyona uğradı gülelim diye biraz,orjinali çok güzel eski bir şarkı sürekli dinliyorum bağımlılık yaptı kafayı yemezsem iyidir ama çok tatlı..)) son veriyorum:

Ağlar mı güler mi,döver mi yoksa söver mi ,Kalır mı yoksa kaçar gider mi boş bakar gözleri ,Sorsam huyu güzel mi
Doğruyu söyler mi..(tabiki hayır)

Melek yoksa şeytan mı, yalan mı ,Rüyada aldatan mı Çocuk mu deve mi? (Çok bilmişin biri mi tabiki evet) Aldırmam kimseye Yanılsam bile (tabii yanılırsan ağlarsın),Çıkar yol hangisi
dayak yemek mi dövmek mi ,Sarhoşluk mu içki mi
Anlamadım gitti ,Çıkar yol hangisi ,Sen mi sensizlik mi ,Yaşamak mı ölmek mi(tabiki hayır niye ölesin o ölsün!):17::18:

selam kızlar ben de pazartesi akşamı çılgın salı fırsatlarından sipariş girmiştim dün aklım a geldi ben faturamı yatırmamıştım bir iki gün sonra mıydı tarihi bilemedim gittim atmden gönderdim iş bankasından, şimdi baktım hesapta sorun yok ama sipariş sevkiyata hazırlanıyor bari yarın gelse cuma işe gidicem. annem de bu gece gidiyor evde kimse olmıcak

hoşbuldum canım saol gerçekten burası çok güzel bi ortam çooookkk şey öğrendim uzun zamandır takipteydim çünkü bende bir temsilci olaraktan artık üye olayım dedim yahu:)))
evet cnm burada temsilciler dayanışması var burada hepimimz çok şey öğreniyoruz hoşgeldin aramıza:16:
ii akşamlar kızlar kızılcık ve portakal kokulu banyo köpüğünden kullanan var mı:26:nasıl güzel mi:17: yaban mersini ve portakal kokulu banyo köpüğü ile kapları aynı ilk başta aynı sanmıştım ama farklıymış:31:
ben kullandım cnm şöyle söyliyim meyve kokularından hoşlanıyorsan eğer miss gibi portakal kokuyor kokusuda diğer köpüklerden daha etkili farklı koku denemek istediğinizde kulanın gerçekten çok eğlenceli kokusu var.
Pazartesi akşamı verdim siparişi bayramdan önce gelir mi?
gelir merak etme bayrama kalmaz:34:
Kargom hala sevkiyata hazırlanıyor yaa :( ne zaman gelecekkk :19:
öyle yazıyorsa büyük bir ihtimal kargon yarın elinde olur.

evet cnm burada temsilciler dayanışması var burada hepimimz çok şey öğreniyoruz hoşgeldin aramıza:16:

ben kullandım cnm şöyle söyliyim meyve kokularından hoşlanıyorsan eğer miss gibi portakal kokuyor kokusuda diğer köpüklerden daha etkili farklı koku denemek istediğinizde kulanın gerçekten çok eğlenceli kokusu var.

evet okuldan fırsat bulduğum hariç bütün zamanımı burda sizin yazdıklrınızı okuyarak geçiriyodum baya faydasını gördüm tabiki çok sıcak bir ortam hiçbişey yapmayan birisi burda hevesten avon temsilcisi bile olur o derece yani:)))

evet okuldan fırsat bulduğum hariç bütün zamanımı burda sizin yazdıklrınızı okuyarak geçiriyodum baya faydasını gördüm tabiki çok sıcak bir ortam hiçbişey yapmayan birisi burda hevesten avon temsilcisi bile olur o derece yani:)))

Evet.ben geçen aylarda forumun bu kısmını bi şekilde google'dan buldum.okudukça ürünlerin fotoğraflarına baktıkça heveslenip temsilci oldum.:3::42:

Evet.ben geçen aylarda forumun bu kısmını bi şekilde google'dan buldum.okudukça ürünlerin fotoğraflarına baktıkça heveslenip temsilci oldum.:3::42:

çok iyi yapmışsın canım bende temsilciydim ama buraya üye yeni oldum pek çok ürünü burda resimlerine bakarak aldığımı söyleyebilirim yada o şekilde tavsiye ediyosun güzel faydalı bir yer burası:)))

ben pek beğenmedim içinde tarçında var gibi sanki ne bileyim zevk meselesi işte iade etmedim kullanıyorum idare der işte:37:

Eki Görüntüle 283560

Kızlar bu çantalar nasıl ? Daha önce alan var mı ? Kullanışlı mı renkleri parlak mı ?

bordo renkli olanı görmüştüm canım bir müşterim bir miktar sipariş vermişti o zaman bu çanta hediye veriliyordu ordan biliyorum benim pek tarzım değil o yüzden yorum yapamıyorum :44:

Son düzenleme:
Back
X