AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben de merak ediyorum hannah çantayı bi de sipariş aldım kendime de alıcam güzel deilse iade edicem gitsin :) zaten bayağıdır gözüm vardı hannah çantada. violeti de beğenmiştim ama burda bi arkadaş o zaman değmez çok sıradan demişti ben de almaktan vazgeçmiştim zaten o zaman çok da pahalıydı ama siz bilirsiniz içinize sinmiyorsa ikisini de getirtin sonra duruma göre davranırsınız

Ya önceki sayfalarda yazdımda arada kaynadı kimse görmedi ya sms ile sipariş vermek istiyorum ilk ürünü yazdım herşeyini peki diğer ürün isteklerimi arada bir boşluk bırakarak yenisinemi geçicem yoksa tek tekmi ben anlamadım bu sms sistemini yani bütün ürünlerimi tek sms ile gönderebiliyomuyuz örn little black 3 tane istedim herşeyini yazdım boşluk celebrenin kodu fln boşluk ve öyle dvm ediyo işte anladınız :D artık oluyomu veren varmı acil bilgilendiriseniz benii :)

Ya önceki sayfalarda yazdımda arada kaynadı kimse görmedi ya sms ile sipariş vermek istiyorum ilk ürünü yazdım herşeyini peki diğer ürün isteklerimi arada bir boşluk bırakarak yenisinemi geçicem yoksa tek tekmi ben anlamadım bu sms sistemini yani bütün ürünlerimi tek sms ile gönderebiliyomuyuz örn little black 3 tane istedim herşeyini yazdım boşluk celebrenin kodu fln boşluk ve öyle dvm ediyo işte anladınız :D artık oluyomu veren varmı acil bilgilendiriseniz benii :)

ilk ürünü yazdın herşeyini :) sonra 1 satır alta in ürün kodu sayısı tekrar 1 satır in ürün kodu sayısı yani böyle devam ediyor cnm:6:

kızlar iadelerim dün akşam ulaşmış fakat şimdi bu vakit oldu hala yeni yazıyor düşmemiş hiç böyle oluyormuydu?

Son düzenleme:
ya avona bişey oldu:) ben de salı gecesi sipariş verdim hala sevkiyata hazırlanıyor görünüyorrr ben bugün kargom gelir diyordum yarın işe gidicem sonra da ilçeye evde olmıcam ki acaba ct çalışıyorlar mı? bide yarın tam 16.00da cep telefonundan sipariş versek olur mu? yeni katalog başlıcak ya ben hiç cepten sipariş vermedim

ya avona bişey oldu:) ben de salı gecesi sipariş verdim hala sevkiyata hazırlanıyor görünüyorrr ben bugün kargom gelir diyordum yarın işe gidicem sonra da ilçeye evde olmıcam ki acaba ct çalışıyorlar mı? bide yarın tam 16.00da cep telefonundan sipariş versek olur mu? yeni katalog başlıcak ya ben hiç cepten sipariş vermedim

çalışıyo sanırım canım olr tabi sipariş verbilirsin yarın zaten saat 4 te başlayacak bayramdan sonraya kalır siparişler ama baya geç gelir önceki siparişlere göre:14:

tabi cnm ben bir kez senin bahsettiğin şekilde verdim oluyor.
ya avonda yoğunluk var galiba bayram dolayısıyla millet siparişlerini girmiştir birde kampanya sonu olduğunu düşünürsek bayağı bir yoğunluk vardır

çalışıyo sanırım canım olr tabi sipariş verbilirsin yarın zaten saat 4 te başlayacak bayramdan sonraya kalır siparişler ama baya geç gelir önceki siparişlere göre:14:

off ama ya evde olmazsam:((
şimdi kargo ilçede, ben beldede oturuyorum kargo ilçeden geliyor o geldiğinde evde olmak istiyorum...
hmm o zaman ben yarın tam 16.00da sipariş vereyim ama indirim broşürü de olur dimi kalmazsa bide
tabi cnm ben bir kez senin bahsettiğin şekilde verdim oluyor.
ya avonda yoğunluk var galiba bayram dolayısıyla millet siparişlerini girmiştir birde kampanya sonu olduğunu düşünürsek bayağı bir yoğunluk vardır

yoğun sanırım saol cnm ya

03 Kasım Perşembe saat 16:00'dan - 04 Kasım Cuma saat 16:00'ya kadar geçerli "Çılgın Fırsatlar" a özel ürünler ektedir. Stoklarla sınırlı %70'e varan bu muhteşem indirim fırsatını kaçırmamak için hemen özel ürün kodlarını kullanarak internet sitemizden sipariş verin
A V O N - Yarına Merhaba

kızlar bu 150lik sınırı geçince verilecek hediyelerden ilk hediye olan çanta güzel mi elinde olan var mı o çantadan?

kızlar naber neler yapıosunuz avon satmıorum die unuttunuz beni dmiiii

kızlar naber neler yapıosunuz avon satmıorum die unuttunuz beni dmiiii

ilkşahım sen gerçekten avonu bıraktınmı? şaka yapıyorsun sanmıştım senin gibi birisi avonu nasıl bırakır topikin demir başıydın sen çok üzüldüm inş tekrar başlarsın ayrıca seni unutmak mümkünmü burada herkesin sevgisini kazandın cnm seni seviyoruz sen bizim sanal takım öncümüzsün:16:

ilkşahım sen gerçekten avonu bıraktınmı? şaka yapıyorsun sanmıştım senin gibi birisi avonu nasıl bırakır topikin demir başıydın sen çok üzüldüm inş tekrar başlarsın ayrıca seni unutmak mümkünmü burada herkesin sevgisini kazandın cnm seni seviyoruz sen bizim sanal takım öncümüzsün:16:

naber canım bayadır giremiyorum bende hatırladınmı beni :)

off ama ya evde olmazsam:((
şimdi kargo ilçede, ben beldede oturuyorum kargo ilçeden geliyor o geldiğinde evde olmak istiyorum...
hmm o zaman ben yarın tam 16.00da sipariş vereyim ama indirim broşürü de olur dimi kalmazsa bide

evet canım indirim broşüründekiler başlar başlamaz hemen bitiyo o yüzden hızlı davranmak lazım:6:

kızlar bayramdan sonra kataloğu ilk gelen hemen yüklesin cuma falan gelen olursa geleceğini pek sanmıyorum ama:30:bu kataloğ yılbaşı kataloğu baya indirim olmasını umut ediyoruummm:16:

Back
X