- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım panaromada öyle bişey yazmıyo. ama sen girene kadar çanta stoğu biter sanırım. bende çok sinirliyim şuan tam 150lik siparişim vardı bi baktım kahvaltı seti bitmiş stokta düştü tekrar sinirden köpürüyorum şuan vermedim sipariş falan sinirden![]()
ben takı setini istiyorum![]()
ben de sipariş verdim ama bana çanta gelsin istemiyorum takı setlerinden biri gelsin istiyorummadem yok bende girmedim sipariş biraz daha bekliyim alan çıkar belki. indirim broşüründen 3-4 ürün vardı onlar da annemle bana gelmese de olur onlar. bide kahvaltı setini bi müşterim istetmişti ona çok üzüldüm. sonra girerim artık benim çanta hayali de gitti o zaman tüüüüüüonu göndermezler
ben de sipariş verdim ama bana çanta gelsin istemiyorum takı setlerinden biri gelsin istiyorumGelirse değişebiliriz
![]()
:)) sinirden vermedim canım ben sipariş napsam diye düşünüyorum o kadar çok veren olmuştur ki şimdiye kadar kesin takı setlerine geçmiştir hediye:)))
:)) sinirden vermedim canım ben sipariş napsam diye düşünüyorum o kadar çok veren olmuştur ki şimdiye kadar kesin takı setlerine geçmiştir hediye:)))
bence hala çanta veriliyordur canım ama emin olamıyorum arasak sorsak söylerlermi acaba :)
benimde moralim bozukya arkd kataloğu getirmedi çünkü diğer arkadaştan öğrendim ki o yapcakmış avon hiç yoktan 100 150 satışım oluyodu
indirim broşürüden girdim hep ürünleri fazla fazla hemen isteyen çıkarsa pazartesi vericem artık siparişi
1 hafta sonra grsek stoğa girer mi acabaa çanta?
peki ben girdiğim siparişi iptal edip 150 lik sipariş versem olur mu?
cnm benm 4.ayım pek bilmyorum çok soru sordum kafanı şişrdm :) şimdi ben secmicek miyim? hangisi stokta varsa o mu gelcek? ya hepsi bterse?