AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

şimdi canım stokta kalmayan ürünler zaten sayfayı ilerlettiğinde karşına çıkıyo ürün stoğu bitmiştir diye sende biteni sil diyosun göndermiyosun. hani bitip bitmediği orda görünüyo anlıcağın bişey yazmadıysa gelcektir o ürünün canım

yok cnm ben şu temsizlci programndaki ürünlern stoğundan bahsetmştm cnm :(

kızlar alanlar bana kızmasın ama şu banyo takımını neden alıyorsunuz klozet örtüsü yok çok ince şu 5tl satılan paspaslar gibi ben pratikerden tanesini farklı şeklini 4 tl aldım pas pas olarak kullanmak için inanın bana malzeme aynı görünüyor 2 parça takım bile deil neyse alanlar resmini eklerse bakarız kalitelimi?

kızlar alanlar bana kızmasın ama şu banyo takımını neden alıyorsunuz klozet örtüsü yok çok ince şu 5tl satılan paspaslar gibi ben pratikerden tanesini farklı şeklini 4 tl aldım pas pas olarak kullanmak için inanın bana malzeme aynı görünüyor 2 parça takım bile deil neyse alanlar resmini eklerse bakarız kalitelimi?

bende sana katılıyorum canım ama benimde bir müşterim sipariş verdi gelince resmini eklerim tatlım:16:

kafana takılanları sor canım yardımcı oluruz :16:

ya cnm ben şu temsilci programına taktm kafyı. ben bu ay iki ayrı zamanda siparş girmei düşünüodm. ilk 130 u verdm. ama sonradan öğrndim ki stok problemi varmış bu ürünlerde 1 2 hafa sonra hepsinin bitme gibi bi durumu var mı? ben secmicem galiba bide onlar hangisi varsa onu gönderiolar galiba di mi? ben baştaki çantayı istyordum. hele takı hiç istemyorum. işte üzüldm birazz.

aynen canım panaromadaki hediye ürünler çok basit:14: o kadar uğraştığımıza değse keşke ama nerde:31:

ya cnm ben şu temsilci programına taktm kafyı. ben bu ay iki ayrı zamanda siparş girmei düşünüodm. ilk 130 u verdm. ama sonradan öğrndim ki stok problemi varmış bu ürünlerde 1 2 hafa sonra hepsinin bitme gibi bi durumu var mı? ben secmicem galiba bide onlar hangisi varsa onu gönderiolar galiba di mi? ben baştaki çantayı istyordum. hele takı hiç istemyorum. işte üzüldm birazz.

evet hangisi varsa onu gönderiyorlar ama çanta bence bitmedi canım

Son düzenleme:
cnm sağol peki ya indrm broşüründeki ürünler tükenmişse iptal edersem :) bide sen 150 lik mi yaptın acaba canta mı gelir sana öle yaptıysan

cnm ben iptal ettirmeden önce tekrar sipariş girişi yaptım baktım indirim broşüründeki ürünlerden sadece bi tane kolye kaçırmısım oda onemlı değil onun yerıne baska verdim.sonra müşteri hizmetlerini aradım öbürünü iptal ettirdim çünkü öbürüne katalog eklemeyi unutmusum yoksa hediye gelmezdi.....evet ben 200 tl lik yaptım 10 katalog ekledim bakalım artık hangisi gelirse sansıma:))

ya kızlar bende avon ürünlerini kullanmak istiyorum ama nerden temin edebilirim bulamıyorum ya:37:

bende senın gıbıydım cnm.avon un sitesinden müşteri olmak için form doldurrdum sonra 1 2 gün geçti benı aradılar.ve bana en yakın yerde oturan müşteri temsilcisi oldugunu solediler sonra müşteri temsilcisi kadın benı aradı evime geldi ölelikle alısveriş yaptım daha sonra bnde temsilci oldum cunku cok sipariş veriyodum ve cevremdekilerde istiyordu işte böleee:1:

kızlar polar battaniyem geliyor ama nevresim takımım gelmiyor :( çay demlik 6 lı bardak da gelmedi daha :(

onlar da gelir canım ya merak etme. bende demin girdim siparişleri bakalım ne gelcek:) limitim düşmüştü sinir oldum doldurmak için kendime birsürü şey yazdım :1:

onlar da gelir canım ya merak etme. bende demin girdim siparişleri bakalım ne gelcek:) limitim düşmüştü sinir oldum doldurmak için kendime birsürü şey yazdım :1:

iyi yapmışsın canım sende benim gibi fazla fazla al :1: ama kullan benim bir sürü ürünümü kullanmadığım için geri dönüşüme gönderdim o kadar para veriyoruz yazık demi tatlım :16::16::16:

Back
X