iyi yapmışsın canım sende benim gibi fazla fazla alama kullan benim bir sürü ürünümü kullanmadığım için geri dönüşüme gönderdim o kadar para veriyoruz yazık demi tatlım
![]()
canım bakıyorum da seninki fazla depo sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yapmışsın canım sende benim gibi fazla fazla alama kullan benim bir sürü ürünümü kullanmadığım için geri dönüşüme gönderdim o kadar para veriyoruz yazık demi tatlım
![]()
canım bakıyorum da seninki fazla depo sanırımyani 1-2 yılda bitirmek mümkün değil onları bence biraz azalt sen şu depolama işini yani 5 yerine 3 al parana yazık olmasın geri dönüşüme de gitmesin demi:)) bence de sana çanta gelmesin bıkcan evde görmekten inş takı gelir canım 2.takı güzeldi
sen daha görsen neler var canım hepsini çekemedim çektiklerimi de ekliyorum artık fazladan fazladan sürüp kullanıcam yoksa evet direk geri dönüşüme![]()
geriş dönüşüme verme olayı nsl oluo
K12nin son günü ne zaman? nerden öğrenebilirim? (temsilci değilimi internet sitesinde de göremedim)
k 12 bitti ki canım dün saat 16,00 da k 13 başladı
kızlar acil birşey öğrennmeliyim k12 benim ilk kataloğumdu bizim karımız %33 değil mi ben 335tllik bir satış yaptım 110tl olması gerekyor benim karım ama onlar 80tl civarında birşey bırakmışlar bana 3/4 oranına göre vermişler onların yaptığı doğru mu anlayamadım takım öncüme sordum oda 3/4 oranından yaptığından doğru dedi bana ama bizim karımız %33 öyle yazıyor her yerde %25 değil ki :/ biri bu konuda açıklama yapabilir mi en acilinden
yok mu cevap verebilcek olan ?
canım ben pek satış yapmadığım için yani daha doğrusu ortalama yüzde 70 falan kendime aldığım için inan kar payını falan hesaplamıyorum ama avonda kozmetik ve takıların kar payları farklı oluyor belki o yüzden istediğin kar olmamıştır ya da çok indirimli ürünler aldıysan ondan kar payı az olabilir
takım öncüm bana 3/4 oranında dediği için kafam karıştı baya bi böyle az bi kar geliyor çünkü neyse umarım bilen birileri de cevap verir takı siparişi yoktu zaten krem ve parfüm ağırlıklıydı :/
kızlar acil birşey öğrennmeliyim k12 benim ilk kataloğumdu bizim karımız %33 değil mi ben 335tllik bir satış yaptım 110tl olması gerekyor benim karım ama onlar 80tl civarında birşey bırakmışlar bana 3/4 oranına göre vermişler onların yaptığı doğru mu anlayamadım takım öncüme sordum oda 3/4 oranından yaptığından doğru dedi bana ama bizim karımız %33 öyle yazıyor her yerde %25 değil ki :/ biri bu konuda açıklama yapabilir mi en acilinden