AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

iyi yapmışsın canım sende benim gibi fazla fazla al :1: ama kullan benim bir sürü ürünümü kullanmadığım için geri dönüşüme gönderdim o kadar para veriyoruz yazık demi tatlım :16::16::16:

canım bakıyorum da seninki fazla depo sanırım:1: yani 1-2 yılda bitirmek mümkün değil onları bence biraz azalt sen şu depolama işini yani 5 yerine 3 al parana yazık olmasın geri dönüşüme de gitmesin demi:)) bence de sana çanta gelmesin bıkcan evde görmekten inş takı gelir canım 2.takı güzeldi

canım bakıyorum da seninki fazla depo sanırım:1: yani 1-2 yılda bitirmek mümkün değil onları bence biraz azalt sen şu depolama işini yani 5 yerine 3 al parana yazık olmasın geri dönüşüme de gitmesin demi:)) bence de sana çanta gelmesin bıkcan evde görmekten inş takı gelir canım 2.takı güzeldi

sen daha görsen neler var canım hepsini çekemedim çektiklerimi de ekliyorum artık fazladan fazladan sürüp kullanıcam yoksa evet direk geri dönüşüme :43:

geriş dönüşüme verme olayı nsl oluo

kısaca anlatayım belediyede çalışan görevliler apartmanlara geri dönüşüm poşeti bırakıyorlar plastik karton cam gibi değerlendirebilebilir atıkların çeşitli fiziksel kimyasal işlemlerle ikincil hammedeye dönüştürülerek tekrar üretim sürecine dahil edilmesi için topluyorlar geri dönüşüm işi bu şekilde oluyor

Yani kullanmadığımız bozulan kremlerimizi falan çöpe atacağımıza yada kullandığımız biten ürünlerimizin atıklarını kolilerimizi avon dergilerimizin zamanını geçince vs vs bu şekilde ki ürünlerimizi geri dönüşüme atarsak hem çevremiz daha temiz olur hemde tekrar üretim sürecine dahil etmiş oluruz

K12nin son günü ne zaman? nerden öğrenebilirim? (temsilci değilimi internet sitesinde de göremedim)

kızlar acil birşey öğrennmeliyim k12 benim ilk kataloğumdu bizim karımız %33 değil mi ben 335tllik bir satış yaptım 110tl olması gerekyor benim karım ama onlar 80tl civarında birşey bırakmışlar bana 3/4 oranına göre vermişler onların yaptığı doğru mu anlayamadım takım öncüme sordum oda 3/4 oranından yaptığından doğru dedi bana ama bizim karımız %33 öyle yazıyor her yerde %25 değil ki :/ biri bu konuda açıklama yapabilir mi en acilinden

iadelerimde bu günlerde problem oluyor başka iade problemi yaşayan varmı :44: tekrar geri geliyor sinir oldum ben doğru ürün gönderiyorum ama kargocular farklı şekilde yolluyorlar galiba :47:

kızlar acil birşey öğrennmeliyim k12 benim ilk kataloğumdu bizim karımız %33 değil mi ben 335tllik bir satış yaptım 110tl olması gerekyor benim karım ama onlar 80tl civarında birşey bırakmışlar bana 3/4 oranına göre vermişler onların yaptığı doğru mu anlayamadım takım öncüme sordum oda 3/4 oranından yaptığından doğru dedi bana ama bizim karımız %33 öyle yazıyor her yerde %25 değil ki :/ biri bu konuda açıklama yapabilir mi en acilinden

yok mu cevap verebilcek olan ?

yok mu cevap verebilcek olan ?

canım ben pek satış yapmadığım için yani daha doğrusu ortalama yüzde 70 falan kendime aldığım için inan kar payını falan hesaplamıyorum ama avonda kozmetik ve takıların kar payları farklı oluyor belki o yüzden istediğin kar olmamıştır ya da çok indirimli ürünler aldıysan ondan kar payı az olabilir

canım ben pek satış yapmadığım için yani daha doğrusu ortalama yüzde 70 falan kendime aldığım için inan kar payını falan hesaplamıyorum ama avonda kozmetik ve takıların kar payları farklı oluyor belki o yüzden istediğin kar olmamıştır ya da çok indirimli ürünler aldıysan ondan kar payı az olabilir

takım öncüm bana 3/4 oranında dediği için kafam karıştı baya bi böyle az bi kar geliyor çünkü neyse umarım bilen birileri de cevap verir takı siparişi yoktu zaten krem ve parfüm ağırlıklıydı :/

takım öncüm bana 3/4 oranında dediği için kafam karıştı baya bi böyle az bi kar geliyor çünkü neyse umarım bilen birileri de cevap verir takı siparişi yoktu zaten krem ve parfüm ağırlıklıydı :/

kar marjı zaten indirimsiz ürünlerde daha fazla olduğu için daha fazla kar edersin ama indirimli olan ürünlerde indirimsiz olan ürünler kadar kar edemezsin satış yaptığın ürünler indirimliyse ona göre kar payını hesapla bence ya da şu şekilde hesapla 30 tl lik ürün sattın onun yüzde 33 ü ile ya da 5_6 tl lik siparişinin yüzde 33 ü arasında ki fark yani yüzde hesaplanırken almış olduğun ürünlerin fiyatına bak ki zaten avonun hata yapması mümkün değil

kar marjı %33 yazıyo ama malesef 33 vermiyo tüm ürünlerde %25 oluyo ben hep 25 üzerinden hesaplıyorum sadece takılar degişik sanırım bide altın fırsat deniyo ya bi sayfada onlarda 33 uyguluyo diger tüm ürünlerde 25 canım malesef karı çok az

Back
X