Evet cnm doğru diyorsun benimde aşırı dikkatimi çekti o ilk üye olduğumda fiyat listesinin aksesuar bölümüne gelinde %33 yerine %18 kar verilcek diyor fakat ürünlerin bize ne %33 ü nede %18 i veriliyor normal ürünlerde %25 veriyor ama takıdada hesapladım ondada %18 i vermiyor gene düşük mesela 12 liğin bize gelişi 9 ya 3 lira geliş kar aslında onun 3,96 lira olması lasım bir ürünün %desi hesaplanırken
A:ürün fiyatı
x:hesaplanmak istenen yüzde A.x/100 (a çarğı x bölü 100 den) hesaplanır.Şimdi 12 tlik ürüne bir bakalım bize gelişi 9 demi avon bize kozmetik ürünlerinden %33 kar bıraktığını söylüyor ozaman hesaplıyalım 12.33/100(oniki çarpı 33 bölü yüzden)=3,96 çıkıyor yani ürün geliş fiyatının 8,04 gelmesi gerekir fakat 9dan geliyor ne hikmetse takıdada böyle gene düşük veriyor. 33 yerine %25 ini bize veriyor ya onada bakalım doğrumu diye saten buna öyle işlem gerek yok 100 ü 4e bölünce 25 ya o 12 lirayı direk 4e böl ne çıkıyo 3 demekki ne oluyo avon bizi dolandırıyooo

ben bunu çoktan farkettim türkiyenin avonu tam bir dolandırıcılık üzerine kurulu okadar iğrenç bir dünyaki feleğim şaştı çok yeni şeyler öğrendim avon sayesinde aslında bütün temsilciler aynanda telefon yağmuruna tutsak belki düzeltilir dicem ama düzeltmezler o %33 lük yazılıyı %25 olarak düzeltirler vermezler yani o %33 ü zaten yılbaşıyla birlikte bırakıyorum ben o kataloglara para bayılamam 2 kuruş al 5 kuruş şeklinde geri öde resmen