AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya mesela 3 ürün 12 liraydı ya 13lira ya çıkmış yanında ürün veriyo ucuza mesela parfümlerin ama fiyatlarda artış var yılbaşı kataloğunda bak istersen :)

ben demiştim parfüm fiyatları artmış diye perceive 72 mi ne olmuş demiştim benim gözde radarmış maşallah:1:

arkadaşlar benim faturamın son günü bugundu unutmusum ödemeyi ne kadar faiz gelecek birde ben iş bankasından hesap açtırmadım öderken 4.5 tl havale parsı veriyorum akbank havale parası almıyor diyorlar doğrumu siz nasıl ödüyorsunuz ptt den de 2 .4 kesiyorlarmıs bununla ilgili bilgi verirmisiniz ? şimdiden tşk edeirm cevabınızı bekliyorum

arkadaşlar benim faturamın son günü bugundu unutmusum ödemeyi ne kadar faiz gelecek birde ben iş bankasından hesap açtırmadım öderken 4.5 tl havale parsı veriyorum akbank havale parası almıyor diyorlar doğrumu siz nasıl ödüyorsunuz ptt den de 2 .4 kesiyorlarmıs bununla ilgili bilgi verirmisiniz ? şimdiden tşk edeirm cevabınızı bekliyorum

neden iş bankasından ödedinki canım akbanktan direk sıra numarası alıp gişeden ödeyebilirsin extra ücret almıyorlar bu arada benimde dün kargom gelcekti ödeme yapamamıştım bir tane borcumun son ödeme günüydü yani 1 gün geçirdim bu günde daha gününe nerden baksak 1.5 hafta olan borçlarımı da ödedim rahatladım gecikmiş olmasına rağmen bu gün ki ödememde bir iki günlük gecikmelere faiz almıyorlar canım ben de her hangi bir faiz ödemedim

neden iş bankasından ödedinki canım akbanktan direk sıra numarası alıp gişeden ödeyebilirsin extra ücret almıyorlar bu arada benimde dün kargom gelcekti ödeme yapamamıştım bir tane borcumun son ödeme günüydü yani 1 gün geçirdim bu günde daha gününe nerden baksak 1.5 hafta olan borçlarımı da ödedim rahatladım gecikmiş olmasına rağmen bu gün ki ödememde faiz almadılar bir iki günlük gecikmelere faiz almıyorlar canım ben de her hangi bir faiz ödemedim saat 16.00 dan sonra ödediğim için hala ödemem sisteme girmemiş gecikmiş borcunuz var diyor ama nasıl olsa ödedim işlerler sisteme :)

Son düzenleme:
neden iş bankasından ödedinki canım akbanktan direk sıra numarası alıp gişeden ödeyebilirsin extra ücret almıyorlar bu arada benimde dün kargom gelcekti ödeme yapamamıştım bir tane borcumun son ödeme günüydü yani 1 gün geçirdim bu günde daha gününe nerden baksak 1.5 hafta olan borçlarımı da ödedim rahatladım gecikmiş olmasına rağmen bu gün ki ödememde faiz almadılar bir iki günlük gecikmelere faiz almıyorlar canım ben de her hangi bir faiz ödemedim

verdiğin bilgiler için çok tsk ederim daha acemiyim :) faturada iş bankası diye gördüm o yüzden direk oraya gittim bundan sonra akbank tan öderim birde sözleşmeyi doldurtuyormusunuz bende kimse ilgilenmiyo kendim yazıyorum sorun çıkmaz ins

arkadaşlaaaaar! bilen biri vecap verebilir mi?! ben bikaç kampanyadır sipariş vermiyorum.son sipariş faturamı da geç yatırmıştım.o gecikme bedeline faiz geliyo mudur acaba?

bende bugün yatırdım faturamı akbank havale almıyor

arkadaşlaaaaar! bilen biri vecap verebilir mi?! ben bikaç kampanyadır sipariş vermiyorum.son sipariş faturamı da geç yatırmıştım.o gecikme bedeline faiz geliyo mudur acaba?

kaç gün geçmişti canım yatırdığında? yatırdıysan bi problem çıkmaz benim bazen 2 gün bile geçirdiğim oluyo ama yatırdığım an hemen düşüyolar allahtan faiz de gelmiyo

kargom gelmedi inş yarın gelir merak ediyorum cicilerimi:) kargo takibi de yapılmıyo şuan daha kargoya verilmedi mi acaba sadece sevkiyata hazırlanıyo diyo:44:

ya mesela 3 ürün 12 liraydı ya 13lira ya çıkmış yanında ürün veriyo ucuza mesela parfümlerin ama fiyatlarda artış var yılbaşı kataloğunda bak istersen :)

baktım canım baktım...bende bu ay müşterilerime yılbaşı kataloğu çok güzel olur diye atıyodum.patladık yine iiyimi:1::1:

tekrar sipariş verdiğinde gelen kargocuyla beraber iadelerini avon kolisinin içine koyup ücretsiz olarak teslim edebilirsin canım :16:
ben bir an önce iade etmek istiyorum aslında canım kendimiz ücretli olarak iade ettiğimizde ne kadar para veriyoruz acaba biliyor musun? sana da çok soru sordum ama:(

kargom gelmedi inş yarın gelir merak ediyorum cicilerimi:) kargo takibi de yapılmıyo şuan daha kargoya verilmedi mi acaba sadece sevkiyata hazırlanıyo diyo:44:

eski gelen kargolarının takibine bak canım belki verilmiştir bazen sevkiyata hazırlanıyor ama kargoya verilmiş oluyor

ben bir an önce iade etmek istiyorum aslında canım kendimiz ücretli olarak iade ettiğimizde ne kadar para veriyoruz acaba biliyor musun? sana da çok soru sordum ama:(

rica ederim canım iadeni 3 kampanya süresince iade edebilirsin bence kargo ücreti ödeme ama illaha öderim diyorsan ağırlığına göre ücret alırlar ama bir kaç arkadaş yazmıştı burda kargo şirketine gidip iadelerini karşı taraf ödemeli diyipte gönderebiliyormuşsun ama ben bu şekilde hiç yapmadım tatlım

rica ederim canım iadeni 3 kampanya süresince iade edebilirsin bence kargo ücreti ödeme ama illaha öderim diyorsan ağırlığına göre ücret alırlar ama bir kaç arkadaş yazmıştı burda kargo şirketine gidip iadelerini karşı taraf ödemeli diyipte gönderebiliyormuşsun ama ben bu şekilde hiç yapmadım tatlım

ben bugün iade gönderdim ücretini kendim karşıladım şöyle söyliyeyim avonun en küçük kolisi ile göderdim 2.70 kuruş tuttu yani kolinin büyüklüğüne göre fiyat değişiyormuş öyle söylediler.

Back
X