AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben bugün iade gönderdim ücretini kendim karşıladım şöyle söyliyeyim avonun en küçük kolisi ile göderdim 2.70 kuruş tuttu yani kolinin büyüklüğüne göre fiyat değişiyormuş öyle söylediler.

bence de öyle olmalı kilosuna göre fiyat verirler diye biliyorum da canım burda söylemişlerdi olala arkadaşmı söylemişti karşı taraf ödemeli yaptım diye net hatırlamıyorum ama burda yazılmıştı öyle de olduğu gerçi ben siparişlerimle yolluyorum iadelerimi

Aranızda bu işi Antalyada yapan bayanlar varsa özel mesajla ulaşabilr mi bana :)

bu avon iyice sapıttı bayram öncesi gönderdiğim iadeler daha düşmemiş ve birde geri gönderiyorlar geçen aylardan çok dikkatliler ve ilk dk verdiğim siparişlerin sadece 1 kolisi geldi diğerleri kargoya bile verilmemiş:47:

ya benimde bu ay 2 full speed bir roll on ve birde erkek saat iadem var sorun olur mu ?
hmm birde şu makyaj çantası hediye etmişti ya o çantalardan biri yırtık çıktı o umarım yerine yolarlar :(

Son düzenleme:
bu avon iyice sapıttı bayram öncesi gönderdiğim iadeler daha düşmemiş ve birde geri gönderiyorlar geçen aylardan çok dikkatliler ve ilk dk verdiğim siparişlerin sadece 1 kolisi geldi diğerleri kargoya bile verilmemiş:47:

niye geri gönderiyolar ki bn de limitin altına düşmüşüm iyi ki farkettim kafam karıştı iyice birsürü iade yapıcam kızdım bu aydan alıcam ne lazımsa:47:

evet geri gönderim bende de geçen ay çok olmuştu kargocular yanlış faturayla göndermişler benim iademi bayramdan önceki iademde biraz aksamıştı kargoyu aradım gönderi numarasını falan aldım bayramdan sonra iadelerim düştü aramak lazım avonu inceleyip işleme alıyorlar hemen

ayy kızlar valla iyice sapıttı yarın arasam kapalı sanırım

canım pazartesi ara bence yurt içi kargodan da gönderi numarasını iste iadelerin hangi tarihte avonun elinde olmuş onu da sor acaba kargocularmı hatalı yolluyorlar benimki bariz hatalı yollamaydı da kargocunun hatasıydı yani acemi bir kargocu bulmuş yurt içi sinir olmuştum bereket bu günlerde o gelmiyor

Son düzenleme:
yılbaşı katalogunu hiç begenmedim herşey pahalanmış hediye limitleride öyle avon gerçekten sapıttı zaten adım atsan avon temsilcisi var nasıl satacağım o kadar

canım pazartesi ara bence yurt içi kargodan da gönderi numarasını iste iadelerin hangi tarihte avonun elinde olmuş onu da sor acaba kargocularmı hatalı yolluyorlar benimki bariz hatalı yollamaydı da kargocunun hatasıydı yani acemi bir kargocu bulmuş yurt içi sinir olmuştum bereket bu günlerde o gelmiyor

canım ben 6 yıldır temsilciyim 7 yılıma girdim bu işleyim yurt içi kargocular arkadaşım bi sorun olsam her ay 150 tl 200 tl iadem oluyor sorun olmuyor sanırım avon yogun bu aralar

kızlar birde k14 deki 25 tllik alış veriş yapana 33 tllik saatin gelişi var ayrıca ev botundan bi müşterim aldı k13 ten çok beyaz hemen kirlenir ama sıcak tutar

yılbaşı katalogunu hiç begenmedim herşey pahalanmış hediye limitleride öyle avon gerçekten sapıttı zaten adım atsan avon temsilcisi var nasıl satacağım o kadar

aslında dışardaki parfüm fiyatları da tahminimce artar yılbaşı ya nasıl olsa satar diye düşünüyor olabilirler herşeye zam geldi zaten bu aydan müşteriler için biraz stok yapmayı düşünüyorum gelecek aya da satışım olmazsa 85 tl lik bir alışveriş yapar seneyi kapatırım diye düşünüyorum :12:

canım ben 6 yıldır temsilciyim 7 yılıma girdim bu işleyim yurt içi kargocular arkadaşım bi sorun olsam her ay 150 tl 200 tl iadem oluyor sorun olmuyor sanırım avon yogun bu aralar

bayram nedeniyle olabilir canım benim iadelerim yanlış gönderildiği için acaba seninde öylemi oldu diye düşündüm kargoya yeni eleman girince işleri karıştırıyor :47:

niye geri gönderiyolar ki bn de limitin altına düşmüşüm iyi ki farkettim kafam karıştı iyice birsürü iade yapıcam kızdım bu aydan alıcam ne lazımsa:47:

ben son iadelerimi dün gönderdim daha da fazla iade yapamam battaniyemle nevresim takımımı elimden alır avon :43:

Son düzenleme:
kızlar yılbaşı kataloğu çok daha güzel olabilirdi...

neyse...

little red dress nası deneyeniniz var mı? tarif edebilirseniz süper olur..

yoksa kendime ve hediye olarak 2 far away set alıcam sadece.. aslında hafif kokulardan da hediye olarak almak istediklerim vardı ama çok pahalılar, beklediğim indirimleri bulamadım maalesef.. oysa yılbaşı kataloğunda dolu parfüm indirimi olur diye düşünmüştüm :31: sonuçta kışın parfüm daha çok gidiyor..

ben bugün iade gönderdim ücretini kendim karşıladım şöyle söyliyeyim avonun en küçük kolisi ile göderdim 2.70 kuruş tuttu yani kolinin büyüklüğüne göre fiyat değişiyormuş öyle söylediler.
umarım benimde o kadar tutar fazla tutmaz 12 wish of love iade edicem bakalım artık:)

Yılbaşı kataloğu büyük bi hüsran.. Kızlar ben de avon temsilcisi olmak istiyorum ama kime nasıl satıcam bi fikrim yok. Kataloglar da ücretli ayrıca da 85 altı yaparsan kargo ödüyomussun ..

Back
X