Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben onu kaçırmışım sonradan kampanyaları takibe başladım:) he valla acayip zevkliii...faceden bende katılıyorum tabi işime gelen yarışma olursa bugüne kadar avondan bayağı hediye kazandım bir zamanlar avonun güzellik perisi adlı sayfası vardı şimdi yok artık oradanda bayağı hediyeler kazandım bedava olduğu içinmi yarışma olduğu içinmi bilmem çok zevkli oluyor![]()
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001381309645#!/AvonTurkiyecanım facede avon türkiye sayfasındanmı bahsediyorsun oradamı oluyor böyle yarışmalar tam olarak neresi avon yazınca epey bişeyler çıkıyor çünkü hangi sayfa valla avonun bir iğnesi nasip değil daha bugüne kadar bari ordan bişeyler kazanayım neresi olduğunu söylede takip edeyim canım![]()
hoşgeldin cnaım aramıza sen boşver o kadını:))) şaka bi yana kadın da senden para kazancak... ben de kendim için üye olmuştum takım öncüm de aynen seninki gibi öyle küçük düşünme filan demişti ben bir çaba harcamadım ama kend,iliğinden bikaç müşterim oldu boş yere sinirlenmeMerhaba arkadaşlar ben de bugün danışmanla görüştüm avon temsilcisi oldum. Burayı ve sizleri bulduğuma çok sevindim. Çok acemiyim çok.
Görüştüğüm kişi çok sertti. Bu işi ticaret için yapmayacağımı baştan söyleyeyim dedim. Amannnn kadın demediğini bırakmadı. Çok sinirlendim. Üzüldüm açıkçası.
Ne kadar negatifsin. Ne kadar küçük düşünüyorsun dedi. Şaştım kaldım. Zaten benim bir mesleğim var o bana yetiyor bile ama avonu seviyorum katalog karıştırmayı seviyorum hazır evime gelir hem de kendim kazanırım diye temsilci olayım dedim kadın artık ne hayal ederek geldiyse pek bozuldu, kızardı. Bana 350 tl yap diyo. Ne kadar yaparsam yaparım ona ne di mi kızlar akıl verin. Ay çok korkuttu beni kadın. Bütün hevesim kaçtı. Bana 3 tane 13.katalog, 3 tane parfüm numunesi, 1 tane panorama, 1 tane merhaba kitapçığı, 1 tane 13.katalog satış temsilcisi formu verdi. Eksik verdiği bi şey var mı?
Fatura fotokopisi bi de nüfus cüzdanı fotokopisi aldı benden.
Bi de aklıma bi şey takıldı iade yapmayacaksın dedi. Kırık felen çıkmadıkça iade yapmayacakmışım.
bi şey daha aklıma geldi bu temsilci fiyatı ile 85 in içine panoroma ve numune girmiyor di mi. ben burada girmiyor, sadece katalog 85 olacak diye okumuştum sanki???????????????????????????????????
sağ ol şekercik walla adın gibi şekermişsin :)
hazır seni yakalamışken bi şey daha sorabilir miyim?
mesela diyelim ki temsilci fiyatı ile 85tl altına düşmeden beğenmediğim ürünleri iade ettim kargoya, yurt içine geldiği zaman diğer kargom. o zaman kargo parası ödemiyoruz değil mi. kadın ödeyeceksin dedi. bi şey daha aklıma geldi bu temsilci fiyatı ile 85 in içine panoroma ve numune girmiyor di mi. ben burada girmiyor, sadece katalog 85 olacak diye okumuştum sanki? Ben 1 kalem bile sipariş versem yani 85in altına düşşe razıyım 8,5tl vermeye onu ben düşünürüm çocuk değilim herhalde göze alırım ödemeyi o zaman. ama kadın sanki bi kuralmış gibi tutturdu. demiyo ki senin iyiliğin için, boşuna kargo parası ödeme diye diyorum demiyo yok 85 yapcan 120 yapcan diye tutturuyo.
Allah razı olsun cnm. Ay kara kara düşünüyordum neye çattım ben ya diye.
Benim takım öncüm sen olsaydın keşke. Avon esas senin gibi insanları öncü yapsa ya.
:)) saol canım ben de burda öğrendim her bir şeyi bak artık takım öncüm aramıyor beni o kadar çok iade yapıyorum ki kadın sildi beni defterdennn:) şaka bi yana t.ö.ler de her ay 5 üyesini aktif tutmak zorunda onların da işi çok zor sen de istersen t.ö. olabilirsin sadec eüye bulcaksın aktif tutacaksın benim çevrem pek yok da ondan şansımı denemedim...
merak etme burda kim olursa olsun gönül rahatlığıyla aklına takılan her şeyi sor mutlaka cevap alırsın
iade olunca avon araştırma yapıyormuş, siz temsilcilere iyi anlatamıyor musunuz felen diyorlarmış laf arasında öyle dedi kadın.
canım dedim ya o kendisi için öyle dicek tabii öyle kazanıyo o parayı...
bunun anlatmakla ne ilgisi var internet diye bişey var merak eden bakar okur
avon ne araştırcak allahaşkına o kadar çok iade yapılıyor ki... araştırsalar nolcak? ben kitapta bi takı ya da çanta görüyorum ama gerçeğini nerden bileyim? elime geçince işime gelmiyor. iade yapamayacak mıyım tüketici hakları diye bir şey var!
biz iade yapınca t.ö.lerin kazandığı para da düşüyor onların derdi bu işte. ama ben beğenmediğim ürüne para ödeyecek kadar saf değilim.
ya da müşterim bana iade yapamıyorsa bi daha beğenmediği bişeyi neden sipariş etsin avon siparişi bile vermiyor bu da bir nevi satış taktiği değil midir?
boşver ben de iyiyim böyleeeaman aman benden t.ö felen olmaz ben hiç insanları kıramam hele hele para işin içine girdi mi hiç lafını edemem. böyle ii. :)
evet haklısın cnm. tamam unuttum kadının dediklerini rahatladım walla.