AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar 150 TL ve üzerine siparişler için stacy takı seti gönderilmeye başladı. bnm siprşm faturalandı takı setim gelıyor :) huhuuhh serelim sende ver siprşlerini takı setini kaçırma

ben ikinci siparişimi 150 tl beklettim ama bir kere onu yapınca bir daha gelmiyomuş üzüldüm ama yine de 10 katalog eklesem mi diye düşünüyorum şu an belki gelir diye :p

bende bugün saat 11,40 da sipariş verdim hÂlâ faturalanmadı bu kadarmı yoğunlar yani :44:saat18,00 oldu artık hiç beklemeyim yarına kaldı bugün faturalanmaz artık demi

Son düzenleme:
ben ikinci siparişimi 150 tl beklettim ama bir kere onu yapınca bir daha gelmiyomuş üzüldüm ama yine de 10 katalog eklesem mi diye düşünüyorum şu an belki gelir diye :p

Bir kez hediye kazanma şansın var canım ihtiyacın yoksa 2.ye boşuna 10 adet katalok ekleme :)

kızlar 150 TL ve üzerine siparişler için stacy takı seti gönderilmeye başladı. bnm siprşm faturalandı takı setim gelıyor :) huhuuhh serelim sende ver siprşlerini takı setini kaçırma

ciddimisin canımmmm tüh ya bugünde sipariş girmiştim neyse birazdan tekrar girerim yaşasınnnnnn :52:

kızlar ben geçen aydan bir ruj sipariş vermiştim kırık çıkmıştı faturasını ödedim değişime gönderdim şimdi tekrar faturalandırmışlar :47: aradım avonu artık değişimler iade olarak sayılıyormuş kızlar sonra tekrar faturamıza ekleniyormuş

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim tatlım hemen siparişlerimi giriyorum dün vermiştin demi canım siparişlerini inşallah yetişirim takı setine :16::16:

bu ay indirim broşürü sizlere de gelmedi mi kızlar k14 te bana gelmedi de :/ yokmuş önceki mesajdan öğrendim gerek kalmadı arkadaşlar :)

Son düzenleme:
kızlar ben iadelerimi bugün yolladım şu an 640 lira borcum var 150 liralık iade yaptım borcumdan daha ödemeden düşer mi? ödeme günüm 25 kasım ama bir kaç gün erteletebilirim.
cevap verecek biri yok mu acaba?

cevap verdiğin için çok sağol canım inşallah ulaşır ödemek istemiyorum şimdi benim cebimden çıkıcak yoksa ulaşır mı sence?

canım ne desem yalan olur istanbulda yaşadığım halde geçen iadelerim yaklaşık 10 gün sonra işlendi bazende 2_3 gün içersinde işleniyor belli olmuyor tatlım

Back
X