AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

3 yazacaksn cnm anladm değini. ama tereddüte düşürdün beni en biraz fazla balık hafzalym da :D ama 2 ondan bi ondan aldğma göre 2 eternal 1 little yazmşmdır. şöle yapalım sen üc tyaz ve sipraş vermeden tahmini tutarına bak ordan anlaslır hersey. yüzde 99.9 3 yazacan :D

3 yazacaksn cnm anladm değini. ama tereddüte düşürdün beni en biraz fazla balık hafzalym da :D ama 2 ondan bi ondan aldğma göre 2 eternal 1 little yazmşmdır. şöle yapalım sen üc tyaz ve sipraş vermeden tahmini tutarına bak ordan anlaslır hersey. yüzde 99.9 3 yazacan :D

evet çünkü o sayfada eternal da var.herhangi 2 adet dediği için hangilerini istediğimizi belirtmemiz gerekiyodur.ama wish of love sayfasında 1 alana 2 adet bedava diyo.o yüzden wish of love 'a 1 yazıcam di mi :) ay çok karışık yahu.bi açıklama yazsalar şu kataloga

herhangi 2 adet dediği için mi böyle yapıyoruz canım? ben 3 little black istiyorum 3 mü yazayım.ay o zaman 9 gelmez mi ya?
wish of loveda da aynı şey var.ondan 3 tane gelmesi için 1 tane mi yazıcam,3 tane mi?

sakın ha wish of love çeşit olmadığı için 1 alana direk 2 hediye kesinlikle 1 adet işaretle yoksa 9 adet gelir.(herhangi yazmadığı sürece doğrusu bu)

Son düzenleme:
herhangi 2 adet dediği için mi böyle yapıyoruz canım? ben 3 little black istiyorum 3 mü yazayım.ay o zaman 9 gelmez mi ya?
wish of loveda da aynı şey var.ondan 3 tane gelmesi için 1 tane mi yazıcam,3 tane mi?

gelmez cnm sen o üründe 3 yazıcaksın yani o 3 çeşit olan parfüme yoksa nereden bilecekler hangi parfümü seçtiğini.

Son düzenleme:
sakın ha wish of love çeşit olmadığı için 1 alana direk 2 hediye kesinlikle 1 adet işaretle yoksa 9 adet gelir.(herhangi yazmadığı sürece doğrusu bu)

evet wish of love 'a 1 tane yazmam lazım bence de.3 yazarsam 9 tane gelir.

kızlar noktayı koyalım.little black dress'ten 3 tane istiyorum.herhangi dediği için 3 adet yazıcam.ama wish of love'a 1 yazıcam.3 tane gelicek.olması gereken bu değil mi??

canım aman dikkat et wishofloveda 3 tane istiyorsan 1 tane yazıcaksın little blackten 3 tane istiyosan 3 yazıcaksın ben wish of love da hata yaptım 2 yazıcağım 6 yazdım fazladan 12 parjüm geldi little blackte 9 tane yazdım 9 tane geldi .

evet wish of love 'a 1 tane yazmam lazım bence de.3 yazarsam 9 tane gelir.
kızlar noktayı koyalım.little black dress'ten 3 tane istiyorum.herhangi dediği için 3 adet yazıcam.ama wish of love'a 1 yazıcam.3 tane gelicek.olması gereken bu değil mi??

evet cnm doğrusu böyle:129:

bot 36-37 siparişim vardı normal boyuttan dan az daha büyüktü yanii.. diğeri daha byk olabilir tabi ayak nosuda önemli

on numara bşy

dediğin gibi seçeneklerde 36_37 vardı küçük gelir diye düşünüp bende 38_39 verdim bakalım büyük gelirse iade ederim canım

Son düzenleme:
Serelim ben ikisini de kullandım canım favori kokularım.Ama ikisi arasında seçim yapmam gerekirse (aslında çok zor ama:D) intense 'i seçerim ama ikisinden de al bence çok güzeller bayılıyorum.Hem de k13'de çok uygunlar:34::16:

tamam canım teşekkür ederim en iyisi ikisindende sipariş vereyim :16:

iyi akşamlar kızlar ben şimdi bu ay için 2. siparişimi verdim ilk siparişimde çanta gelmişti hediye şimdiki faturamda da tepsi ve bardak altlığı yazıyor oda gelicek mi ? şimdi 1 hediyeyi alınca öteki gelmiyor diye biliyordum

Back
X