- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ben 2 eternal yazmştm 1 little yazmştm cnm.
3 yazacaksn cnm anladm değini. ama tereddüte düşürdün beni en biraz fazla balık hafzalym daama 2 ondan bi ondan aldğma göre 2 eternal 1 little yazmşmdır. şöle yapalım sen üc tyaz ve sipraş vermeden tahmini tutarına bak ordan anlaslır hersey. yüzde 99.9 3 yazacan
![]()
yok ona da 3 yazacn:) ama yine tahmini tutardan bakarsn cnm. ben ondan da istedm 3 yzmştm GALİBA :44:DD
herhangi 2 adet dediği için mi böyle yapıyoruz canım? ben 3 little black istiyorum 3 mü yazayım.ay o zaman 9 gelmez mi ya?
wish of loveda da aynı şey var.ondan 3 tane gelmesi için 1 tane mi yazıcam,3 tane mi?
3 yazacaksn cnm anladm değini. ama tereddüte düşürdün beni en biraz fazla balık hafzalym daama 2 ondan bi ondan aldğma göre 2 eternal 1 little yazmşmdır. şöle yapalım sen üc tyaz ve sipraş vermeden tahmini tutarına bak ordan anlaslır hersey. yüzde 99.9 3 yazacan
![]()
herhangi 2 adet dediği için mi böyle yapıyoruz canım? ben 3 little black istiyorum 3 mü yazayım.ay o zaman 9 gelmez mi ya?
wish of loveda da aynı şey var.ondan 3 tane gelmesi için 1 tane mi yazıcam,3 tane mi?
sakın ha wish of love çeşit olmadığı için 1 alana direk 2 hediye kesinlikle 1 adet işaretle yoksa 9 adet gelir.(herhangi yazmadığı sürece doğrusu bu)
gelmez cnm sen o üründe 3 yazıcaksın yani o 3 çeşit olan parfüme yoksa nereden bilecekler hangi parfümü seçtiğini.
evet wish of love 'a 1 tane yazmam lazım bence de.3 yazarsam 9 tane gelir.
kızlar noktayı koyalım.little black dress'ten 3 tane istiyorum.herhangi dediği için 3 adet yazıcam.ama wish of love'a 1 yazıcam.3 tane gelicek.olması gereken bu değil mi??
aynen gizlisevda niye öle oldu ya :26:
bot 36-37 siparişim vardı normal boyuttan dan az daha büyüktü yanii.. diğeri daha byk olabilir tabi ayak nosuda önemli
on numara bşy
Serelim ben ikisini de kullandım canım favori kokularım.Ama ikisi arasında seçim yapmam gerekirse (aslında çok zor ama) intense 'i seçerim ama ikisinden de al bence çok güzeller bayılıyorum.Hem de k13'de çok uygunlar
![]()
kızlar bi gözlük iade etcem ama faturasını kaybettim napmalıyım![]()