AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

iyi akşamlar kızlar ben şimdi bu ay için 2. siparişimi verdim ilk siparişimde çanta gelmişti hediye şimdiki faturamda da tepsi ve bardak altlığı yazıyor oda gelicek mi ? şimdi 1 hediyeyi alınca öteki gelmiyor diye biliyordum

canım sen ilk önce 150 tl ve üzeri olan siparişindeki çantayı almışsın o hediyeyi bir kere kazanıyorsun diğeri de sonradan da siparişlerin toplam tutarı 350.00 tl yi geçmiş o yüzden de tepsi ve bardak altlığı gelicek

cok tsk ederim cvp verdiğin için :) he bide ben cantayı almak için katolog eklemiştim bunun için tekrar gerek yok dimi çünkü katolok eklemediğim halde faturada görünüyor

Son düzenleme:
cok tsk ederim cvp verdiğin için :) he bide ben cantayı almak için katolog eklemiştim bunun için tekrar gerek yok dimi çünkü katolok eklemediğim halde faturada görünüyor

rica ederim ilk önce 10 katalok eklediysen ahşap ve tepsi için tekrar katalok eklemene gerek yok canım ama 690 ve üzerini geçerse bu siparişlerin 10 tane daha katalok ekleyip 24 parça çatal bıçak takımını da alabilirsin :34:

Son düzenleme:
kızlar tepsi bardak altlığı seti profilo narenciye sıkacağı ve stacy takı setim geliyor :32:

güle güle kullan canım şimdiden:16:. sana objektif bölümünden msj yazdım özeline gitmiyo msjlar yerin dolmuş temizle istersen soruna cvp veremedim diye ama görmedin heralde

kızlar hani bir hediyeyi bir kere kazanıyorduk ben 150 tl lik yapmıştım yine 150 tl yapıp 2. kargoma 10 katalog ekliycektim bir kere oluyor dediler burdan

evet canım sen 150 tl ve üzeri olan hediyelere 10 katalog eklediğimizde kazandığımız çanta vb gibi hediyelerden kaç kere kazanabiliriz gibi bir soru sormuştun sanırım o hediyelerden 1 tane kazanıyoruz bende ona cevap vermiştim bende bir tane ordan takı seti kazandım sonra siparişlerimi 350 ve üzerine tamamladım üzerine bir tane o takı seti grubundan değil tekrar belirtiyorum temsilci programından ahşap tepsi ve bardak altlığı da kazandım sonrada 3 tane anew ürünü sipariş vermek gerekirken ben 4 tane anew ürünü sipariş verip ve 1 tane de anew genics serum sipariş vererek narenciye sıkacağı kazandım sende bu şekilde hediyelerden tabiki faydalanabilirsin fakat o 150 tl ve üzeri olan hediye grubundaki hediyelerden sadece 1 tane kazanıyorsun ben takı seti kazandım sen çanta mesela...

Son düzenleme:
kızlar hani bir hediyeyi bir kere kazanıyorduk ben 150 tl lik yapmıştım yine 150 tl yapıp 2. kargoma 10 katalog ekliycektim bir kere oluyor dediler burdan

ayrıca canım sen ikinci siparişine 150 tl sipariş verirsen toplam diyelimki 350 tl oldu vermiş olduğun siparişlerin bu sefer katalog sipariş vermiyorsun ve böylece ahşap tepsi ve bardak altlığıda kazanabiliyorsun ya da toplam vermiş olduğun sipariş tutarı 690 tl ve üzeri olursada sen daha önceden 10 tane katalog sipariş verdiğin için 10 tane daha katalog ekleyip hem ahşap tepsi ve bardak altlığı setini yanında da 24 parça çatal bıçak takımı da kazanabilirsin umarım anlatabilmişimdir

Son düzenleme:
herkese merhabalar.ben de yeni temsilci :))) yurtdisindan ama.bana tavsiyede bulunacaklar varmi?yada aranizda yurtdisinda bulunan ve temsilcilik yapan benim gibi :)?

herkese merhabalar.ben de yeni temsilci :))) yurtdisindan ama.bana tavsiyede bulunacaklar varmi?yada aranizda yurtdisinda bulunan ve temsilcilik yapan benim gibi :)?

MERHABA CANIM HOŞGELDİN,
ben yurtiçindeyim ama paylaşımda bulunabiliriz...

kızlar selam dün kargom geldi ben iadelerimi de gönderdim 350yi geçtiğim için ahşap tepsiyi de göndermişler ama açmadım bile zira iadelerle ben limitin altına düşücem doğal olarak tepsiyi de iade edicem:(
temizleme sütü almıştım nemlendiricili dün kullandım ve beğendim
3lü little blak ve eternal seyahat boyu edtlerden almıştım iyi
3lü wish of love aldım kokusu muhteşem ama kalıcı değil ben gene de sevdim
fondten aldım güzel işte
he bi de bordo çanta vardı ya onu aldım ama beğenmedim çok donuk geldi rengi of avondaki çantalar benim zevkime uygun gelmiyor katalogta bakıyorum güzel ama gelen hoşuma gitmiyor almıcam bi daha çanta manta

MERHABA CANIM HOŞGELDİN,
ben yurtiçindeyim ama paylaşımda bulunabiliriz...

kızlar selam dün kargom geldi ben iadelerimi de gönderdim 350yi geçtiğim için ahşap tepsiyi de göndermişler ama açmadım bile zira iadelerle ben limitin altına düşücem doğal olarak tepsiyi de iade edicem:(
temizleme sütü almıştım nemlendiricili dün kullandım ve beğendim
3lü little blak ve eternal seyahat boyu edtlerden almıştım iyi
3lü wish of love aldım kokusu muhteşem ama kalıcı değil ben gene de sevdim
fondten aldım güzel işte
he bi de bordo çanta vardı ya onu aldım ama beğenmedim çok donuk geldi rengi of avondaki çantalar benim zevkime uygun gelmiyor katalogta bakıyorum güzel ama gelen hoşuma gitmiyor almıcam bi daha çanta manta

cnm o çantanın resmını koyabılırmısın lütfen ben ondan alacamda

Son düzenleme:
arkadaşlar demin kolimde ki far away parfüm numunesini numune kutuma koyuyordum ki bundan 4 5 sene önce ki numune mi farkettim bazı arkadaşlar diyorlar ya kalıcılığı yok artık diye numunelere baktım eski olan kırmızı renkte yeni olan şeffaf..belki ondan olabilir..

siparişlerim geldi k13 (.) koyup kapattım.
özetle;
anew fondoten istemiştim ivory renk harika yumuşacık
wish happines 3 lü aldım çok cici kokusu var kalıcı gibi değil sanki ama kıyafette hafiften kokuyor. yinede güzel
24K göz kalemi aldım sürümü yumuşak güzel
panaromadan yeni çıkan dilek ve şanş kolyesi aldım güzel şirinler
yine panaromadan harf madolyan kolye oda güzel özellikle beyaz gömlekte şık durdu. yalnız boyu çok uzun kısa daha çok yakıştı bence ebatı filan güzel
6 lı far indirimdeydi renk uyumu güzel
anew35 serisi (4 lü)
anew genics
incidensse parfüm hediye
ikili göz bakım hediye
anşap kutu çatal bıçak takımı hediye... çok cici
şimdilik bu kadar.. iyi aksamlar

kzlar violet çanta nasıl alan kullanan varmı göründüğü gibi mi daha mı kötü

violet çantayı müşterim sipariş etmişti.
rengi kırmızı değil bordo gibi.. dış yüzeyi tırtıklı büyükce bir çanta müşterim çok beğendi zevkine göre imiş.. bana hitap etmeyen bir çanta. zevk meselesi belki senin hoşuna gidebilir. ama uyduruk değildi. sapı dikişleri filan güzel duruyordu. dedimya zevk meselesi alacaksanda şimdi al derim K14 de pahalı çünkü

Back
X