AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet cnm bende gördüm off k13 den birdaha sipariş versemmiki alacaklarımın bir bölümü panoramada var kafam karıştı şimdi saat 18e kadar düşün dur

:1:

:16:eğer yılbaşı kataloğundan fazla siparişin yoksa kampanya 13'ten hediye almayada yakınsan ver canım kaçırma indirimleri ben panoramadan da verdim müşterinin siparişini fazladan kendime eşime parfümler falan aldım nasıl olsa kullanılan ürünler fiyatlarıda uygun diye :16:

yıulbaşı kataloğu bana çok sönük geldi ya yada geçen seferkiler gibi sürprizler yoktu mesela cazip indirimler falan olmalıydı yani olması gereken o ama bikaç güzel şeyler dışında nedense bu kataloğu pek bğenmedim ben çevremdekiler de hep aynı şeyleri koyuyolar falan diyolar haklılar da yani yenilemesi gerek artık kendini millet hep klem far ruj alıp duramaz ya:((
haklısın bi süre sonra yeni müşteri bulmya çlşıcaksın veya sipariş veremceksin çnkü bazı şeyler kolay biten ürünler değil far mesela ruj parfüm kalem uzun süre gidiyor fırçalar ve taraklar
Nerde canım link verirmisin?

http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/482141-avon-k14-yilbasi-katalaogu.html burada

arkadaşlar avondan ayrılmak istersek hesabımızdaki parayı iade ediyorlar di mi? ben okumuştum bi yerde sanki istediğniz hesap numarasına yatırılır diye.

eğer arkadaşın tereddüt yaşıyorsa gidip bankaya elden yatırsın canım ödemesini böylece hesabında da para kalmaz

Son düzenleme:
:16:eğer yılbaşı kataloğundan fazla siparişin yoksa kampanya 13'ten hediye almayada yakınsan ver canım kaçırma indirimleri ben panoramadan da verdim müşterinin siparişini fazladan kendime eşime parfümler falan aldım nasıl olsa kullanılan ürünler fiyatlarıda uygun diye :16:

ewt çok akıllıca benim cüzdan boş olduğu için akıl edemedim. :))

arkadaşlar ben de yeni avon temsilcisi oldum. ama ödeme konusunda karar veremedim. siz ödemeyi nasıl yapıyorsunuz. temsilci sayfama kredi kartı bilgilerimi yazmak ne kadar güvenli. siz nasıl ödeme yapıyorsunuz

arkadaşlar ben de yeni avon temsilcisi oldum. ama ödeme konusunda karar veremedim. siz ödemeyi nasıl yapıyorsunuz. temsilci sayfama kredi kartı bilgilerimi yazmak ne kadar güvenli. siz nasıl ödeme yapıyorsunuz

canım ben işbankasında otomatik ödeme talimatı vermiştim o şekilde songün gidip yatırıyosun parayı onlar hesabından çekiyolar yada son gün olsun olmasın farketmez nette kendinde parayı çektirebiliyorsun yani borcunu ödeyebiliyosun bu şekildede bunun yanısıra bankada yada ptt de de yatıranlar var ama orda küçük bi miktar işlem ücreti ödüyosun ne kadar oldğnu bilmiyorum yapanlar cevap verebilir buna bence otomatik ödeme en güvenli ve rahatı diye düşünüyorm canım:))

bilmiyorum. hakkaten ben de merak ettim.

canım faiz aylık %4 olarak biliyorum yani 100 liralık borcu aylık 2.5 lira faiz olduğunu düşünüyorum benim faiz durumlarım bu civarda oldu yeri geldi 2 ay da yatıramadım ama en fazla 10 lira ödemişimdir yani borcunuz çok yüksek değilse korkmanıza gerek yok:))

canım faiz aylık %4 olarak biliyorum yani 100 liralık borcu aylık 2.5 lira faiz olduğunu düşünüyorum benim faiz durumlarım bu civarda oldu yeri geldi 2 ay da yatıramadım ama en fazla 10 lira ödemişimdir yani borcunuz çok yüksek değilse korkmanıza gerek yok:))

Anladım canım annem avon yapıyor yatırmamış 2 ay 200+200 tl fazla faiz binmez diyorsun inş. :48:

ben akbank'a gidip ödeme yapıyorum canım extra ücret ödemiyorum

siparişleirmi topladım 788.55 lra olmuşş çaycıya çok az kaldı yaa inş devamını bulurumm
çok iyi olurr çaycımda yoktuuu

Anladım canım annem avon yapıyor yatırmamış 2 ay 200+200 tl fazla faiz binmez diyorsun inş. :48:

tabi faiz olayına pek bakmamak gerek zamanında ödeyebilinse borçlar sıkıntı olmayacakda herşey öle istediğimiz zman denkgelmeyebiliyo açık veriyosun yada parayı başka bi ihtiyaç çıkıyo oraya yatırıyosun sonra zor durumda kalıyos vs vs hiçkimse para borç konularında zorluk yaşamasın dileğim çok zor hakkaten:))

Back
X