evet cnm bende gördüm off k13 den birdaha sipariş versemmiki alacaklarımın bir bölümü panoramada var kafam karıştı şimdi saat 18e kadar düşün dur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm bende gördüm off k13 den birdaha sipariş versemmiki alacaklarımın bir bölümü panoramada var kafam karıştı şimdi saat 18e kadar düşün dur
![]()
haklısın bi süre sonra yeni müşteri bulmya çlşıcaksın veya sipariş veremceksin çnkü bazı şeyler kolay biten ürünler değil far mesela ruj parfüm kalem uzun süre gidiyor fırçalar ve taraklaryıulbaşı kataloğu bana çok sönük geldi ya yada geçen seferkiler gibi sürprizler yoktu mesela cazip indirimler falan olmalıydı yani olması gereken o ama bikaç güzel şeyler dışında nedense bu kataloğu pek bğenmedim ben çevremdekiler de hep aynı şeyleri koyuyolar falan diyolar haklılar da yani yenilemesi gerek artık kendini millet hep klem far ruj alıp duramaz ya(
Nerde canım link verirmisin?
arkadaşlar avondan ayrılmak istersek hesabımızdaki parayı iade ediyorlar di mi? ben okumuştum bi yerde sanki istediğniz hesap numarasına yatırılır diye.
ind broşrü olmadığı için çok da sıkıntı olacağını snamıyorum 9a kdr
eğer yılbaşı kataloğundan fazla siparişin yoksa kampanya 13'ten hediye almayada yakınsan ver canım kaçırma indirimleri ben panoramadan da verdim müşterinin siparişini fazladan kendime eşime parfümler falan aldım nasıl olsa kullanılan ürünler fiyatlarıda uygun diye
![]()
bence 13 güzeldi 14 idare eder 1i sabirsızlıkla bekliyorum. İlk alan yükler di mi?
arkadaşlar ben de yeni avon temsilcisi oldum. ama ödeme konusunda karar veremedim. siz ödemeyi nasıl yapıyorsunuz. temsilci sayfama kredi kartı bilgilerimi yazmak ne kadar güvenli. siz nasıl ödeme yapıyorsunuz
Kızlar avonda borcu 1-2 ay geciktirdiğinizde faiz biniyormu?
bilmiyorum. hakkaten ben de merak ettim.
Kızlar avonda borcu 1-2 ay geciktirdiğinizde faiz biniyormu?
bilmiyorum. hakkaten ben de merak ettim.
canım faiz aylık %4 olarak biliyorum yani 100 liralık borcu aylık 2.5 lira faiz olduğunu düşünüyorum benim faiz durumlarım bu civarda oldu yeri geldi 2 ay da yatıramadım ama en fazla 10 lira ödemişimdir yani borcunuz çok yüksek değilse korkmanıza gerek yok:))
arkadaşlar ben de yeni avon temsilcisi oldum. ama ödeme konusunda karar veremedim. siz ödemeyi nasıl yapıyorsunuz. temsilci sayfama kredi kartı bilgilerimi yazmak ne kadar güvenli. siz nasıl ödeme yapıyorsunuz
kampanya 13 ten faraway setinden n,ye 1 afet sipariş verebiliyoruz yaa sinir oldumm![]()
siparişleirmi topladım 788.55 lra olmuşş çaycıya çok az kaldı yaa inş devamını bulurumm
çok iyi olurr çaycımda yoktuuu
Anladım canım annem avon yapıyor yatırmamış 2 ay 200+200 tl fazla faiz binmez diyorsun inş.![]()