nerdesin ? hayır bugün 7de verirsen işlem yapmazlar çünkü saat 16:00 da işlem olayı bitiyo yarın sabah işleme alırlar bulunduğun yere göre belki gelir ?
ankara çankayadayım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesin ? hayır bugün 7de verirsen işlem yapmazlar çünkü saat 16:00 da işlem olayı bitiyo yarın sabah işleme alırlar bulunduğun yere göre belki gelir ?
lütfen ekleyin artıksipariş vermem gerekiyor ama kataloguda görmem lazım:)
bu arada bi sorum olacak.. saat 7de falan sipariş versem bugün perşembe günü gelir mi
ankara çankayadayım..
valla cnm yoğunluktan belki gelmeyebilir ama öğleden sonra gelirse kendin filan alırsın ancak ist.olsan hemen gelebilrde ank bilemiyorum
indirim broşürü ekli kataloğuda birazdan yükliycek arkdş sen 16 dan önce ver işin garanti olsun bence
yok ben görmedim. link atabilir msiniz?
katalog eline geçen arkadaş cevaplayabilir mi lütfen?:)
avon calming effects rahatlatıcı etkili ve ışıltı veren fondöten var o yeni katalogda kaç lira?
color trend in yeni çıkardıgı parlatıcı var simli 3 rengi var beyaz kırmızı ve turuncu onun fiyatı nedir?
son olarakta max shock maskara(dışı mavi renk olan rimel) nın yeni fiyatını öğrenebilir miyim? :)
nerden bakıcam onu söylesenizde olur:))
fondoten 30,80 canım indirimde değil.
comar trend parlatıcı 13,50 canım
rimelde 25,40 canım
valla cnm yoğunluktan belki gelmeyebilir ama öğleden sonra gelirse kendin filan alırsın ancak ist.olsan hemen gelebilrde ank bilemiyorum
indirim broşürü ekli kataloğuda birazdan yükliycek arkdş sen 16 dan önce ver işin garanti olsun bence
selam kızlark 13'ün son siparişleri geldi sonunda uf sinir oldum avona tekrar küstüm
rose ribbons ruj almıştım geçen ay 3 kez oldu değişime gönderiyorum bu seferde yan tarafına parmak basılmış gibi bir şekil var rujun üzerinde sinirimden gülüyorum
![]()
ve k-1 yeni parfüm çıkarmış ahu dudulu bay bayan cüzdan hediyeli testeri harika kokuyor:)))