serelim balım geçmiş olsun allah acil şifalaer versin inşallah
oy oy oy kıyamam sana çok teşekkür ederim canım biraz daha iyiyim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serelim balım geçmiş olsun allah acil şifalaer versin inşallah
serelim çok geçmiş olsun cnm bol bol dinlen ve bir an önce iyileş
kızlar bu ay 2 adet bond gırıl parfüm sipariş etmiştim 1ri müşterinin 1ri kızımın müşteri gelip demesinmi?bu parfümün kokusu deyişmiş diye bende inamayıp hiç olurmu öyle şey sana öyle gelmiştir dedim bu sefer kızımda aynı şeyi söyleyince baktım gerçektende farklı kokuyor şimdi ben müşteriye evet bu parfüm eskisinden faklı kokuyor desem bir daha sipariş vermeye cesaret edemez şahsen ben almam burada geçmiş sayfalarda bir kaç arkadaşta bu konudan bahsetmişti doğruymuş çok şaşırdım inşallah cilt bakım ürünlerindede böyle farklılıklar olmuyordur![]()
ben ilk defa iade vercem de yardımınıza ihtiyacım var ürünleri ve faturanın doldurulmuş halini herhangi bir poşete koycam onunda ağzını bantlayıp gelen kargocuya mı vercem ? faturanın aslını mı koycam suretini mi ?
slm cnm şimdi sipariş verdiğin zamana göre değişiyor:arkadaşlar bugün cuma bu akşam sipariş listesi girsem mesela yarın kargoya verilirmi ?
beni üye yapan kişi bana bugün sipariş ver yarın kargon elinde, en geç ertesi gün dedi. ama burda okuduklarıma göre bir hayli gecikiyormuş![]()
cnm senn bişey yapmana gerek yok avon önceden borcun varmı yokmu ona bakıyor kontrol ediyor sonra onlar onaylaıyp gönderiyorlar ama sana bi şey daha diyeyim sen o sitedeki takibe çok güvenme bazen kargomuz geliyor elimize ama daha faturalanmamış diye de görünebiliyor:) siteyi bazen geç güncelliyorlar sanırım :))))sağol arkadaşım, peki kredi onayı bekliyor diyor benim sipariş durumumda. üstelik bugün arayıp müşteri hizmetleri ile görüştüm . iptal ettirmek istediğimi söyledim, faturalanmadı iptal ediyorum dedi telefondaki bayan. ama şuan hala avonun sitesinde siparişlerim bölümünde kredi onayı bekliyor diye gözüküyor. bu onayı ben nasıl vercem sitede yerini bulamadım. onay vermicem aslında ama bunu meraktan sordum. bu benim ilk siparişim ve ben siparişimde k1 katoluğu yerine k14 katoluğu sipariş etmişim. bu yüzden iptal ettirdim ama sitede hala dediğim durumda gözüküyor. ben anlamadım işler çok yavaş mı ilerliyor sitede. şimdi tekrar sipariş listemi girsem , bu sefer ikisi birden gelirse ben ne yaparım walla işin içinden çıkamam![]()
cnm son ödeme herkes için değişir, sana gelen faturada yazar son ödeme tarihi iyice bi incele gör ceksin ama şöyle de düşünebilirsin siparişin faturalandığı andan itibaren 150 tl altındaysa 15 gün üstündeyse 30 günde ödeme yapman lazımtemsilci arkadaşlara sormak istediğim bişey var k13ün son ödeme tarihi nezaman acaba:18:
ben ilk defa iade vercem de yardımınıza ihtiyacım var ürünleri ve faturanın doldurulmuş halini herhangi bir poşete koycam onunda ağzını bantlayıp gelen kargocuya mı vercem ? faturanın aslını mı koycam suretini mi ?
Kızlar mesela bi faturadan 2 nüsha varya asıl olanla bi iade yolladım süretle bi iade daha yolladım sonra bi iade daha geldi o zaman napcam?
Kızlar mesela bi faturadan 2 nüsha varya asıl olanla bi iade yolladım süretle bi iade daha yolladım sonra bi iade daha geldi o zaman napcam?
cnm ben iadelerimi toplayıp bi sonraki siparişle gönderiyorum ama böyle bi durumda heralde fotokopisini gönderirdim ne bileyim![]()
iletişimden mesaj yazın benimde öyle olmuştu iaede sitemi değişmiş.75liraya kargo ödiyceksiniz birde işte kötü olmuş oda
ben mesaj attım attığım gün faturaya yansıdı
kızlar elimde 500 liralık sipariş var battaniyeyide istemiyorum haftaya cuma başka bişey verirmi acaba beklesemmi yoksa bişey vermesse battaniyedende olmayayım sizce napayım?
nasıl yani :44: şimdi biz 85 tl lik sipariş verdik mesela daha sonra iadelerimizle diyelimki 45 tl ye düştü kargo ücretimi ödücez o zaman bumu değişmiş :44:
teşekkür ederim canım evet giremedim aman sizlerde dikkat edin o kadar grip aşısı vurulduğum halde hep grip oluyorum çok dikkat etmek gerekiyorama şimdi biraz daha iyiyim tatlım iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim güzelim
![]()
bazende maddesi tükendi diyorlar ne dedikleri belli deyil yani çok satılanlar ve az satılanlar hepside kalkabiliyor anlamış deyilim bence yurt dışından geldiği için başka problemlerden dolayı kalkıyordur.
benim iadem bugün 9. gündü bugün düşmüş son ödeme tarihine kadar bekle düşmezse yatırırsın avon bu ay iadeleri geciktirdi ne zaman başka sitelerde hediye dağıtsa yoğunluktan dolayı böyle oluyor.
canım avon katalogdaki ürünlerde bile artık stok problemi yaşıyo bugün geldi ürünlerim eksik ürün var bide bi müşterim iki uçlu kalemlerden istemişti başka kalem yollamışlar yani bu aralar çok sık yapıyo bunu. hediyeyi de belki koyabilirler haftaya tekrar ama battaniye güzel bence yolla derim ben
sevindim iyi olmana canım benimbende 2 gündür hastayım genzim burnum çok kötü iyice üşütmüşüm evde de bi kişi grip olunca hepimiz oluyoruz ailecek hastayız
![]()