peki serelim otomatik ödeme talimatı yüzünden mi olmuyor işaretledim olmadı. :S
hımmm olabilir canım otamatik ödeme talimatını iptal edemiyormusun ordan :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki serelim otomatik ödeme talimatı yüzünden mi olmuyor işaretledim olmadı. :S
hımmm olabilir canım otamatik ödeme talimatını iptal edemiyormusun ordan :44:
ayyy yanlış yazmışım canım geciktirmem ben o kadar maximum 1_2 gün gecikir o da çok yorgun olduğum için 2 aralık nerden çıktı ufff 2 ocak son ödeme tarihli yazcaktım![]()
arkadaslar üyeliğimi iptal ettirmek iiccin hangi numarayı aramak gerekiyor?
ordan olmuyor canım bankaya gitmeliyim. bu arada en son hangi takı seti geldi biliyor musun? :)
kızlar ben otomatik ödeme talimatı vermiştim onu nasıl geri çekebilirim onunla 4 taksit olmaz değil mi? taksidi bizim temsilci sayfamızdanmı yapabilirim?
evet canım doğru yapmışsıntoplam 20 katalog olucak tekrar 10 tane daha katalog vermene gerek yok yani
Avon Saten Sheets Ocak İtibariyle Satışa Sunulacak Rujlar Arasında Var mı ?
Ben Göremedim Ama :26:
Pembe
Eki Görüntüle 311440
kızlar bır de dun gece gırmıs olduguum ıkı ıkı sıparısımde faturalnmamıs urun stogu beklenıyor yazıyor ne yanı ben bu urunlerı alamıycakmıyım bekleyenler nasıl olucak bu ıs ya?
canım ya takımoncumu aradım bugun 10 degılde 20 olmalıymıs yanı suanda toplam 30 katalog gırıldı ohhaa dedım ya ıcımden hanı bı hedıye verılıyor ama katalog parasıyla yarısı odettırılıyor.
olurmu canım öyle şey sen 10 tane ilk önce katalog siparişi verip yemek takımını kazandın demi daha sonrada siparişlerin arttı çay makinasını almak istedin doğrumu anladım ve takım öncün sana tekrar 20 tane daha katalog sipariş vermen gerektiğini söyledi öylemi :44:hayır canım bu şekilde değil panoramada ne yazıyor yemek takımı ve çay makinası 20 katalog diyor sen zaten 10 tane katalog sipariş verdin geriye 10 katalog kalıyor demi açıkta işte 10 tane daha verdikten sonra çay makinanıda kazanabiliyordun eğer yanlışım varsa biri düzeltsin :26:
kızlarrrrr ya ben yeniyim şimdi avon da bu k1 deki tava takımını kazanmak için müşteri fiyatıyla ne kadar sipariş vermem lazım :18::18:
temsilci fiyatıyla 270 lira canım müşteri fiyatı ile değil tatlım
anladım canım peki müşteri fiyatıyla ne kadar nasıl hesaplanıyopek bir bilgim yok :18::18::18:
k1 de indrm brosuru varmı kızlar?