- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
cuma günü sipariş verdim hala faturalanmadı ya nası iş bu ?
canım yılbaşında çalışmadılar ondan benimkide faturalanamamış henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cuma günü sipariş verdim hala faturalanmadı ya nası iş bu ?
ya bende de aynısı var.avona mesaj atınca arıyorlar.ben bu ay sanırım bırakmak zorundayım avonu eşimle kavga ettik ne yazık kiaynen yaa bu ne iştir
ya bende de aynısı var.avona mesaj atınca arıyorlar.ben bu ay sanırım bırakmak zorundayım avonu eşimle kavga ettik ne yazık kigeçiren geçirene..
kızlar siparişi faturalanan varmı ya bnmki hala faturalanmadı.cuma günü ilk dakikada girdim halbuki bide bugun cılgın salı olurmu
kızlar çılgın salı var-mışşşş
slip into edt 15
far away deo 4,5
spectra lash maskara 8,9
edward erkek saati 21,75 tl imiş
çılgın salı açklandı şmdi kızlarrrartk temsilci fiyatları yazıyo çılgın salıda kızlar dikkat edin ben de bi an sevinmiştim ama slip into bi tek uygun olan şey 3 tane ondan aldım 1 tane de maskara aldım
kızlar siparişim faturalanmadı yaa faturalanan varmı
yok artık bu yeni moda mı?çılgın salı açklandı şmdi kızlarrrartk temsilci fiyatları yazıyo çılgın salıda kızlar dikkat edin ben de bi an sevinmiştim ama slip into bi tek uygun olan şey 3 tane ondan aldım 1 tane de maskara aldım
maalesef cnm ben eğer acelem yoksa pztyi bekletiyorum siparişleri nasılsa hafta sonu avon çalışmıyor versem de bi gün kaybı oluyor en fazlaçılgın salıda kargo ucretı odenıyomu?
evet cnm o zaman seversin bana uygun deil ama kullandım bitmek üzereslip to intonasıl kokuyo ki ben çiçek kokularını seviyorumincandessence, perceıve gibi almalımıyım canım sence
yaaa niye bunlar müşteri fiyatı değil de temsilci fiyatı ki?? bende öyle sanmıştım vereyim bari sipariş diyodum:2:
selamlar arkadaslar.avona 2 kampanyadır uyeyım ama nedır bu anlamdım hep sorun hep sorun faturayı odemek ısterım sorun kolıler sorun.bu faturada yıne sorun cıktı .karttan cekememıs yıne avon sınır bastı artık benı.takımonculugu dusunuyordum esım ıstemedı buldugum uyelerı bıle verdım baskalarına boyle sorunlar cıktıkca esım ıyıce gıcık kaptı.ben 2 yıl oncede avon satıyordum ama bır kere bıle sorun yasamamıstım bu uyelıgımde sankı ınadına sıkıntılar cıkıyor.benım sıparısmde faturalanmamıs cuma gunu 9de gırmıstım sıparısımı
buarada supurgem geldı kızlarrr![]()