AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar siparişi faturalanan varmı ya bnmki hala faturalanmadı.cuma günü ilk dakikada girdim halbuki bide bugun cılgın salı olurmu

kargo gitmiş kızlar hem de o gün gidiyomuş:43: mail attım avona ben de artk allah kerim bilmiyorum gerisini.bu arada o verdikelri kağıda baktım da alıcı ödemeli yazıyomuş bugün farkettim onu da. bnmki de faturalanmadı umarım çılgın salı olur geçen ayın sonuna doğru olmamıştı :51:

kızlar çılgın salı var-mışşşş

slip into edt 15
far away deo 4,5
spectra lash maskara 8,9
edward erkek saati 21,75 tl imiş

çılgın salı açklandı şmdi kızlarrr:32::32: artk temsilci fiyatları yazıyo çılgın salıda kızlar dikkat edin ben de bi an sevinmiştim ama slip into bi tek uygun olan şey 3 tane ondan aldım 1 tane de maskara aldım

Son düzenleme:
çılgın salı açklandı şmdi kızlarrr:32::32: artk temsilci fiyatları yazıyo çılgın salıda kızlar dikkat edin ben de bi an sevinmiştim ama slip into bi tek uygun olan şey 3 tane ondan aldım 1 tane de maskara aldım

slip to intonasıl kokuyo ki ben çiçek kokularını seviyorumincandessence, perceıve gibi almalımıyım canım sence

kızlar avonun sitesi açıklama yapmış faturalanmama ile ilgili ama hiçbişey anlamadım anlayan varmı

yaaa niye bunlar müşteri fiyatı değil de temsilci fiyatı ki?? bende öyle sanmıştım vereyim bari sipariş diyodum:2:

yok artık bu yeni moda mı?
nolurdu sanki müşteri fiyatıyla kalsaydı niye değiştirdiler ki?
çılgın salıda kargo ucretı odenıyomu?
maalesef cnm ben eğer acelem yoksa pztyi bekletiyorum siparişleri nasılsa hafta sonu avon çalışmıyor versem de bi gün kaybı oluyor en fazla

slip to intonasıl kokuyo ki ben çiçek kokularını seviyorumincandessence, perceıve gibi almalımıyım canım sence
evet cnm o zaman seversin bana uygun deil ama kullandım bitmek üzere
yaaa niye bunlar müşteri fiyatı değil de temsilci fiyatı ki?? bende öyle sanmıştım vereyim bari sipariş diyodum:2:

ben de anlamadım cnm?

selamlar arkadaslar.avona 2 kampanyadır uyeyım ama nedır bu anlamdım hep sorun hep sorun faturayı odemek ısterım sorun kolıler sorun.bu faturada yıne sorun cıktı .karttan cekememıs yıne avon sınır bastı artık benı.takımonculugu dusunuyordum esım ıstemedı buldugum uyelerı bıle verdım baskalarına boyle sorunlar cıktıkca esım ıyıce gıcık kaptı.ben 2 yıl oncede avon satıyordum ama bır kere bıle sorun yasamamıstım bu uyelıgımde sankı ınadına sıkıntılar cıkıyor.benım sıparısmde faturalanmamıs cuma gunu 9de gırmıstım sıparısımı:(
buarada supurgem geldı kızlarrr :21:

selamlar arkadaslar.avona 2 kampanyadır uyeyım ama nedır bu anlamdım hep sorun hep sorun faturayı odemek ısterım sorun kolıler sorun.bu faturada yıne sorun cıktı .karttan cekememıs yıne avon sınır bastı artık benı.takımonculugu dusunuyordum esım ıstemedı buldugum uyelerı bıle verdım baskalarına boyle sorunlar cıktıkca esım ıyıce gıcık kaptı.ben 2 yıl oncede avon satıyordum ama bır kere bıle sorun yasamamıstım bu uyelıgımde sankı ınadına sıkıntılar cıkıyor.benım sıparısmde faturalanmamıs cuma gunu 9de gırmıstım sıparısımı:(
buarada supurgem geldı kızlarrr :21:

slm cnm av on her geçen gün daha da kötüleşiyor ciddi problemler var bence de...
biraz da şanssızlık seninki.
kartla ödeme cnm yaaa atmden gönder o zaman hem ben hep öyle yapıyorum hiç sorun olmuyor çok da pratik.
bnm eşim de bazen söyleniyor ama ben takmıyorum topu topu bi uğraşım var zevkim var ona da karışmasın:)

cnm bu siparişler geç faturalanır hem yıl sonu hem de cuma geç girdik anca çarş perş gelir kargolarımız benm hep cuma filan geliyot:(

Back
X