Benim de şevkim kırılıyor açıkçası bu tarz yorumları okudukça şubat ayında üye olmayı düşünüyordum annemin bir arkadaşı bulunduğumuz şehire gelicek şubatta o takım öncüsü ona üye olucaktım ama şevkim kırılıyor. Bir de burdan takip ediyorum hep sorun hep sorun... Yok kolim geldi bir tane parfüm eksik ruj istedim farklı koymuşlar hep takipteyim acaba hep oluyor mu böyle şeyler??? Her siparişte iade ile uğraşmam gerekecek mi?
valla baya bi zamandır bu tür şeyler avon için söyleniyor ben bazen dikkat ediyorum bunu söyleyenler genelde diğer markaları satanlar biraz da o nedenle itibar etmiyorum artık. duymaktan da sıkıldım
ben hiç sorun yaşamadım kargoda. yaşayan arkadaşlar var bilmem bana mı denk gelmedi ama en yoğun zamanlarda yılbaşı gibi mesela sorun yaşamadım
ben iade ediyorum ama kullanmadığım satmadığım ürünü almak istemediğim için. bi de burda çevrem yok olsaydı iade etmezdim mecbur kalıyorum biraz da
Yok ben sadece söylenenleri ve kendi düşüncemi yazdım. tabiki herkes kendi sattığı ürünü övecek. dün biriside bu konularla ilgili birkaç şey söyledi. bende şunu sordum. dünyada neredeyse herkes avon yapıyor peki hepsimi bilinçsiz o zaman :) bütün kozmetiklerde veya yediklerimizde mutlaka katkı maddeleri var ona katılıyorum.
cnm benm lafım sana değildi öyle algıladıysna kusura bakma ama bu lafları o kadar çok duydum o kadar çok sıkıldım ki işte birden yazıverdim onları

ben avonu iki nednele bırakamam:)
1- açılıp kapanan göz kalemleri
2- aromadisiac parfümü
kim ne derse desin:)))))
ben de sakınmak ne kadar elimizde demek istemiştim diğer markalarda da var maalesef keşke olmasaydı
% 100 bitkisel dediğiniz ürün yada firma nedir:26: ben hiçbir markanın %100 bitkisel olduğuna da inanmıyorum zaten. kuaförde bile söylerle bitkisel diye. benim kuaförüm aynen şunu söyledi öle birşey yok. hep aldatmaca bunlar.
ben şunu söyledim bitkisel ürünleri olan firma avon gibi makyaj üzerine yoğunlaşmamış daha çok bitkisel içerikli doğada çözünebilen tarzda ağrı kremleri, ev temizlik maddeleri filan olan bir türk firması yeni sayılır o yüzden pek tanınmıyor ben bu tür şeyleri hep o firmadan alıyorum ama avon başlığında bu firmanın adını zikretmek doğru olmayabilir.
makyaj malzemelerinden bahsediyoruz o firmada bu tür malzemeler çeşitli değil çok az.
dipnot: kuaförüm bana da söylemişti birçok kuaför bitkisel der ama değildir diye.
arkadaşlar bende bi kaç gün önce gögüs sıkılaştırıcı krem aldım ama pul pul dökülüyor sürdükten sonra hatta burayada yazmıştım bende avonda yeniyim iade etmek istiyorum iadeyi kaç gün içinde yapabilirim tam bilmiyorum bi arkadaşım bi dahaki kampanyanım sonuna kadar iade etmen gerekir dedi ama oda emin değil birde kargo parasını biz ödüyoruz değilmi lütfen yardımcı olurmusunuz:26:
cnm ben de aldım o kremden merakla da kullandım bende öyle bi sorun yapmadı üzerini dikkatle okudun mu
ben azıcık alıyorum alttan yukarıya doğru ovalayarak sürüyorum kuruyunca da çamaşırımı giyiyorum ve bende değişiklik de oldu.
ayrıca selülit kreminden de şu başilıklı olandan kullanıyorum bi ay gibi bi süre geçti, ben memnun kaldım bende başlangıcı vardı her bacak için 5 dk boyunca kullanıyorum