AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

eet kızlar ya hala aclmadı sıte bende kargomun durumuna bakcktm crsmba aksm sıpars werdm hala gelmedo ya? bu kdr uzun mu suruo ben yenıyımde dha

böyle kesintiler pek olmuyor aslında sitede bakım varmış 3 saat dediler fakat 4 saat oldu:(

cnm ben sürekli takipteyim hala açılmadı site açıkkende k1 devam ediyordu sen ne zaman sipariş verdin

saat 18.00 da k.2 yazdı girdim ilk dakikada verdim sipariş takibine baktım gitmiş ve tutar ve ürnler doğru sayfada değimişti zaten örnek ürünler fırsatlar sizde görünmüyormu nasıl olur.

saat 18.00 da k.2 yazdı girdim ilk dakikada verdim sipariş takibine baktım gitmiş ve tutar ve ürnler doğru sayfada değimişti zaten örnek ürünler fırsatlar sizde görünmüyormu nasıl olur.

hala açılmıyo bende anlamadım ki bakım çalışmaları nedeniyle kapalıdır diyo hala bugün açılmayacak sanırım artık 3 saat dediler kaç saat oldu açılmadı hala

hala açılmıyo bende anlamadım ki bakım çalışmaları nedeniyle kapalıdır diyo hala bugün açılmayacak sanırım artık 3 saat dediler kaç saat oldu açılmadı hala

evet şimdi baktım avon sitesi kapanmış ama ben verdim demekki ben verdim kapanmış

arkadaşlar k2 azra akının tanıttığı bir yüzük var leona yüzük adı alyans gibi acaba kararma yaparmı o yüzük bilginiz varmı

Son düzenleme:
arkadaşlar panoramada 22. sayfadaki 4.3 koyu dore kahve rengini kullanan oldumu benim ana saçım koyu kestane şu an üstünde bal köpüğü rengi boya var diplerimde geldi artık kendi rengime dönmek istiyorum bu boya nasıl olur yada daha koyu kahve rengine mi boyasam bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

Back
X